Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 ja będę miał już inne nie mniej zajmujące zajęcie
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie w następny weekend najprawdopodobniej forum będzie wyłączone , więc dla tych co nie potrafią bez niego żyć proponuję wizytę u psychologa :kox: załatwiłem nam wspólną wizyte, psycholog wpadnie w niedziele na spota
ROBERT Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie w następny weekend najprawdopodobniej forum będzie wyłączone , więc dla tych co nie potrafią bez niego żyć proponuję wizytę u psychologa :kox: załatwiłem nam wspólną wizyte, psycholog wpadnie w niedziele na spota
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 arturoo już tyle kasy włożył w swoje a4 że śmiało może mówić że ma prawie s4 Dobry po za tym :gwizdanie: do esy sie ma to moje jak śnieg do tej zimy
seves Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie w następny weekend najprawdopodobniej forum będzie wyłączone , więc dla tych co nie potrafią bez niego żyć proponuję wizytę u psychologa :kox: Panowie w następny weekend najprawdopodobniej forum będzie wyłączone , więc dla tych co nie potrafią bez niego żyć proponuję wizytę u psychologa :kox: załatwiłem nam wspólną wizyte, psycholog wpadnie w niedziele na spota :polew: :polew: :polew: arturoo już tyle kasy włożył w swoje a4 że śmiało może mówić że ma prawie s4 Dobry po za tym :gwizdanie: do esy sie ma to moje jak śnieg do tej zimy hmmm kur trudny ten rebus
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 arturoo już tyle kasy włożył w swoje a4 że śmiało może mówić że ma prawie s4 Dobry po za tym :gwizdanie: do esy sie ma to moje jak śnieg do tej zimy hmmm kur trudny ten rebus waryjot :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 18:13_________________________________________________ http://3dfap.com/category/spandex/ sport to samo zdrowie
seves Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 do esy sie ma to moje jak śnieg do tej zimy hmmm kur trudny ten rebus waryjot :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 18:33_________________________________________________ http://3dfap.com/category/spandex/ a juz miałem fajną kandydatkę na żonę pier_dole szukam od nowa
Kuna Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Hammer ty zboczuchu :gwizdanie: Że tak zacytuje kogoś "ruchałbym" :polew: zarąbiste suczki mrr
seves Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kuna Ty w bazarze napisałeś ze foty zrobisz jak pojedziesz na siłkę żeby niepotrzebnie nie próbowali ceny targować? bo jak co do czego podejdziesz to potencjalnego kupca jak Hej do Cisory :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Lebry[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 16:46_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=JPDGQXlx4aM&feature=player_embedded
seves Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Lebry[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 16:46_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=JPDGQXlx4aM&feature=player_embedded ale synek wylękany :polew: :polew: [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 17:04_________________________________________________ Wiesiek narty jutro? do wisły kajś z kumplami jada
Kuna Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kuna Ty w bazarze napisałeś ze foty zrobisz jak pojedziesz na siłkę żeby niepotrzebnie nie próbowali ceny targować? bo jak co do czego podejdziesz to potencjalnego kupca jak Hej do Cisory :gwizdanie: padłem ze śmiechu :polew: :polew: . Nie po prostu miałem zrobić zdjęcia jak będę jechał samochodem bo nie chciało mi się iść robić zdjęć. Ale zapomniałem Jestem w stanie jeszcze komuś na piwo opuścić
wiesiek3d Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Wiesiek narty jutro? do wisły kajś z kumplami jada :decayed II zmiana, w robocie jestem [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 17:50_________________________________________________ Jestem w stanie jeszcze komuś na piwo opuścić Na skrzynkę piwa
Kuna Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 A tam, to i tak bardzo dobra cena za antenke. dałem 140zł a jest jak nowa, używałem tylko na trasie a gdzie ja tam też jeżdżę.
danielom Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 A tam, to i tak bardzo dobra cena za antenke. dałem 140zł a jest jak nowa, używałem tylko na trasie a gdzie ja tam też jeżdżę. aktualnie za 100 idzie ją dostać
Kuna Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to patrz u mnie 20zł taniej a nówka tylko że bez opakowania na allegro ludzie chcą 99zł za sam bat...
Rekomendowane odpowiedzi