danielom Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 tak trzeba bedzie.. najbardziej zalosne w spotach wyborczych dla mnie jest to, jak wzajemnie na siebie najezdzaja... to taka niezdrowa konkurencja
Arturoo Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac? na mniejsze zło. na Palikota
badboy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac? na mniejsze zło. na Palikota nie ma sensu, tak czy siak sie prawdopodobnie do sejmu dostanie, a PO potrzebuje głosów, by kaczogrodu znowu u nas nie było.
wiesiek3d Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 siemaneczko wszystkim jakaś ładna Pani pomachała mi dziś na Wodzisławskiej, pewnie przez auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wiesiek chciołbyś żeby Ci tak na ta Twoja padlina kiwały ni ??? :decayed: Nie taki towar mi kiwa :gwizdanie: Narka do jutra
badboy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 siemaneczko wszystkim jakaś ładna Pani pomachała mi dziś na Wodzisławskiej, pewnie przez auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wiesiek chciołbyś żeby Ci tak na ta Twoja padlina kiwały ni ??? :decayed: Nie taki towar mi kiwa :gwizdanie: Narka do jutra podwieś(ć)cie ? nie, no dyszka wystarczy
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 siemaneczko wszystkim jakaś ładna Pani pomachała mi dziś na Wodzisławskiej, pewnie przez auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wiesiek chciołbyś żeby Ci tak na ta Twoja padlina kiwały ni ??? :decayed: Nie taki towar mi kiwa :gwizdanie: Narka do jutra skromność to Twoja największa wada [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 23:59_________________________________________________
Pretor Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Artur co jest z Twoim autkiem? Czytałem, że Wojtek wymienia Ci hydraulikę w prawej głowicy, coś jeszcze wyszło? Z lewą głowicą już wszystko ok?
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Z rana skromność to Twoja największa wada No a nie :polew:
m3rvin Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 chłopoki mocie mone jak FV do mnie bych kiery dzien to odebroł i prosza o następne
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Artur co jest z Twoim autkiem? Czytałem, że Wojtek wymienia Ci hydraulikę w prawej głowicy, coś jeszcze wyszło? Z lewą głowicą już wszystko ok? Lewa jest cicha ,czekam jeszcze na sprezyny zaworow i jeszcze to bedzie wymieniane w prawej.[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 10:35_________________________________________________Z ciekawostek takich optymistycznych to przyjdzie mi z pomorza zestawik hebelków z S4 na tył
seves Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 dobry Artur a jakie masz heble na przodzie teraz?
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 312 ceramiczne ATE ,moge polecic ,w miare hamuja ,a felgi czysciutkie[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 10:59_________________________________________________Na tyle bedzie ferodo ds z trw
m3rvin Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 312 ceramiczne ATE ,moge polecic ,w miare hamuja ,a felgi czysciutkie[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 10:59_________________________________________________Na tyle bedzie ferodo ds z trw to na przod teraz musisz 320 wrzucic tyl bedzesz mial 255/269/288 ?
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 :hi: na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac? na mniejsze zło. http://www.pozycja69.com.pl/
seves Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja sie nie znam oczywiscie ale ja bym sie bal mocniejsze na tyl dawac.. zalezy jak masz mocne te 312.. bo jak jeszcze przod zmienic bez tylu to mi sie wydaje ok najwyzej cos troche tyl niedohamuje, a gorzej jak tyl zmienisz a przod nie bo moze zaczac tyl zarzucac
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Z ciekawostek takich optymistycznych to przyjdzie mi z pomorza zestawik hebelków z S4 na tył Ty weź się już z siemianem nie koleguj :gwizdanie:
seves Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 :hi: na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac? na mniejsze zło. http://www.pozycja69.com.pl/ jaaa a Hammer zajs w zywiole
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja sie nie znam oczywiscie ale ja bym sie bal mocniejsze na tyl dawac.. zalezy jak masz mocne te 312.. bo jak jeszcze przod zmienic bez tylu to mi sie wydaje ok najwyzej cos troche tyl niedohamuje, a gorzej jak tyl zmienisz a przod nie bo moze zaczac tyl zarzucac Wszystko jedno, B5 nie miało dobrych hebli :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 11:41_________________________________________________ :hi: na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac? na mniejsze zło. http://www.pozycja69.com.pl/ jaaa a Hammer zajs w zywiole Zawsze jakaś alternatywa, poza tym ja w dniu wyborów jestem na weselu na pomorzu
Rekomendowane odpowiedzi