Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yhHTuxQyf9o&feature=player_embedded#! no jeszcze zobaczymy z moją jak to bedzie może pojedziemy ale to jest 50/50 Ja też jeszcze na 100% nie wiem A kto mi pomoże właz w audiku otworzyć jak bokiem zaparkuję zadzwonisz jak co Ale gadałeś że katapultę ostatnio założyłeś ( podobno pochodzi prosto z F-16 ) niczym katapulta, to mi audik jedzie :decayed: Podobno koło wajchy z biegów masz taki czerwony knefel "EJECT" :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 23:44_________________________________________________
Kuna Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie ma ktoś jakiegoś znajomego co sprzedaje jakiego zadbanego passata b5/b5fl w sedanie 1.9tdi lub golfa mk4 / Bore , w ostateczności audi a4 b5 1.9tdi najlepiej silniki 110KM. Potrzebuje coś do roboty, bo mam teraz 25-30km w jedna stronę... Bo mam nóż na gardle i potrzeba mi na już takiego samochodu A wiadomo jak się kupuje na allegro takie samochody w 90% to handlarzowe rozbitki :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wolnego czasu, w soboty jest więcej na kopalni pracowników niż w dzień roboczy... Walczyli o wolne soboty a teraz tylko liczy się kasa... :wallbash Bo bez sobót zarobił bym tyle co układając kostkę brukową u prywaciarza http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 pany zapisywać się bo wolne miejsca się kończą :gwizdanie: Będziesz sam z marudą :gwizdanie: Kto tu marudzi to my wszyscy dobrze wiemy :gwizdanie: No wiemy wiemy :gwizdanie: Nie ma ktoś jakiegoś znajomego co sprzedaje jakiego zadbanego passata b5/b5fl w sedanie 1.9tdi lub golfa mk4 / Bore , w ostateczności audi a4 b5 1.9tdi najlepiej silniki 110KM. Potrzebuje coś do roboty, bo mam teraz 25-30km w jedna stronę... Bo mam nóż na gardle i potrzeba mi na już takiego samochodu A wiadomo jak się kupuje na allegro takie samochody w 90% to handlarzowe rozbitki :gwizdanie: Wiem że Arek chciał sprzedać swoją niunię, jak dobrze zapłacisz to i swoją oddam.
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kuna znajomy sprzedaje (bądź już sprzedał) Passata B5 fl w sedanie, czarny, 1.9 TDi ale.......... auto jeździ na gwincie i ma koła 18" :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Prezes i jak ,marnujesz czas na Xboxie
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 jeszcze go nawet nie rozpakowałem
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 jeszcze go nawet nie rozpakowałem No nie ja bym nie wytrzymał
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 jutro jak wrócę do Polski to może znajdę czas na jedną partyjkę :>
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 jutro jak wrócę do Polski to może znajdę czas na jedną partyjkę :> No myślę
Kuna Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 a jednak xbox dobry wybór. a wiele bedzie chcial za tego paska? wiesz potrzebuje fure do pracy a nie na pokazy... :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 nie wiem ile za niego chce ale do pracy to auto nie bardzo bo środek ma kremowy
Kuna Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 ee tam to nie problem bez gwinta i 18-stki chetnie bym lyknoł jezeli jest faktycznie dobry i ma jakas przyzwoita cene. Masz jakieś zdjęcia?
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Spadam narka [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 20:55_________________________________________________Ja pier**lę co się dzieje
Rekomendowane odpowiedzi