ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 wszystkim Cześć rewiranty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 po robocie Ale zmarzłem w robocie mi się jeszcze nie zdarzyło, dwie bluzy, dwa polary i kurtka na raz dają rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 wszystkim Cześć rewiranty z jednej strony a drugiej ide na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 po robocie Ale zmarzłem w robocie mi się jeszcze nie zdarzyło, dwie bluzy, dwa polary i kurtka na raz dają rade Na wlocie do szybu Arek uwierz że czuł byś się jak bez ubranka Spadam do chaty narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ja też jeszcze 3,5 godz i będę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ja też jeszcze 3,5 godz i będę w domu Szerokiej drogi i bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ja też jeszcze 3,5 godz i będę w domu Szerokiej drogi i bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ja też jeszcze 3,5 godz i będę w domu bezpiecznej drogi po robocie Ale zmarzłem w robocie mi się jeszcze nie zdarzyło, dwie bluzy, dwa polary i kurtka na raz dają rade Na wlocie do szybu Arek uwierz że czuł byś się jak bez ubranka Spadam do chaty narka a wiem jak to jest po obiedzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 bezpiecznej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie...jest gdzieszaworek zwrotny w ukladzie paliwowym i gdzie :?: bo w tym tkwi przyczyna "jednodniowego postoju" czyt. po 24h problemy z odpaleniem[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:38_________________________________________________bo Qrcze studiuje ksiazke...i narazi nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 szukałbym czegoś takiego przy filtrze paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Qrczi...jutro wjade do garazu, nagreje se i bede szukal...od plywaka pojde az do filtra i przy okazji pozmieniam opaski [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:57_________________________________________________ale dzisio byda musiol tanknonc do auta az boja sie tego rachunku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 O ile się nie mylę zawór jest w pompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 dobry Synki [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:26_________________________________________________ Qrczi...jutro wjade do garazu, nagreje se i bede szukal...od plywaka pojde az do filtra i przy okazji pozmieniam opaski [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:57_________________________________________________ale dzisio byda musiol tanknonc do auta az boja sie tego rachunku ;( Grzes jak Twoj rachunek bedzie wysoki pomysl ze ostatnio wlalem do pelna za... 360zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 O ile się nie mylę zawór jest w pompie no to najwyzej zaistaluje drugi "gdzies" po drodze dobry Synki [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:26_________________________________________________ Qrczi...jutro wjade do garazu, nagreje se i bede szukal...od plywaka pojde az do filtra i przy okazji pozmieniam opaski [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:57_________________________________________________ale dzisio byda musiol tanknonc do auta az boja sie tego rachunku ;( Grzes jak Twoj rachunek bedzie wysoki pomysl ze ostatnio wlalem do pelna za... 360zeta Qrffa...290.74 zl za 52 litry ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 O ile się nie mylę zawór jest w pompie no to najwyzej zaistaluje drugi "gdzies" po drodze dobry Synki [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:26_________________________________________________ Qrczi...jutro wjade do garazu, nagreje se i bede szukal...od plywaka pojde az do filtra i przy okazji pozmieniam opaski [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:57_________________________________________________ale dzisio byda musiol tanknonc do auta az boja sie tego rachunku ;( Grzes jak Twoj rachunek bedzie wysoki pomysl ze ostatnio wlalem do pelna za... 360zeta Qrffa...290.74 zl za 52 litry ;( Montują zawór zaraz za pompą [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 21:28_________________________________________________Piją i nie ma ICH ,ja piję i jestem, i CO :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 O ile się nie mylę zawór jest w pompie no to najwyzej zaistaluje drugi "gdzies" po drodze dobry Synki [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:26_________________________________________________ Qrczi...jutro wjade do garazu, nagreje se i bede szukal...od plywaka pojde az do filtra i przy okazji pozmieniam opaski [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 13:57_________________________________________________ale dzisio byda musiol tanknonc do auta az boja sie tego rachunku ;( Grzes jak Twoj rachunek bedzie wysoki pomysl ze ostatnio wlalem do pelna za... 360zeta Qrffa...290.74 zl za 52 litry ;( Montują zawór zaraz za pompą [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 21:28_________________________________________________Piją i nie ma ICH ,ja piję i jestem, i CO :?: he :?: :!: o co kaman :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi