H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Robert jest nowa AM 6.10 Nie rób Robertowi nadziei że tym razem na AM będzie ulica z jego domem :polew:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie rób Robertowi nadziei że tym razem na AM będzie ulica z jego domem :polew: Moja jest od dawna gorzej z Twoją :>[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:01_________________________________________________ Robert jest nowa AM 6.10
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie rób Robertowi nadziei że tym razem na AM będzie ulica z jego domem :polew: Moja jest od dawna gorzej z Twoją :> Czyli AM jest gufno warta, mapy google i Audi już od 1945r. pokazują moja ulica i dom :decayed:
Kuna Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 a co tak dobrego jest w Xbox czego nie ma w Nintendo, że zrobiliście taką klasyfikacje :?: w zeszłym roku pograłem trochę na Kinekcie (gra Kinect Sport), a przez ostatnie dwa tygodnie na Wii (gra Wii Sport) i nie widzę sensu przepłacać 3 razy tyle aby nabyć Xbox'a Kinect i woi nie ma co porównywać bo to jak byśmy porównywali śmietnik do promu kosmicznego Zobacz ile gier jest na wii a ile na kinecta, po za tym przy kinect nie potrzebujesz kontrolerów mogą grać nawet 4 osoby na raz. No i już wychodzą gry typu forza 4 na kinecta (jest masa różnych świetnych tytułów). A na wii co masz jakieś gry robione na paincie za przeproszeniem
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie rób Robertowi nadziei że tym razem na AM będzie ulica z jego domem :polew: Moja jest od dawna gorzej z Twoją :> Czyli AM jest gufno warta, mapy google i Audi już od 1945r. pokazują moja ulica i dom :decayed: Eee niemożliwe, nawet na geografii uczyli że taka miejscowość nie istnieje
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie rób Robertowi nadziei że tym razem na AM będzie ulica z jego domem :polew: Moja jest od dawna gorzej z Twoją :> Czyli AM jest gufno warta, mapy google i Audi już od 1945r. pokazują moja ulica i dom :decayed: Eee nie możliwe, nawet na geografii uczyli że taka miejscowość nie istnieje Mówisz o tym gdzie Robert mieszka... całkiem możliwe
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Mówisz o tym gdzie Robert mieszka... całkiem możliwe :decayed [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:37_________________________________________________Kupiłem se nową myjkę do motora :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Robert jest nowa AM 6.10 Nie rób Robertowi nadziei że tym razem na AM będzie ulica z jego domem :polew: :polew: :polew: :polew: już to kiedyś testowaliśmy :decayed: AM nie zdała egzaminu
Kuna Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wiesiu jak kupie motocykl to chętnie użyczę
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 jak je Basia znajdzie w garażu to nie chciał bym być w skórze Wieśka :decayed: :decayed:
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kupiłem se nową myjkę do motora :gwizdanie: Ale to jest myjka do Kawasaki a nie do Hondy :decayed:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 no to się .ebnął przy wyborze Wiesiek :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:58_________________________________________________może da radę podmienić jeszcze :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ale to jest myjka do Kawasaki a nie do Hondy Czepiosz sie :gwizdanie: pożyczyłech kumplowi
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ale to jest myjka do Kawasaki a nie do Hondy Czepiosz sie :gwizdanie: pożyczyłech kumplowi Wiesiek ktoś Cię nagrał na wakacjach w Bułgarii
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ale to jest myjka do Kawasaki a nie do Hondy Czepiosz sie :gwizdanie: pożyczyłech kumplowi Wiesiek ktoś Cię nagrał na wakacjach w Bułgarii
blant88 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ale to jest myjka do Kawasaki a nie do Hondy Czepiosz sie :gwizdanie: pożyczyłech kumplowi Wiesiek ktoś Cię nagrał na wakacjach w Bułgarii
Rekomendowane odpowiedzi