Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Moze przez to ,ze nie pracuje w weekend :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Grzesiek niestety tak jak przypuszczałem mocowania nie pasują tak jak ci opisywałem moje wyglądają tak
blant88 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 po przeczytaniu spamu i Krzychu gratulacje za otwarcie 1900
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja ostatnio przerzuciłem się na Wyborową Stock nadal jest a ostatnio piłem Soplicę w nowej butelce i jak na razie rewelka Kiedyś tylko Soplicę piłem i była później się nieco "zepsuła" ... ale jeszcze niczym tak się nie zatrułem jak kiedyś "Zawiszą" :sick3:
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 A tu Artur się ściga z motorkami po łukach przed Skoczowem http://www.sadistic.pl/porshe-gt3-vs-czuby-na-motorach-vt91185.htm Cienkie te Porsche cienkie oj chyba raczej nie Porsche GT3 z motorem daj se siana
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Wiesiek i jak jazda i nowa zawiecha :?: wszystko ok :?:
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 a widzisz, niby te same w etkce no wiem wlasnie z dworu przeszlem, Arku... bylem az specjalnie w radlinie u kuzyna (sedanie 99' po lifcie), bo to nie dawalo pokoju on nie ma takich, co Ty i ja, tylko podobne do tych co Ci dzis przekazalem sam juz nie wiem [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:11_________________________________________________byly jakies rozroznienia :?: przedlift czy polift :?: "...ale jak sie Qr*a pytam po co..."
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Wiesiek i jak jazda i nowa zawiecha :?: wszystko ok :?: Martwa cisza nastała
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Arku... bylem az specjalnie w radlinie u kuzyna (sedanie 99' po lifcie), bo to nie dawalo pokoju on nie ma takich, co Ty i ja, tylko podobne do tych co Ci dzis przekazalem sam juz nie wiem Grzegorz mówiłem to już kiedyś i znów się to potwierdza, że modele z 99 roku to nie do końca polifty, a są to pół na pół przedlifty z poliftami bo niektóre części mają z przedliftów, a buda jest z polifta.[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________ Wiesiek i jak jazda i nowa zawiecha :?: wszystko ok :?: Martwa cisza nastała oby teraz tak było przez najbliższe 100 tyś km
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jedynie zostaje mi przeprosic za nie dogodnosci a tak apropo, to chyba sie poloze spac, bo jeszcze nie spalem po nocce
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 a tak apropo, to chyba sie poloze spac, bo jeszcze nie spalem po nocce kolorowych
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Grzesiek nie masz za co przepraszać, to ja dziękuje za pomoc ps: KUPIĘ fotel bujany, nie ma ktoś na sprzedaż :?: :>
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 oby teraz tak było przez najbliższe 100 tyś km U mnie
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Wiesiek i jak jazda i nowa zawiecha :?: wszystko ok :?: Martwa cisza nastała No to
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 a tak apropo, to chyba sie poloze spac, bo jeszcze nie spalem po nocce kolorowych taa niech se jeszcze kaszkę zrobi co by na głodno nie musiał zasypiać :decayed: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:48_________________________________________________wstanie o 2 wyspany :> i jego Żonka będzie miała natarczywego chłopa koło siebie
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 taa niech se jeszcze kaszkę zrobi co by na głodno nie musiał zasypiać :decayed: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:48_________________________________________________wstanie o 2 wyspany :> i jego Żonka będzie miała natarczywego chłopa koło siebie Właśnie Ja po nocce w sobotę dopiero wieczorem ( 23:00/24:00 ) zawsze szedłem spać
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 po przeczytaniu spamu systematyczność jest rozwiązaniem ,np.10 x na dzień trzeba wejść i będziesz na bieżąco :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:52_________________________________________________ taa niech se jeszcze kaszkę zrobi co by na głodno nie musiał zasypiać :decayed: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:48_________________________________________________wstanie o 2 wyspany :> i jego Żonka będzie miała natarczywego chłopa koło siebie Właśnie a może taki ma plan :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi