H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 :hi: O której auto odbierosz? Bo wczoraj nie wyszło i dziś będziemy maścić
seves Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 :hi: O której auto odbierosz? Bo wczoraj nie wyszło i dziś będziemy maścić :> po połedniu czekom na tel teraz ida na trening także jak byda wiedzioł to od razu dzwonia do Ciebie trza się jakoś ciepło oblyc? kaj bydymy masować
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 :hi: O której auto odbierosz? Bo wczoraj nie wyszło i dziś będziemy maścić :> po połedniu czekom na tel teraz ida na trening także jak byda wiedzioł to od razu dzwonia do Ciebie trza się jakoś ciepło oblyc? kaj bydymy masować To dzwoń na dworze umyć, a potem do garażu
seves Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 :hi: O której auto odbierosz? Bo wczoraj nie wyszło i dziś będziemy maścić :> po połedniu czekom na tel teraz ida na trening także jak byda wiedzioł to od razu dzwonia do Ciebie trza się jakoś ciepło oblyc? kaj bydymy masować To dzwoń na dworze umyć, a potem do garażu ok
ROBERT Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 trza się jakoś ciepło oblyc? kaj bydymy masować Kur.wa ale giejnią zalatuje :gwizdanie: masować sie będa :tongue4:
Polko_V Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 może w ten sposób :decayed: ale jak tak mowa o masowaniu...to też idę pomasować swoje autko
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 trza się jakoś ciepło oblyc? kaj bydymy masować Kur.wa ale giejnią zalatuje :gwizdanie: masować sie będa :tongue4: Ty też to lubisz suko :naughty:
Polko_V Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Qrczin...jeszcze nie doszłem do tego auta, ale mam motywację a raczej jej brak
wiesiek3d Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Geje i masażyści czy masorze :gwizdanie: Filterki i olej wymieniony ale auto nie umyte szkoda lakieru
ROBERT Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jo dzisiej oba umył [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 14:55_________________________________________________ Ty też to lubisz suko :naughty: Noo
Polko_V Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 uff...wreście ... ja aż trzy auta umyłem, poodkurzałem i powycierałem po myciu [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 15:02_________________________________________________1. mojego "czarnego popierdalacza" i włożyłem już przy okazji "guminioki" do auta 2. szwagra Polóweczkę 3. i teściowej huinday'a accenta
Kuna Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 uff...wreście ... ja aż trzy auta umyłem, poodkurzałem i powycierałem po myciu [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 15:02_________________________________________________1. mojego "czarnego popierdalacza" i włożyłem już przy okazji "guminioki" do auta 2. szwagra Polóweczkę 3. i teściowej huinday'a accenta Czyli możemy się domyślać że przewody hamulcowe obcięte
Rekomendowane odpowiedzi