ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Podobno tylko RTL na ASTRZE nie będzie kodowany , na HOTBIRDZIE ma być kodowany
badboy Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Co ma wspolnego Twoja tesknota za badboy'em z interesami spod ciemnej gwiazdy :polew: Tu nie chodzi o tęsknotę ale o coś grubszego Hammer a Ciebie se orientacja zmieniła :decayed: albo tak długo żeś się kamuflował
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Widać że kręcone było No , cofli nazot o 70 km Tomek ty masz N-kę , chwalisz sobie ? Cyfra mi sie kończy i nie wiem czy przedłużać , wysłaem im wypowiedzenie i czekam aż "zmiękną" wczoraj już gościu z Cyfry dzwonił z dużo lepszą ofertą ale jeszcze ich przytrzymam może coś dołożą jeszcze
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Widać że kręcone było No , cofli nazot o 70 km Tomek ty masz N-kę , chwalisz sobie ? Cyfra mi sie kończy i nie wiem czy przedłużać , wysłaem im wypowiedzenie i czekam aż "zmiękną" wczoraj już gościu z Cyfry dzwonił z dużo lepszą ofertą ale jeszcze ich przytrzymam może coś dołożą jeszcze Jak dla mnie może być, mi głównie na programach HD zależy a N mo ich najwięcej i za free. Porównej sobie co Ci daje N za ta sama kasa co C+. Poza tym mom dekoder z HDD więc się moga nagrywać jak mnie nima, jest VOD i dużo więcej bajerów....[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:46_________________________________________________ Co ma wspolnego Twoja tesknota za badboy'em z interesami spod ciemnej gwiazdy :polew: Tu nie chodzi o tęsknotę ale o coś grubszego Hammer a Ciebie se orientacja zmieniła :decayed: albo tak długo żeś się kamuflował Wpadnij to Ci przedstawia BIG BENA [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:47_________________________________________________O które ta haja na RTLu?
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ... Poza tym mom dekoder z HDD więc się moga nagrywać jak mnie nima, jest VOD i dużo więcej bajerów.... Takie "bajery" to ja też mam
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Coś dla Artura i Kasi :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 No i w N mom boks w 3D Masz taki TV ?[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:50_________________________________________________ Coś dla Artura i Kasi :polew: :polew: :polew: Oni mają nawet w 4D albo 5 ... 6 D ...
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Robert Ty masz kabel od Tomka :?: To uwazaj bo mozesz poplynac
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 No i w N mom boks w 3D Masz taki TV ? Ni, stykną okulary do 3D
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 To uwazaj bo mozesz poplynac Czemu ? Taki z niego szuler :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Robert Ty masz kabel od Tomka :?: To uwazaj bo mozesz poplynac Ty tam kable na grubie ciągnij :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ni, stykną okulary do 3D To uj z takim 3D
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ni, stykną okulary do 3D To uj z takim 3D Kupowołech tv jak jeszcze nie było 3D
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ty tam kable na grubie ciągnij :gwizdanie: :decayed Jo je doma mamlasie jedyn A kabel może paść, a jo wiym czamu
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Kupowołech tv jak jeszcze nie było 3D To czas go zmienić :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:00_________________________________________________ Jo je doma mamlasie jedyn A kabel może paść, a jo wiym czamu Jak padnie to i Tomek padnie :gwizdanie: Czamu ??? Jest to jakaś samoróbka/przeróbka ??
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Bo mosz w kompie syf po starym kablu i uwaliłeś poprzedni [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 22:02_________________________________________________To masz jaką wersję VAGa
ROBERT Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Bo mosz w kompie syf po starym kablu i uwaliłeś poprzedni Pousuwałem wszystko co miało w nazwie VAG , Ross-Tech , VCDS ...
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Bo mosz w kompie syf po starym kablu i uwaliłeś poprzedni Pousuwałem wszystko co miało w nazwie VAG , Ross-Tech , VCDS ... zainstaluj ccleaner i wyczyść rejestr
Rekomendowane odpowiedzi