cabriofan Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________Cytat: cabriofan 04 Listopad 2011, 18:59 Pany kto ma czas i klucz do świec-musze powykręcać i posprawdzać w jakim są stanie , kable też czy któryś nie ma przebicia Pioter za grosze kupisz taki klucz w OBI , PRAKTIKER itp. ... świec się nie sprawdza tylko wymienia , tym bardziej , że jeździsz na LPG a i do najdroższych części nie należą wink4 Kupuj NGK albo DENSO good Roberto wolałbym podjechac do Ciebie z Krupnikiem niż klucz kupować Przydałoby sie jakies logi dyn porobić tez A poza tym to chyba raczej któryś kabel,bo kpl. świec wymieniałem nie aż tak dawno temu
cabriofan Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Z Krupnikiem to do Wieska Albo Stock-iem [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:03_________________________________________________W każdym razie jak ktoś pomoże to się odwdzięczę Jakby coś będę pod telefonem [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:06_________________________________________________ide do sklepu
danielom Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jak Ci sie oplaca to wpadnij na Żory to Ci udostepnie klucz do swiec
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Robert robiłem na szybciora :gwizdanie: Jak gościu wysłał, to w środę będę to mieć
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 efekt :shocked: Bez wysiłku można się pozbyć większy brud, na większą smołę trzeba jeszcze raz nałożyć. Środek nie jest toksyczny
danielom Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ty i tak miales "czyste" te felgi, jakbys moje widzial tam by sie mogl ten srodek wykazac.
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________Cytat: cabriofan 04 Listopad 2011, 18:59 Pany kto ma czas i klucz do świec-musze powykręcać i posprawdzać w jakim są stanie , kable też czy któryś nie ma przebicia Pioter za grosze kupisz taki klucz w OBI , PRAKTIKER itp. ... świec się nie sprawdza tylko wymienia , tym bardziej , że jeździsz na LPG a i do najdroższych części nie należą wink4 Kupuj NGK albo DENSO good Roberto wolałbym podjechac do Ciebie z Krupnikiem niż klucz kupować Przydałoby sie jakies logi dyn porobić tez A poza tym to chyba raczej któryś kabel,bo kpl. świec wymieniałem nie aż tak dawno temu Pioter naucz się cytować :!: Ty i tak miales "czyste" te felgi, jakbys moje widzial tam by sie mogl ten srodek wykazac. dokładnie :gwizdanie: ciekawe jakby mu poszło z moimi zimowymi felgami [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:37_________________________________________________H4mm3R ile taka buteleczka kosztuje :?:
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 H4mm3R ile taka buteleczka kosztuje :?: Za te 750ml w niemcowni chcą prawie 15eu, ja kupiłem w promocji za 7eu. Teraz zamówiłem 3L, co wychodzi jakieś 40zł za 1L i oczywiście będę sprzedawał po 0,5l
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 to ja bym przygarnąl takie 0,5l jak ci coś zostanie
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Patrz jacy aktywni a wczoraj to samego mnie zostawili , oprócz Roberta bo on zachorował poważnie Z Krupnikiem to do Wieska Panowie KRUPNIKA już nie pijemy, zrobiła się z niego niezła trucizna, nie kupujcie już tego.[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:06_________________________________________________ efekt :shocked: Bez wysiłku można się pozbyć większy brud, na większą smołę trzeba jeszcze raz nałożyć. Środek nie jest toksyczny Jak tak patrzę a auto myję rzadko to nie potrzebne mi to jest, normalnie umyta felga.
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 efekt :shocked: Bez wysiłku można się pozbyć większy brud, na większą smołę trzeba jeszcze raz nałożyć. Środek nie jest toksyczny Jak tak patrzę a auto myję rzadko to nie potrzebne mi to jest, normalnie umyta felga. Jak ktoś ma duże koło i trudny wzór, to się nayebie z szczoteczką do zębów, żeby felga była idealnie czysta. A to dużo lepiej reaguje z brudem i pozwala go łatwiej zmyć. Masz motor to wiesz ile jest dupczenie żeby felgi były idealnie czyste ten środek na pewno nie odnowi felgów, nie powiększy ich rozmiaru, nie przerobi ich na złoto, tylko ułatwia mycie i pozbycie się smoły. Ale skoro nie masz takich problemów to faktycznie nie jest Ci to potrzebne
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Panowie KRUPNIKA już nie pijemy, zrobiła się z niego niezła trucizna, nie kupujcie już tego. Dokładnie Ja ostatnio przerzuciłem się na Wyborową [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:36_________________________________________________ Patrz jacy aktywni a wczoraj to samego mnie zostawili , oprócz Roberta bo on zachorował poważnie Poważnie jak poważnie , ale przejebane jest [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:37_________________________________________________ Robert robiłem na szybciora :gwizdanie: Jak gościu wysłał, to w środę będę to mieć Ale w środku ujebane te felgi masz :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:38_________________________________________________ Przydałoby sie jakies logi dyn porobić tez A poza tym to chyba raczej któryś kabel,bo kpl. świec wymieniałem nie aż tak dawno temu Ciekawe co Ty też chcesz za logi dynamiczne robić w Twojej furze Kable popsikaj lekko wodą wieczorem i odpal silnik , wtedy zobaczysz czy gdzieś coś przeskakuje
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja ostatnio przerzuciłem się na Wyborową Stock nadal jest a ostatnio piłem Soplicę w nowej butelce i jak na razie rewelka
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 A tu Artur się ściga z motorkami po łukach przed Skoczowem http://www.sadistic.pl/porshe-gt3-vs-czuby-na-motorach-vt91185.htm Cienkie te Porsche cienkie oj chyba raczej nie
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 A tu Artur się ściga z motorkami po łukach przed Skoczowem http://www.sadistic.pl/porshe-gt3-vs-czuby-na-motorach-vt91185.htm Cienkie te Porsche cienkie oj chyba raczej nie Wiesiek ostatnio zmierzły jest i nic mu nie pasuje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi