seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dobry A ROBERT kaj jest wątrobę regeneruje po pizzy :gwizdanie: Nooo... jeszcze dziś ujowo się czuję no to Ci powiem Robert kac gigant musiało się dzioć abo Ci ktos cos namieszol :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Strułeś się pizza w Sękatej :polew: Nie Jak nie pizzą to czym colą
seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Strułeś się pizza w Sękatej :polew: Nie Jak nie pizzą to czym może się gorzoła skończyła i zacisł czym "alkoholowo podobnym" kurde ogładałem ostatnio jakiś film na youtube ale taki dokumentalny brzmiał bo jakiś znajomy narrator hehe o tym co i jak Ruscy pija totalny koks :kox: [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 09:19_________________________________________________ to jest dobre
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 _________________________________________________ to jest dobre :polew:
ROBERT Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 11:18_________________________________________________ to jest dobre Wiesiek na drugi raz robimy taką zupkę z chleba i wódy ( dla ludzi silnych duchem... ) :polew: :polew:
seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 11:18_________________________________________________ to jest dobre Wiesiek na drugi raz robimy taką zupkę z chleba i wódy ( dla ludzi silnych duchem... ) :polew: :polew: Yno Synki jo już Was prosza- jakbych przez przypadek do pierwszej flaszki z Wami siednył i wpadlibymy przy kolejnej na taki pomysł to nie dejcie mi tego jeść :gwizdanie: :polew: :polew: w ogóle są inne części tego filmu jeszcze w sumie -3części :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 15:00_________________________________________________ tu się chwalą jak można wypić alkohol z ... farby
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Wiesiek na drugi raz robimy taką zupkę z chleba i wódy ( dla ludzi silnych duchem... ) No bo my są silni duchem :gwizdanie: tu się chwalą jak można wypić alkohol z ... farby Nie no Szymek ,nas jeszcze na flaszkę styknie, farby pić nie bydymy [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 15:26_________________________________________________Związkowcy z Kadry na Pniówku śpiewają piosenkę
Polko_V Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 po obejrzeniu tych 3 czesci o piciu...normalnie zastanawiam sie czy ja juz nie jestem piany
seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 po obejrzeniu tych 3 czesci o piciu...normalnie zastanawiam sie czy ja juz nie jestem piany ale co oni potrafia wypic... szok
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 po obejrzeniu tych 3 czesci o piciu...normalnie zastanawiam sie czy ja juz nie jestem piany ale co oni potrafia wypic... szok Toż to ruski twardziele
seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie no Szymek ,nas jeszcze na flaszkę styknie, farby pić nie bydymy no jo myśla Wiesiek poza tym jak juz braknie to po kolei idąc jeszcze je denaturat.. płyn do spryskiwaczy.. woda kolońsko a dopiero kajś tam dalij farba chyba ze zech kolejność pomylił :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Związkowcy z Kadry na Pniówku śpiewają piosenkę Jo nie wiedzioł że na Górnym Śląsku chińczyki na kopalniach robią :gwizdanie:
badboy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Związkowcy z Kadry na Pniówku śpiewają piosenkę Jo nie wiedzioł że na Górnym Śląsku chińczyki na kopalniach robią :gwizdanie: podziemnie się te żółte wieprze chyba tam przedostały
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Związkowcy z Kadry na Pniówku śpiewają piosenkę Jo nie wiedzioł że na Górnym Śląsku chińczyki na kopalniach robią :gwizdanie: Chyba brakło im fotek :polew: Nie no Szymek ,nas jeszcze na flaszkę styknie, farby pić nie bydymy no jo myśla Wiesiek poza tym jak juz braknie to po kolei idąc jeszcze je denaturat.. płyn do spryskiwaczy.. woda kolońsko a dopiero kajś tam dalij farba chyba ze zech kolejność pomylił :polew: :polew: No nie nawet do denaturatu nie dojadymy, po wódce jeszcze jest Absolwent :gwizdanie:
seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Związkowcy z Kadry na Pniówku śpiewają piosenkę Jo nie wiedzioł że na Górnym Śląsku chińczyki na kopalniach robią :gwizdanie: hmmm Wiesiek Ty na Pniowku robisz ni to już wiym czamu taki wypoczety żeś je zawsze po robocie
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Związkowcy z Kadry na Pniówku śpiewają piosenkę Jo nie wiedzioł że na Górnym Śląsku chińczyki na kopalniach robią :gwizdanie: hmmm Wiesiek Ty na Pniowku robisz ni to już wiym czamu taki wypoczety żeś je zawsze po robocie Od roboty są konie i traktory
seves Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie no Szymek ,nas jeszcze na flaszkę styknie, farby pić nie bydymy no jo myśla Wiesiek poza tym jak juz braknie to po kolei idąc jeszcze je denaturat.. płyn do spryskiwaczy.. woda kolońsko a dopiero kajś tam dalij farba chyba ze zech kolejność pomylił :polew: :polew: No nie nawet do denaturatu nie dojadymy, po wódce jeszcze jest Absolwent :gwizdanie: az tak źle.. jo to często na studiach pił :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi