ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 21:59_________________________________________________Szkoda , że nie mogę Cię "oprowadzić" po grubie taką wycieczkę byśmy sobie tylko zrobili wystarczył by jeden dzień , poszlibyśmy np. na Vz śc. 1 ( Grzegorz będzie wiedział o co chodzi ) , ja tam chodzę prawie codziennie 5 km z buta w jedną stronę ( i to cały czas praktycznie z górki ) , z powrotem pod
Polko_V Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi poprostu prawda, niech zjada, ida do sciany lub na przodek oczywiscie z torby np jak moja co wazy 10kg na drugiej stronie KA 60 co wazy 4kg i oczywiscie "asortyment" do sciany...weze, kostki, kasety..., to pogadamy
Polko_V Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dokladnie Robercie ... ta sciana lezy tam gdzie diabel mowi dobranoc
ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ... KA 60 co wazy 4kg ... A ja mam SR-100 co waży 5 kg [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:08_________________________________________________ dokladnie Robercie ... ta sciana lezy tam gdzie diabel mowi dobranoc Tam już nawet diabeł nie zagląda Bo tak daleko się nie zapuszcza
Polko_V Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ... KA 60 co wazy 4kg ... A ja mam SR-100 co waży 5 kg [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:08_________________________________________________ dokladnie Robercie ... ta sciana lezy tam gdzie diabel mowi dobranoc Tam już nawet diabeł nie zagląda Bo tak daleko się nie zapuszcza spoko ja to nadrabiam jedna kostka 5,5kg i kaseta 5kg ps. SR60 a nie 100
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi I tym się jak najbardziej należy, co innego Ci co ściemę walą gdzie tu sprawiedliwość jak wszyscy dostają po równo ale nie za tą samą robotę.
Polko_V Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi I tym się jak najbardziej należy, co innego Ci co ściemę walą gdzie tu sprawiedliwość jak wszyscy dostają po równo ale nie za tą samą robotę. dokaldnie Tomek...My zapier**alamy po scianach, pr\zodkach a kalfusy na gorze sa dopisywani do "twojej" sciany
ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ps. SR60 a nie 100 Pomyliło mi się , ale były kiedyś SR 100 ( wielkością przypominały KA i OXI ) ... kiedyś były czasy jak się POG-8 miało
wiesiek3d Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ps. SR60 a nie 100 Pomyliło mi się , ale były kiedyś SR 100 ( wielkością przypominały KA i OXI ) ... kiedyś były czasy jak się POG-8 miało Tego to nawet ja już nie pamiętam
Polko_V Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dobra ide spac bo zona duga dobranoc
ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dokaldnie Tomek...My zapier**alamy po scianach, pr\zodkach a kalfusy na gorze sa dopisywani do "twojej" sciany Dopisywani ... ja tam zapierdalam a gościu co siedzi na górze i wypije ze 4 kawy za szychtę ( tzw. parzikawa ) jest moim przodowym wg. szychtownicy :wallbash: [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:16_________________________________________________ Tego to nawet ja już nie pamiętam Ja pamiętam , miałem kiedyś
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi I tym się jak najbardziej należy, co innego Ci co ściemę walą gdzie tu sprawiedliwość jak wszyscy dostają po równo ale nie za tą samą robotę. dokaldnie Tomek...My zapier**alamy po scianach, pr\zodkach a kalfusy na gorze sa dopisywani do "twojej" sciany Mniej prezesów i spółek, wtedy było by więcej dla was robota robocie nie równa i do tego powinny być adekwatne wyplaty i okresy kiedy dana osoba idzie na emeryturę.
ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Tomek byłeś pod Makro ? [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:19_________________________________________________ dobra ide spac bo zona duga dobranoc Nara
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Tomek byłeś pod Makro ? Byłem i było 7 aut bardzo fajna ekipa, postali może z 40min i pojechali na maka. Za tydzień możemy pojechać razem
ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Byłem i było 7 aut bardzo fajna ekipa, postali może z 40min i pojechali na maka. Za tydzień możemy pojechać razem To się jeszcze dogadamy jak co
ROBERT Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 To ja też spadam Nara I ja też :hi:
m3rvin Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :hi: robert ja ogladalem tyn rysunek i wsumie zem posiedzial na ETKA i znalozł
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Z ranka [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 06:32_________________________________________________Porażka wielka EU będzie dotowana przez CHRL wstyd i hańba
Rekomendowane odpowiedzi