ROBERT Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 to przez te reklamy nie mogłem przez 2 godziny używać forum [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________dobry Robert Guten Abend _________________________________________________ Wiesiek jak zenony :?:
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Może jutro zenonki obejrzę. :gwizdanie: Guten Abend
ROBERT Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jutro serce mojej niuni wyciągam kardiologia
Gość angry Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 to nie przyjadę bo jutro święto
ROBERT Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 moja pompka nie ma jutro święta :gwizdanie:
seves Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 mam nadz ze uda mi sie podjechac teraz w niedziele tylko prawdopodobnie mi sie nie uda :confused4 no nie żartuj no serio... akurat w niedziele mam mala imprezke ;( ale postaram sie tam jakos do Was dobic pod koniec :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:24_________________________________________________ Seves gratki nowej fury i nie myśl że nie będziesz na spocie dzieki Wiesiek oczywiscie nie zamierzam sie absolutnie migac ale nawet jesli to co sie odwlecze
Gość angry Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 to z Ciebie patriota moja pompka nie ma jutro święta :gwizdanie: to z Ciebie patriota [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:26_________________________________________________ mam nadz ze uda mi sie podjechac teraz w niedziele tylko prawdopodobnie mi sie nie uda :confused4 no nie żartuj no serio... akurat w niedziele mam mala imprezke ;( ale postaram sie tam jakos do Was dobic pod koniec :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:24_________________________________________________ Seves gratki nowej fury i nie myśl że nie będziesz na spocie dzieki Wiesiek oczywiscie nie zamierzam sie absolutnie migac ale nawet jesli to co sie odwlecze no raczej
seves Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Soczewy z HIDem to ni xenon :gwizdanie: ale mniejsza tym kurde nie znam sie na tym ale mi sie wydawalo ze ta technologia hida jest taka sama.. gaz swieci w zarowce czyli ksenon i bylem pewien ze do nich potrzebuje przede wszystkim spryski- bo to widac i ze prawdopodobnie samopoziom ale sie tym nie przejalem i poszedlem na... "niezoriontowanego" jakby co to tak kupilem tak bylo i nikt mi nic nie powiedzial :gwizdanie: ale na szczescie w ogole mnie o to nikt nie zapytal poza kolegami ze spotow hahaha Graty fury witam w klubie B7 avanti thx Hammer hehe no faktycznie jakos o wiele wiecej tych avantow niz sedanow trabyloby wyrezac te diody w tylnych swiatlach bo wyglada to mega koks ale to pozniej bo poki co musi w ogole z miejsca ruszyc :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________ musicie byc cierpliwi ale... mi sie strasznie podoba szary s-line :kox: :kox: ku***a mać powiedz że mas taki kolor jak ja [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:54_________________________________________________HELLO WIESIEK hello Robert no wlasnie blizej go nie umia okreslic, ale na spocie juz sie okaze hahaha
Gość angry Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 to z Ciebie patriota to mysz czy chomik tak zareagował :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 hello Robert no wlasnie blizej go nie umia okreslic, ale na spocie juz sie okaze hahaha dawaj VIN na PW
seves Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 musicie byc cierpliwi ale... mi sie strasznie podoba szary s-line :kox: :kox: ku***a mać powiedz że mas taki kolor jak ja Robert nie martw się na następny spocie Seves stawia :gwizdanie: no ba :good: Kurde Synki sorry ale tu zalegle czytom i pewnie zle odpisuja z duuuzym opoznieniem Jak Ci przeszkadzają to przeglądaj forum w IE8 tam nie podświetla Wiesiek ja mam IE8 i mi tez podswietla ale mi nie przeszkadza... najgorsze ze cos czuje ze prze te reklamy mi forum nie dzialalo przez pare h Jutro serce mojej niuni wyciągam kardiologia no a bierzesz pomagera? :gwizdanie: slyszalem ze ktos obiecal pomoc z dobry lekarz tylko wymawia jaki przyrzad potrzebuje
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jutro serce mojej niuni wyciągam kardiologia Może nie serce a raczej wątrobę.
ROBERT Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 wątroba to raczej filtr (paliwa)
Rekomendowane odpowiedzi