siemian Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Arturoo oni nie przyjada. Przecież dużo paliwa by przepalili... :polew:
blant88 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 14:29_________________________________________________wreszcie spam nadrobiony
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Siemian nie mow chop :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Panowie byłem obadać nowe miejsce na nasze spoty o którym mówił Arek. Jest zadaszenie, plac parkingowy, myjnia i stacja paliw. Artur i coś dla Ciebie Praktycznie na miejscu i troszkę dalej ok. 600m Myślę że na następnym spocie zrobimy przenosiny
seves Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Panowie byłem obadać nowe miejsce na nasze spoty o którym mówił Arek. Jest zadaszenie, plac parkingowy, myjnia i stacja paliw. Artur i coś dla Ciebie Praktycznie na miejscu i troszkę dalej ok. 600m Myślę że na następnym spocie zrobimy przenosiny piiieeeeeekna robota Wiesiek ciekawe co na to Arturo :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 15:23_________________________________________________ No ja też ;([br]Dopisany: 05 Październik 2011, 13:33_________________________________________________Ale najbardziej podoba mi się to że w jednym dniu łyknęliśmy Kujawsko pomorskie i BB :oklaski: no wlasnie i zajs okazja
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 :oklaski: no wlasnie i zajs okazja No problem
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 To nie spam to sama merytoryczna dyskusja na temat........................
ROBERT Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 To nie spam to sama merytoryczna dyskusja na temat........................ No tak , zapomniałem , przepraszam :decayed: [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 16:23_________________________________________________Ida na plac , potem tu zajrzę jeszcze
badboy Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Wiesiek ale żeś ładnie wyczaił kaj to jest dokładnie ???
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ida zakurzyć [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 16:24_________________________________________________ Wiesiek ale żeś ładnie wyczaił kaj to jest dokładnie ??? To nie jo to Arek, i mówił o tym dawno ale Ciebie nie było. To jest od starego miejsca ok. 1 km na drodze do Kamienia ale jeszcze w centrum.
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Obadamy to miejscowke :gwizdanie: ,ja na razie sie zbieram do Naleza
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Obadamy to miejscowke :gwizdanie: ,ja na razie sie zbieram do Naleza Pozdrów Siemiana i weź flachę
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ja dostanę to przekażę :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 sie nie śmiej tylko pakuj i po drodze sie gdzies spotkamy ,pogoda jes za.ebista to nie macie wymowek ,H4mm3R sio do bryki ,napisz esa ,czy bedziesz bo za chwile nie bede mial zasiegu [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 17:09_________________________________________________i napisz czy Ci cos kupic
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 za***isty teledysk bez cenzury http://patrz.pl/filmy/rammstein-pussy-uncensored[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 17:14_________________________________________________ sie nie śmiej tylko pakuj i po drodze sie gdzies spotkamy ,pogoda jes za.ebista to nie macie wymowek ,H4mm3R sio do bryki ,napisz esa ,czy bedziesz bo za chwile nie bede mial zasiegu [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 17:09_________________________________________________i napisz czy Ci cos kupic Basia w robocie jest autem no i nie mam gnojówy w baku
H4mm3R Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 H4mm3R sio do bryki ,napisz esa ,czy bedziesz bo za chwile nie bede mial zasiegu ja tam co tydz. nie muszę być w Nałężu :gwizdanie: Dziś w końcu Robert nawoskował mi dach i kilka innych elementów i jest :kox:
ROBERT Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Dziś w końcu Robert nawoskował mi dach i kilka innych elementów i jest :kox: Dawaj te zdjęcia lepiej Ale ten cleaner + akryl ---> MEGA efekt Chyba na wiosnę dam szwagrowi żeby mi psiknął na czarny akryl moją kozę [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 20:12_________________________________________________Tomek >> http://matty.webd.pl/suede/DSCF3479%20%5b1024x768%5d.JPG jeżeli Ci o te zdjęcia chodziło to kosa ... ale na Twoim miejscu przemyślałbym jeszcze tą kierę z "kombinacją" taką jak jak Ci mówiłem - pikowana + gładka ( ale w kolorze listw )
Rekomendowane odpowiedzi