Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja uwazam ze w warce bo da grasso sie zeszmacilo..

mnie w warce dali nie dopieczona wodnista pizze :blink: i podziekowalem, bo raz moze sie zdarzyc, ale dwa pod rzad :wallbash:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak sie komus bedzie nudzic maly filmik jak sie tworzy takie skocznie i zeskoki :decayed:

Opublikowano

dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

helo Synki :hi:

Opublikowano

jak sie Wam podobalo u nas :)? moze warto przeniesc sie ze spotami?

Fajnie było u was, bo was nie było :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

bo nas nie zaproszą więcej :gwizdanie:

Opublikowano

Co do spotów zimą, to nie koniecznie musi być zadaszenie, wystarczy parking który jest odśnieżany a obok tego jakieś lokum gdzie można się ciepłej herbatki napić i wrzucić coś na ząb.

Opublikowano

ile na śniegu wytrzymasz ?

myślę ,że lepiej znależć miejscówkę od razu z herbatką i papu niż szukać parkingu ,po co ? jakiś tam parking na pewno będzie koło knajpki ,nie ma co być wymyślatym :tongue4::wink4:

Opublikowano

myślę ,że lepiej znależć miejscówkę od razu z herbatką i papu niż szukać parkingu ,po co ? jakiś tam parking na pewno będzie koło knajpki ,nie ma co być wymyślatym :tongue4::wink4:

Kaufland w SJZ :polew:

Opublikowano

:polew:

a herbatka gdzie ?

a no chyba ,że u góry się zaopatrzymy w automacie nescafe :gwizdanie: :decayed::naughty:

Opublikowano

mi sie tez tak wydaje :wink4:

poki co mozna postac na parkingu ktory Arek zaproponowal

ale na czysto zimowa pore (wiadomo jak pada deszcz czy snieg czy piz*zi) to jak dla mnie lepsza knajpka zeby usiasc.. i najpiej nie w centrum a lekko na uboczu.. takie moje zdanie bo tam powinno byc miejsce tylko z drugiej str jak w weekend bedzie miejsce to moze znaczyc ze knajpa marna :decayed:

Opublikowano

by kiery chcioł kochance kupić :naughty:

http://allegro.pl/nowa-obudowa-nokia-6300-special-silver-i1842914516.html 220zł oddam :wink4:

kochance to bielizne albo kosmetyk ,a nie k...a nokie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wibracje sa to jak bydzesz zajety żoną to Ci kochanka w tango niepojdzie :decayed: :decayed: :decayed: se Nokia włączy

a wogóle skąd taki rzeczy wiesz o tej bieliźnie :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

by kiery chcioł kochance kupić :naughty:

http://allegro.pl/nowa-obudowa-nokia-6300-special-silver-i1842914516.html 220zł oddam :wink4:

kochance to bielizne albo kosmetyk ,a nie k...a nokie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ten zaś nie rozumie... nokia = wibrator Twoja Kasia ma już trzy "nokie", bo Ty noce jak nie w robocie to w BB u KFX spędzasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Po dłuższej nieobecności.

Seves :notworthy:

Czy Wy na spotach musicie zawsze jeść :gwizdanie:

Opublikowano

Czy Wy na spotach musicie zawsze jeść :gwizdanie:

Nie po to jada 30km żeby na Twoja audika popatrzeć. Poza tym jak jest żarcie to więcej osób sie zjawia, tak jest w Bielsku, Gliwicach, Katowicach a w Rybniku nic...