m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 jeszcze 2 strony sprezcie se synki jak se chapniesz to Ci gadulec włonczo :gwizdanie: zdowo Ci se :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 jo 2 skonczył na 3 mom ochota :gwizdanie: Jo już 3 sączę i coraz większe smaki są
m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 jo 2 skonczył na 3 mom ochota :gwizdanie: Jo już 3 sączę i coraz większe smaki są jo na 2 zostana bo 3 i reszta jest w sklepie
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Panowie, za zgodą Artura chcę wysłać fotę do konkursu. Przygotowałem kilka wersji i chciałbym was prosić o pomoc w wyborze. Dzięki dobrze ,że wszedłem na neta to przynajmniej wiem ,że chcesz fotę z moim klekotem w tle wysłać :polew: :polew: za zgodą :polew: :polew: jeszcze 2 strony sprezcie se synki jak se chapniesz to Ci gadulec włonczo :gwizdanie: też to już kiedyś zauważyłem
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 no to dzwonisz do Radio Taxi i ci przywiozą
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 dobrze ,że wszedłem na neta to przynajmniej wiem ,że chcesz fotę z moim klekotem w tle wysłać :polew: :polew: za zgodą :polew: :polew: A co nie pytał o zgodę ? Pozwij go :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 kto jeszcze nie otwierał setnej strony :?: są chętni
m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 są zapewne tylko nieśmiali są blancik do swojej uciekł bo znikł
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 kto jeszcze nie otwierał setnej strony :?: są chętni Krzysztof Otwierałeś już stufkę ?
m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 kto jeszcze nie otwierał setnej strony :?: są chętni Krzysztof Otwierałeś już stufkę ? ni ale mom zamiar i żołądkowej bych se napił :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 no to powoli możesz myśleć w którym monopolowym masz największe zniżki :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 A mi się wydaje , że już "otwierałeś" Ale nic my nie poczuli :gwizdanie: Hammer też chyba jeszcze je prawiczek ( w tej kwestii ) :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 21:58_________________________________________________ no to powoli możesz myśleć w którym monopolowym masz największe zniżki :gwizdanie: Prezes ujął to wyśmienicie
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 dobrze ,że wszedłem na neta to przynajmniej wiem ,że chcesz fotę z moim klekotem w tle wysłać :polew: :polew: za zgodą :polew: :polew: A co nie pytał o zgodę ? Pozwij go :gwizdanie: postawi flacha i sie dogadamy
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 postawi flacha i sie dogadamy Ja on Ci flacha postawi :gwizdanie: musiałbym go nie znać
m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 synki jo flacha mom ale tako 0,7l na 6chopa(lub wiecej) z dupnym spustem i przewazne wszyscy sa kierowcy to nima sensu
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 synki jo flacha mom ale tako 0,7l na 6chopa(lub wiecej) z dupnym spustem i przewazne wszyscy sa kierowcy to nima sensu 0.7 na 6 chłopa :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 przecież się k..na nie będę bronił jak będzie chciał postawić 2 [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 22:06_________________________________________________ synki jo flacha mom ale tako 0,7l na 6chopa(lub wiecej) z dupnym spustem i przewazne wszyscy sa kierowcy to nima sensu 0.7 na 6 chłopa :polew: to nie przejdzie :decayed: :decayed:
m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 synki jo flacha mom ale tako 0,7l na 6chopa(lub wiecej) z dupnym spustem i przewazne wszyscy sa kierowcy to nima sensu 0.7 na 6 chłopa :polew: no smech na sali , 0,5l na głowa to idzie usz godać
Rekomendowane odpowiedzi