seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 w ogóle pssssyt raciborskie z miodem kurde kompel mi polecił To też mi kumpel polecał ale jeszcze nie "kosztowałem' ... ja raczej preferuję Żubra ( takiego "normalnego" ) ... już teo teraz dopić nie potrafię ... co za dużo to nie zdrowo zaraz spadam spać no mi z miodem podeszło wiadomo... "takie inne" ale mi smakowało :gwizdanie: teraz się biera za ciemne i zaebiste dzięki Robert za ten nr 3m się
seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ręka nie granat Chu*a nie urwie osz urwa tego żech jeszcze nie słyszoł :polew: :polew: thx za namiar muszę jutro namierzyć u mnie IC i ochotnika z vagiem bo wolę się zabezpieczyć gdyby się błędy posypały ,kiedyś po czyszczeniu ,skrzynia zwariowała i autko nie jechało jeden już je
seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 jeden już je Artur to jutro się zgadamy jak coś PS za***isty ten gif :kox:
Arturoo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 coś trza było zmienić :gwizdanie: ............................więc zmieniłem stabilizatory i podpis [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 02:15_________________________________________________ zadzwonię jutro jak dostanę to psikadło co Robert polecał
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 :hi:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 08:42_________________________________________________ w ogóle pssssyt raciborskie z miodem kurde kompel mi polecił i żech dziś 5rodzajów raciborskigo kupił to tera testuja -z miodem -czorne -niepasteryzowane -tradycyjnie ważone -zielone uj wie co to ale podobno kolor mo zielony Toś teraz ameryka odkrył [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 08:43_________________________________________________Artur jak auto Ci nie jedzie to sie coś takiego kup :decayed: http://tablica.pl/oferta/-tuning-chip-box-audi-vw-skoda-seat-ford-galaxy-na-pompowtryskach-ID7uUj.html
Arturoo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 09:48_________________________________________________ http://tablica.pl/oferta/-tuning-chip-box-audi-vw-skoda-seat-ford-galaxy-na-pompowtryskach-ID7uUj.html to taki program robiłeś u Siebie ,aha............... no jak u Ciebie zdało egzamin to u mnie też powinno :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 09:48_________________________________________________ http://tablica.pl/oferta/-tuning-chip-box-audi-vw-skoda-seat-ford-galaxy-na-pompowtryskach-ID7uUj.html to taki program robiłeś u Siebie ,aha............... no jak u Ciebie zdało egzamin to u mnie też powinno :gwizdanie: No ba, przez to Ci d*pa łoja
seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 południowo [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 12:13_________________________________________________ :hi:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 08:42_________________________________________________ w ogóle pssssyt raciborskie z miodem kurde kompel mi polecił i żech dziś 5rodzajów raciborskigo kupił to tera testuja -z miodem -czorne -niepasteryzowane -tradycyjnie ważone -zielone uj wie co to ale podobno kolor mo zielony Toś teraz ameryka odkrył [br] no Hammer jo ni ma Ty , jo nie wiem wszystkigo i się dopiero pomału ucza
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Trza było pytać jakie piwo polecacie
seves Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Trza było pytać jakie piwo polecacie a właśnie... co tam polecosz? seves thx Artur nie ma sprawy w końcu nic nie zrobiłem i mam nadz ześ zdążył zbieram się ida na koło
Arturoo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Spoko ,luz ,zajechalem . Musze sie z tym jeszcze wieczorek pobawic.
badboy Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 paździerz wypucowany [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 13:55_________________________________________________Artur musiałbyś tej V6tce albo temu mechaniorowi co to spartaczył tak pacnąć jak na gifie
A-rek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 B4 ale nie mam takiej w kategori pisz do Hugo to doda model B4 Wiesiek fajny ten Merc a modele nowsze jeszcze lepsze
badboy Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 B4 ale nie mam takiej w kategori pisz do Hugo to doda model B4 Wiesiek fajny ten Merc a modele nowsze jeszcze lepsze nowa E klasa :sick3: podróba lexusa jedynie C klasa z tych przyziemnych na plus, a z tych mniej to zawsze mi się CLS podobał
wiesiek3d Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wiesiek[/b] fajny ten Merc a modele nowsze jeszcze lepsze Ta nowe fajne ale nie dla szarej masy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi