Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

valeo w zupełności mnie zadowolą :)[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:52_________________________________________________robert jaki on ma dokładnie nick? to od razu uderzę :)

Bedziesz zadowolony :wink4::good:

Jego nick TOM77

PS. Ale masz ramiona przystosowane dla takich piór ? Od ( jakoś ) połowy 2004 roku w [b6] już były takie ORI montowane :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hammer świeci Ci sie to auto jak psie kulki, aż musiałem swojego wczoraj umyć :decayed:

[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:57_________________________________________________ja chcę właśnie kompletne wycieraczki :) razem z ramionami, chcę zmienić na tkz. banany. dlatego piszę wycieraczki a nie same pióra :)

wiem że laki coś gadał że pytał w ASO i jakoś 150zł komplet, aż się wierzyć nie chce może jakaś promocja była.

Opublikowano

Hammer świeci Ci sie to auto jak psie kulki, aż musiałem swojego wczoraj umyć :decayed:

Nie tylko Ty to zauważasz, koczki też się obracają :decayed: dobre kosmetyki i efekt jest :naughty:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:00_________________________________________________jutro muszę opłukać auto, bo po 500km się trochę przykurzyło :gwizdanie:

Opublikowano

Nie tylko Ty to zauważasz, koczki też się obracają :decayed: dobre kosmetyki i efekt jest :naughty:

efekt jest, ale do tego musi być czarne auto :wink4:

na jakie partie części masz te zniżki ? bo chcę wymieniać termostat na zimę, i w grę wchodzi tylko ori.

Opublikowano

ja chcę właśnie kompletne wycieraczki :) razem z ramionami, chcę zmienić na tkz. banany. dlatego piszę wycieraczki a nie same pióra :)

wiem że laki coś gadał że pytał w ASO i jakoś 150zł komplet, aż się wierzyć nie chce może jakaś promocja była.

Same pióra to ~ 188 zł :cool1: Osobno to każde 103 zł kosztuje ( lewe i prawe jest takie samo )

Ramię wycieraczki ~ 140 zł ( 1 szt. :cool1: )

Wiem , że niedawno w MAGRO była promocja na taki zestaw ( ramiona + pióra ) za ~ 330 zł

Opublikowano

ja chcę właśnie kompletne wycieraczki :) razem z ramionami, chcę zmienić na tkz. banany. dlatego piszę wycieraczki a nie same pióra :)

Same pióra to ~ 188 zł :cool1: Osobno to każde 103 zł kosztuje ( lewe i prawe jest takie samo )

Ramię wycieraczki ~ 140 zł ( 1 szt. :cool1: )

Wiem , że niedawno w MAGRO była promocja na taki zestaw ( ramiona + pióra ) za ~ 350 zł

http://allegro.pl/oryginalne-wycieraczki-ramiona-aero-audi-a4-b6-i1837308116.html

Opublikowano

Nie tylko Ty to zauważasz, koczki też się obracają :decayed: dobre kosmetyki i efekt jest :naughty:

na jakie partie części masz te zniżki ? bo chcę wymieniać termostat na zimę, i w grę wchodzi tylko ori.

ori termostat 80zł + oring 6zł

ori czujnik temp. 29zł :cool1:

ogólnie na wszystko coś :wink4:

Opublikowano

ciekawe czy jeszcze aktualna :gwizdanie:

Znalazłem kiedyś na allegro , właśnie z MAGRO w takiej cenie ... musiałbyś zadzwonić zapytać :wink4:

[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:08_________________________________________________

No właśnie , znalazłeś :good: :good: :good:

Opublikowano

robert ostatnio coś pisałeś o jakimś zapachu do auta nie ? kupowałeś chyba blantowi, co to masz za zapaszki :decayed:? [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:11_________________________________________________

ori termostat 80zł + oring 6zł

ori czujnik temp. 29zł :cool1:

ogólnie na wszystko coś :wink4:

apropo termostatu to sie do Ciebie zgłoszę na dniach :wink4:

Opublikowano

:good:

[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:14_________________________________________________

robert ostatnio coś pisałeś o jakimś zapachu do auta nie ? kupowałeś chyba blantowi, co to masz za zapaszki :decayed:?

To ja zamawiałem, w aucie mam California Scents Coronado Cherry:wink4:

Opublikowano

:good:

[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:14_________________________________________________

robert ostatnio coś pisałeś o jakimś zapachu do auta nie ? kupowałeś chyba blantowi, co to masz za zapaszki :decayed:?

To ja zamawiałem, w aucie mam California Scents Coronado Cherry :wink4:

dobre te puszki ?

myślę nad tym :

http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/adsad/zapachy/puszki/california-scents-original-spillproof-organic-air-fresheners-newport-new-car-42g.html

Opublikowano

Dobre, moga polecić :good:

Opublikowano

Dobre, moga polecić :good:

fajny zapach i cały czas pachnie :naughty:

Opublikowano

ten cherry to jakas wiśnia ? :decayed:

Opublikowano

no coś w tym stylu :)

Opublikowano

wiśniówka :decayed:

Opublikowano

Bierz "New Car" bo jestem ciekaw jak pachnie , podobno za***isty jest jeszcze "Balboa Bublegum" :wink4:

Opublikowano

Robert Ty też chciałeś te naklejki klubowe?

Wiesiek 2szt

Daniel 3szt

Artur 2szt

Ja 2szt

O kimś zapomniałem?

Opublikowano

Bierz "New Car" bo jestem ciekaw jak pachnie , podobno za***isty jest jeszcze "Balboa Bublegum" :wink4:

biorę ale choinkę bo nie bede brał w ciemno, jak bydzie capieć to co :decayed:

Opublikowano

Robert Ty też chciałeś te naklejki klubowe?

Wiesiek 2szt

Daniel 3szt

Artur 2szt

Ja 2szt

O kimś zapomniałem?

Ja chciołech 2 szt. :wink4: