srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Teraz o normalnej porze się przywitam . Kiedy ty spisz człowieku
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Teraz o normalnej porze się przywitam . :kox: Teraz o normalnej porze się przywitam . Kiedy ty spisz człowieku Arturo śpi w trasie.. dlatego tyle tys km rocznie robi
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: W nocy wrocilem z Hammerem ,potem nadrabialem spam ,a teraz normalnie jem sniadanie
srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: W nocy wrocilem z Hammerem ,potem nadrabialem spam ,a teraz normalnie jem sniadanie pełen podziwu jestem musi coś brać nima bata :polew:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: Endrju ja napisalem ,czemu o 4 pisalem ,a Ty :gwizdanie:
srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: Endrju ja napisalem ,czemu o 4 pisalem ,a Ty :gwizdanie: stres przed pracą :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: Endrju ja napisalem ,czemu o 4 pisalem ,a Ty :gwizdanie: stres przed pracą :gwizdanie: Jak żona śpi to Andrzej się bawi :jerk:
srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: Endrju ja napisalem ,czemu o 4 pisalem ,a Ty :gwizdanie: stres przed pracą :gwizdanie: Jak żona śpi to Andrzej się bawi :jerk: :polew: Tomku co z autkym
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: Endrju ja napisalem ,czemu o 4 pisalem ,a Ty :gwizdanie: stres przed pracą :gwizdanie: Jak żona śpi to Andrzej się bawi :jerk: :polew: Tomku co z autkym Ida zaroz vaga podpiąć ale na 90% pompa vacum.
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 w gliwicach organizują spota wigilijnego ,z Żor ludkowie jadą ,z Bielska ,z Kato ,z J-bia ,nie wybierze się ktoś od Was z nami ?
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 w gliwicach organizują spota wigilijnego ,z Żor ludkowie jadą ,z Bielska ,z Kato ,z J-bia ,nie wybierze się ktoś od Was z nami ? ja bym się wybrał ale z takim plebsem jechać
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 w gliwicach organizują spota wigilijnego ,z Żor ludkowie jadą ,z Bielska ,z Kato ,z J-bia ,nie wybierze się ktoś od Was z nami ? ja bym się wybrał ale z takim plebsem jechać A mnie by było wstyd anglikiem tam jechać :decayed:
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 w gliwicach organizują spota wigilijnego ,z Żor ludkowie jadą ,z Bielska ,z Kato ,z J-bia ,nie wybierze się ktoś od Was z nami ? ja bym się wybrał ale z takim plebsem jechać A mnie by było wstyd anglikiem tam jechać :decayed: ja się już przyzwyczaiłem ale co chcesz Hammer jak była okazja i fura za 5tys pln :gwizdanie: to brałem :kox:
Rekomendowane odpowiedzi