m3rvin Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Zaś piją ni jeszcze ale zaroz zaczna chyba , jak bedziecie na stacji prosze weźcie na mnie FV jak ktoś nimo danych podam na PW - dzieks
Arturoo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: A ja mam wpisane w dowodzie tak jak w Briefie masę całkowitą niższą o 30 kg niż jest na tabliczce w aucie, co pokazał mi diagnosta. :gwizdanie: kiedyś ,ktoś na przeglądzie może zabrać dowód ,a procedura wyprostowania może się oprzeć o salon ,z którego jako nowy samochód został zakupiony :gwizdanie: był u nas na forum taki przypadek opisywany
wiesiek3d Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kiedyś ,ktoś na przeglądzie może zabrać dowód ,a procedura wyprostowania może się oprzeć o salon ,z którego jako nowy samochód został zakupiony :gwizdanie: Raczej nie ma takiej opcji, mam brief ori DE Artur autko jeździ :?:
ROBERT Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kiedyś ,ktoś na przeglądzie może zabrać dowód ,a procedura wyprostowania może się oprzeć o salon ,z którego jako nowy samochód został zakupiony :gwizdanie: był u nas na forum taki przypadek opisywany Za bardzo "przeżywacie" sprawy przeglądu , teraz w przypadku Wieśka jak i w przypadku mojego haka
badboy Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kiedyś ,ktoś na przeglądzie może zabrać dowód ,a procedura wyprostowania może się oprzeć o salon ,z którego jako nowy samochód został zakupiony :gwizdanie: był u nas na forum taki przypadek opisywany Za bardzo "przeżywacie" sprawy przeglądu , teraz w przypadku Wieśka jak i w przypadku mojego haka sie jezdzi non stop w to samo miejsce to sie niczego nie czepiają, sie przjemujecie wszystkie wieprze się schodzą pomału wytrzeźwieli ?
ROBERT Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 A ja tylko 3 dziś Jutro trzeba wstać o 5:00
Polko_V Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 a jo mam na 12 chociaz nie wiem czy dam, po urodzinach
ROBERT Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 a jo mam na 12 chociaz nie wiem czy dam, po urodzinach użeta bier [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 22:09_________________________________________________Ja powolutku padam spać Narka
Polko_V Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 okaze sie rankiem bo narazie impra sie kreci :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 22:15_________________________________________________wrazie czego zona mnie zawiezie do roboty
Polko_V Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 nom...moich :drunk: dobranoc
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Z rana Grzegorz spóźnione ale szczere 100 lat !!!
Arturoo Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Najlepszego Grzesiek :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi