wiesiek3d Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Jo sie kanapki przywieza :gwizdanie: Reflektuję, i zrób z mięsem bo Artur nie będzie chciał Panowie mam pomysł na Barbórkę w grudniu , mam na miary na knajpę w CZ w której dają za***iste golonka no i ciepowane piwo Jak co to trza by było powoli sie decydować no i zamówić któryś weekend, co Wy na to :gwizdanie:
badboy Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Jo sie kanapki przywieza :gwizdanie: Reflektuję, i zrób z mięsem bo Artur nie będzie chciał Panowie mam pomysł na Barbórkę w grudniu , mam na miary na knajpę w CZ w której dają za***iste golonka no i ciepowane piwo Jak co to trza by było powoli sie decydować no i zamówić któryś weekend, co Wy na to :gwizdanie: kaj gynau ??? wszystkie rylki powinny sie obstawić w ten dzień
wiesiek3d Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 wszystkie rylki powinny sie obstawić w ten dzień Synek jak jo ci sie obstawia :baseball:
wiesiek3d Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 To gdzie dokładnie w cz?? Nie wiem ,zięć ma wizytówkę i był tam w zeszłym roku na golonie z córa i powiedzieli, dużo i zjebiscie
badboy Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 wszystkie rylki powinny sie obstawić w ten dzień Synek jak jo ci sie obstawia :baseball: szpyndlikorze
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 To gdzie dokładnie w cz?? Nie wiem ,zięć ma wizytówkę i był tam w zeszłym roku na golonie z córa i powiedzieli, dużo i zjebiscie U pin-pongów [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:31_________________________________________________Zawsze idzie do "dworku nad stawem" koło syryni wyskoczyć [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:34_________________________________________________te badboy Tyś je doma? słyszołeś że Adi dziś w Skrzyszowie chcioł jakiś słup elektryczny przestawić :gwizdanie:
badboy Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 To gdzie dokładnie w cz?? Nie wiem ,zięć ma wizytówkę i był tam w zeszłym roku na golonie z córa i powiedzieli, dużo i zjebiscie U pin-pongów [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:31_________________________________________________Zawsze idzie do "dworku nad stawem" koło syryni wyskoczyć [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:34_________________________________________________te badboy Tyś je doma? słyszołeś że Adi dziś w Skrzyszowie chcioł jakiś słup elektryczny przestawić :gwizdanie: jasne żech je doma, bo kaj pierdzielisz? i co ? zostało z tego wściekłego Mondeo jeszcze coś?
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 pierdzielisz? i co ? zostało z tego wściekłego Mondeo jeszcze coś? A nie wiem czy to mondeo było czy jakieś inne zagazowane auto... tylko tyle wiem, że kaś przydupił :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 A Wy tam mocie klub przydupasów
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 A Wy tam mocie klub przydupasów Do kogo pijesz
ROBERT Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Panowie mam pomysł na Barbórkę w grudniu , mam na miary na knajpę w CZ w której dają za***iste golonka no i ciepowane piwo Jak co to trza by było powoli sie decydować no i zamówić któryś weekend, co Wy na to :gwizdanie: Jak najbardziej ... 10 grudnia idę już na oddziałowe golono
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 A nie macie to za daleko z Rybnika do CZ :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Spot na 17 Artur a żarcia i tak nie będzie my se pogadamy Artur a żarcia i tak nie będzie :polew: my też :gwizdanie: Jo sie kanapki przywieza :gwizdanie: Reflektuję, i zrób z mięsem bo Artur nie będzie chciał Panowie mam pomysł na Barbórkę w grudniu , mam na miary na knajpę w CZ w której dają za***iste golonka no i ciepowane piwo Jak co to trza by było powoli sie decydować no i zamówić któryś weekend, co Wy na to :gwizdanie: wszystkie rylki powinny sie obstawić w ten dzień ja Ci powiem "zły chłopaku" ,że żadko tu wpadniesz ale bardzo mądrze gadasz :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: A nie macie to za daleko z Rybnika do CZ :polew: będzie wrzało :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 A nie macie to za daleko z Rybnika do CZ :polew: będzie wrzało :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: to stawiej woda na herbata z rumem :kox:
ROBERT Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ... ja Ci powiem "zły chłopaku" ,że żadko tu wpadniesz ... Właśnie , ostatnio na spocie byl chyba z pół roku temu a golonko by chciał nic z tego :decayed:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 A nie macie to za daleko z Rybnika do CZ :polew: będzie wrzało :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: to stawiej woda na herbata z rumem :kox: ja Ty byś tylko herbatki z prądem pił [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 17:44_________________________________________________ ... ja Ci powiem "zły chłopaku" ,że żadko tu wpadniesz ... Właśnie , ostatnio na spocie byl chyba z pół roku temu a golonko by chciał nic z tego :decayed: ale na Wasz koszt [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 17:45_________________________________________________ żadko
wiesiek3d Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Spot na 17 Artur a żarcia i tak nie będzie my se pogadamy Artur a żarcia i tak nie będzie :polew: my też :gwizdanie: Jo sie kanapki przywieza :gwizdanie: Reflektuję, i zrób z mięsem bo Artur nie będzie chciał Panowie mam pomysł na Barbórkę w grudniu , mam na miary na knajpę w CZ w której dają za***iste golonka no i ciepowane piwo Jak co to trza by było powoli sie decydować no i zamówić któryś weekend, co Wy na to :gwizdanie: wszystkie rylki powinny sie obstawić w ten dzień ja Ci powiem "zły chłopaku" ,że żadko tu wpadniesz ale bardzo mądrze gadasz :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: A nie macie to za daleko z Rybnika do CZ :polew: będzie wrzało :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Sie nie boję Jemu możesz :baseball: :baseball: Wam się coś w główkach I tyle odpowiem podawać termin nie musi być w grudniu.
Rekomendowane odpowiedzi