wiesiek3d Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 w ten piękny jesienny poranek Tomek czy w swojej ELSIE masz schematy elektryczne i instrukcje napraw po polsku :?: Ja schematów po polsku nie mam a instrukcje napraw są szczątkowe, wszystko jest po niemiecku i angielsku
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 :hi:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:26_________________________________________________ Wybacz Wiesiek ale mi dziś zeszło dobre 1,5h w ASO i nie zdążyłem podjechać ale mam Cię na uwadze jakiż to powód tej wizyty ? czyzby wycena zderzaka ? :gwizdanie: Zobaczysz w swoim czasie :gwizdanie: hmm zderzak S4, s-line ? b8 nowe z salonu ? a może gumowe wycieraczki na zima Tyś je ciekawski [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________ w ten piękny jesienny poranek Tomek czy w swojej ELSIE masz schematy elektryczne i instrukcje napraw po polsku :?: Ja schematów po polsku nie mam a instrukcje napraw są szczątkowe, wszystko jest po niemiecku i angielsku Już sprawdzam
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 z rana jestem juz w domu :> Wiesiek mozesz wpadac po klucz jak ci dzisiaj pasuje Robert mam do ciebie bardzo, bardzo ale to bardzo ladna niespodzianke, wiecej wieczorem :gwizdanie: tylko pytanie czy 18 czy 17... 18 kox ale czy na nasze drogi? a ja sie zastanawiam nad 19" jakby co to moje felgi beda na sprzedaz :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Tak, wszystko mam po polsku. Bynajmniej to co teraz widzę...
seves Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 z rana jestem juz w domu :> Wiesiek mozesz wpadac po klucz jak ci dzisiaj pasuje Robert mam do ciebie bardzo, bardzo ale to bardzo ladna niespodzianke, wiecej wieczorem :gwizdanie: tylko pytanie czy 18 czy 17... 18 kox ale czy na nasze drogi? a ja sie zastanawiam nad 19" jakby co to moje felgi beda na sprzedaz :gwizdanie: hahaha no w koncu zes wrocil
decks88 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 z rana przed robota mialem dzis isc na badania okresowe ale zaspalem, przyjechalem na 10 to juz kolejka na pare godzin a do roboty wypada isc...
wiesiek3d Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 z rana Wiesiek mozesz wpadac po klucz jak ci dzisiaj pasuje Dzisiaj nie bo ide na II zmianę moze jutro do południa :?: Tak, wszystko mam po polsku. Bynajmniej to co teraz widzę... I schematy elektryczne też i całą instrukcję napraw :?: to ja chce twoją bazę Audi bo program mam [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 12:08_________________________________________________ z rana przed robota mialem dzis isc na badania okresowe ale zaspalem, przyjechalem na 10 to juz kolejka na pare godzin a do roboty wypada isc... Jak masz badania to nie idzie się do roboty ty zajechańcu ,chłopie masz jedno zdrowie to go szanuj bo Niunia się nie nacieszysz. Od roboty sa konie i traktory :gwizdanie: Lece do roboty, może sie odezwę narka
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 co do schematów to nie jestem pewny... :gwizdanie: http://zdradzila.pl/?id=igsfcd
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Andy_Sky, Robert paczuszka z niemiec jest u mnie wiec w sobote zabiore rzeczy na spota. listwy na drzwi sa juz te nowe z plastikowa rynienka Cabriofan filtr rowniez zabiore na spota
badboy Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 mnie niestety nie będzie teraz na spocie... imprezka rodzinna.
ROBERT Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dobry dziewczyny z rana jestem juz w domu :> Witamy , witamy na polskiej ziemi _________________________________________________ Robert mam do ciebie bardzo, bardzo ale to bardzo ladna niespodzianke, wiecej wieczorem :gwizdanie: [br] _________________________________________________ Tak, wszystko mam po polsku. Bynajmniej to co teraz widzę...
wiesiek3d Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił
ROBERT Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 ze mną, bo momy za co przecież wiesz że nie pije :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:29_________________________________________________ Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił Teraz kolej na nasze kobity
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie: Marzena będzie
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie: Marzena będzie
ROBERT Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie: Marzena będzie Też coś tam ma chyba nawet kupione [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:33_________________________________________________widzieli >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164667.0;topicseen
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 juz zapowiedzi B9 dobra ja spadam na miasto zalatwic jeszcze pare spraw i pozniej Roberto zdradze ci niespodzianke :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 dobra ja spadam na miasto zalatwic jeszcze pare spraw i pozniej Roberto zdradze ci niespodzianke :gwizdanie: :slina: :>
Rekomendowane odpowiedzi