Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/oryginal-sirio-ml-145-guma-folia-ml-145-krakow-i2157072050.html

Wiem, że u Ciebie taniej. To nie złośliwie, tylko po prostu nikt nie kupi anteny wartej 100zł za 85zł jeśli była choć troche używana, sam mam taką i wiem, że nie warto jej sprzedawać bo za 60zł jej nie oddam :P

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Kuna Ty w bazarze napisałeś ze foty zrobisz jak pojedziesz na siłkę żeby niepotrzebnie nie próbowali ceny targować? :naughty:

bo jak co do czego podejdziesz to potencjalnego kupca jak Hej do Cisory :gwizdanie:

:decayed:

padłem ze śmiechu :polew: :polew: :polew: :polew:

. Nie po prostu miałem zrobić zdjęcia jak będę jechał samochodem bo nie chciało mi się iść robić zdjęć. Ale zapomniałem :polew:

Jestem w stanie jeszcze komuś na piwo opuścić :naughty:

no bele sie nie obrażasz :kox:

Jeśli ktoś od nas szuka antenki to ma jak znalazł bo wiadomo najtaniej na allegro ale zazwyczaj trzeba przesyłkę doliczyć :gwizdanie:

A tam, to i tak bardzo dobra cena za antenke. dałem 140zł a jest jak nowa, używałem tylko na trasie a gdzie ja tam też jeżdżę.

do katowic i nazot 4razy w tydniu :decayed:

żartuje najważniejsze żeby kabel i wtyczki były dobre i nic więcej się z anteną nie może raczej stać :wink4:

ja niestety przeszedłem na mały bat bo kiedyś miałem hustlera 120 na magnesie na klapie (rysowała lakier) to przeszedlem na sirio ok.120 na uchwycie na klapę - uchwyt presidenta mi zrobił dziury w klapie :P więc wróciłem do magnesu ale małej jakieś 50cm jakaś ańfachowa firma ale działa hehe (żeby łatwo było schować)- podmieniłem w furce służbowej na moją na uchwycie :P

Opublikowano

mam gościa który daje mi flache jacka danielsa za nią wart jakieś 95zł. Ale wole gotówke :evil:

100zł+15zł wysyłka +2,5zł wpłata = 117,50zł. A u mnie 80 :naughty: to masz pół anteny za darmo :gwizdanie:

seves ja właśnie kupiłem presidenta missouri przynajmniej jej nie bedzie trzeba chować w garażach podziemnych :wink4:

Opublikowano

I dobrze Cię słychać seves :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 18:23_________________________________________________

mam gościa który daje mi flache jacka danielsa za nią wart jakieś 95zł. Ale wole gotówke :evil:

100zł+15zł wysyłka +2,5zł wpłata = 117,50zł. A u mnie 80 :naughty: to masz pół anteny za darmo :gwizdanie:

seves ja właśnie kupiłem presidenta missouri przynajmniej jej nie bedzie trzeba chować w garażach podziemnych :wink4:

A przywieziesz mi ją do domu :decayed:

Opublikowano

I dobrze Cię słychać seves :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 18:23_________________________________________________

Przeprowadź się do Jastrzębia to nawet ci pod drzwi ją przywiozę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przeprowadź się do Jastrzębia to nawet ci pod drzwi ją przywiozę :polew: :polew: :polew:

Gołębie mnie nie interesują :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 18:26_________________________________________________PS. ja mam sirio AS-100 i styka ;)

Opublikowano

Jastrzębie gołębie ładna okolica gdyby nie Warszawa była by stolica :evil::decayed::naughty:

Opublikowano

Jastrzębie gołębie ładna okolica gdyby nie Warszawa była by stolica :evil::decayed::naughty:

Bałbym się o auto czy mi którejś nocy pod ziemię nie zapadnie :decayed::polew:

Opublikowano

Dopóki nie za***ią :D

Opublikowano

ale to byś miał glebe ponadczasową :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 18:30_________________________________________________

Dopóki nie za***ią :D

Wszystko dzisiaj kradną miałem 2 lata temu włamanie do samochodu to zarąbali mi uchwyt do nawigacji i mape z katalogiem z BP :polew:

Opublikowano

ale to byś miał glebe ponadczasową :polew: :polew:

I co wjazd do SJZ to coś urwane na szkodach górnczych :polew:

Opublikowano

ale po co chcesz wyjeźdzać z SJZ przecież u nas wszystko jest na miejscu :naughty::polew:

Opublikowano

Wszystko dzisiaj kradną miałem 2 lata temu włamanie do samochodu to zarąbali mi uchwyt do nawigacji i mape z katalogiem z BP :polew:

Mi jebli 2 lata temu własnie Sirio ml-145 teraz mam Midlanda :)

Opublikowano

Powiem Ci że jak by ktoś zainteresowany był antenką to da się dogadać bo na dniach będę miał presidenta i niepotrzebnie będzie sirio w bagażniku jeździć :mysli:

Opublikowano

Popytam wśród znajomych :)

Opublikowano

przyjada do żor w czwartek chyba, jak bede z roboty jechał :naughty:

Opublikowano

I dobrze Cię słychać seves :decayed:

no nie :)

serio sie wtedy zdziwiłem jak żeście z Lakim debatowali a ja 15km dalej na podsłuchu :polew: :polew: :polew: :polew:

ja kiedys z ta na stałe na klapie wpadłem na plazę i jeb jeb jeb jeb :decayed: ale olałem bo mi sie nie chciało wyłazić z fury dałem muzę troche głośniej :P zaparkowałem.. a po chwili ochroniarz doszedł :tongue4: i się zdziwiłem niby co chce :decayed:

ale z pełną kulturą spokojnie mnie poprosił żebym ją zdjął bo po rusztowaniu i lampach napierd_alam :decayed:

grzecznie zdjąłem :tongue4:

Opublikowano

Ci ochoniarze to jakaś porażka, starych dziadków poprzyjmują kpina :polew:

Opublikowano

Ci ochoniarze to jakaś porażka, starych dziadków poprzyjmują kpina :polew:

nie no do mnie młody synek podszedł... jakieś 25lat mógł mieć.. przy sobie ale taki spokojny trochę zastraszony jakby :wink4:

a w ogóle polecam serio ten sklep motoryzacyjny na zebrzydowickiej.. mili rzeczowi.. i pracownicy i szef.. pracownik podszedł ze mna do fury pooglądać co i gdzie możnaby zamontować ujeb_ał się przy tym :rolleyes: a ciągle grzecznie nawet jak mu powiedziałem że jednak hidów w halogeny nie wezmę :embarrassed:

Opublikowano

może chciał Cię na kawe zaprosić w oko mu wpadłeś :polew: :polew: