ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 co jo to zech ostatnio lookol :?: musza se przipomniec Dosyć dużo ostatnich nowości widziałem , ale ...
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:36_________________________________________________ no prad masz juz w pstryczku od przednich Aaaa czyli tak na byle jak to będziesz robił ( tzw. "na sztywno" ) Robercie...chyba znosz to z grubyy... "kaj je elektryk...Qr*a !! elektryk zmostkuj to..."
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Robercie...chyba znosz to z grubyy... "kaj je elektryk...Qr*a !! elektryk zmostkuj to..." Ni ma go , chyba , że śpi za trafokami
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Qrde nie wspomne se tego [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:41_________________________________________________nii...inaczy "...poszol na wymiana...bogdan zglos do dyspozytora, ze Qr*a elektryk spier*olil ze sciany..." ^^^^^^^^^^^brygada jaskow^^^^^^^^^
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pany tak z innej beczki , oglądał kto z Was jakiś fajny filmik ostatnio ? Teraz mam dużo wolnego czasu i bym obejrzał jakiego dobrego horrora czy thrillera [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:36_________________________________________________ no prad masz juz w pstryczku od przednich Aaaa czyli tak na byle jak to będziesz robił ( tzw. "na sztywno" ) wsjo bedzie jak z fabryki. kolega masterxx mi pomoze
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pany tak z innej beczki , oglądał kto z Was jakiś fajny filmik ostatnio ? Teraz mam dużo wolnego czasu i bym obejrzał jakiego dobrego horrora czy thrillera [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:36_________________________________________________ no prad masz juz w pstryczku od przednich Aaaa czyli tak na byle jak to będziesz robił ( tzw. "na sztywno" ) wsjo bedzie jak z fabryki. kolega masterxx mi pomoze a no chyba, ze tak [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:45_________________________________________________no rozwali mnie zaraz...swiatlo mi wylaczyli i neta nie mialem juz drugi raz dzis
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jutro bede czekal na wiesci z warsztatu jak beda zle to wpadne na jakis radiowóz z jastrzebskiej prewencji i uj total schade [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:56_________________________________________________of korz ich wina bedzie
badboy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pany tak z innej beczki , oglądał kto z Was jakiś fajny filmik ostatnio ? Teraz mam dużo wolnego czasu i bym obejrzał jakiego dobrego horrora czy thrillera [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:36_________________________________________________ no prad masz juz w pstryczku od przednich Aaaa czyli tak na byle jak to będziesz robił ( tzw. "na sztywno" ) planete małp nową widziałeś ??
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jutro bede czekal na wiesci z warsztatu jak beda zle to wpadne na jakis radiowóz z jastrzebskiej prewencji i uj total schade [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:56_________________________________________________of korz ich wina bedzie :nabijasie: :laghing2: :laghing2:
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 planete małp nową widziałeś ?? Nie Mówisz , że dobre
badboy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 planete małp nową widziałeś ?? Nie Mówisz , że dobre śmiało można luknąć ;-)[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 23:01_________________________________________________ja właśnie zabieram się za oglądanie "Blitza"
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 nii...inaczy "...poszol na wymiana...bogdan zglos do dyspozytora, ze Qr*a elektryk spier*olil ze sciany..." ^^^^^^^^^^^brygada jaskow^^^^^^^^^ ... "Ślepy" wymiata
badboy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 http://www.filmweb.pl/film/Blitz-2011-491321
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ja właśnie zabieram się za oglądanie "Blitza" Miałem ale z napisami , a tego nie lubię [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 23:04_________________________________________________ http://www.filmweb.pl/film/Blitz-2011-491321 W tej samej sekundzie oglądałem tą stronkę co to za film i przypomniało mi sie , że to miałem ale z napisami i nie obejrzałem
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 dzien dobry lebersy :hi: nii...inaczy "...poszol na wymiana...bogdan zglos do dyspozytora, ze Qr*a elektryk spier*olil ze sciany..." ^^^^^^^^^^^brygada jaskow^^^^^^^^^ ... "Ślepy" wymiata ja pierdziu jak on sie pluje jak sie napije
badboy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jo oglądom ale auf Deutsch nie robi mi to różnicy a ściągać nie trzeba a jakość przednia
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ... "Ślepy" wymiata ja pierdziu jak on sie pluje jak sie napije Szlechubert jedyn [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 23:07_________________________________________________ jo oglądom ale auf Deutsch nie robi mi to różnicy a ściągać nie trzeba a jakość przednia Ja no jak szprechosz to i obejrzeć możesz
danielom Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 tlok na swoim miejscu, jutro glowica klap i afn powinien zagadac.
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak lubisz Statham'a to obejrzyj sobie też "Mechanik : Prawo zemsty" jak nie widziałeś
Rekomendowane odpowiedzi