m3rvin Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 pany kto ma dostęp do farb dulux dekoral śnieżka ? chca auto przemalować a niepowżnie potrzebuje na 3x 110m2
wiesiek3d Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Kaj są emoty i PW, jak nie wrócą to nie piszę więcej. Nie podoba mi się nowy silnik ,stary był lepszy, bardziej intuicyjny. Nowe wcale nie znaczy że lepsze.
danielom Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 emoty wlaczasz u gory dajac ustawienia, potem ustawienia ogolne i zaznaczasz zaawansowana edycje postow. Pw stare nie wroca bo nie idzie ich przekonwertowac, mozna jedynie je zobaczyc w archiwum, link w topicu o zmianie.
wiesiek3d Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 emoty wlaczasz u gory dajac ustawienia, potem ustawienia ogolne i zaznaczasz zaawansowana edycje postow. Pw stare nie wroca bo nie idzie ich przekonwertowac, mozna jedynie je zobaczyc w archiwum, link w topicu o zmianie. I tak na chu*a jest ten silnik, ergonomia do d*py, żadne przyzwyczajenia nic tu nie mają do gadania po prostu szittt jak nic. Nie wiem po co zmienili dobre na gorsze.
Kuna Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Jestem tego samego zdania, i kurdę dalej nie mam tych emotikonów... :/
wiesiek3d Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Wleź u góry w operacje, później ustawienia ogólne, potem w zakładce zjedź do pozostałe opcje i zaznacz zaawansowany edytor WYSWIG. Przeładuj stronę i pokaże się panel z dodatkami do edycji odpowiedzi a w nim ikona emotów. I tak du*a i tak:sad:
A-rek Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 no zobaczymy jak będzie później, narazie również mnie to denerwuje....
Polko_V Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 heloł ja już nawet sprawnie się poruszam, ale brakuje mi tu kilku opcji co było wześniej:huh:
Polko_V Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 a wiecie co jest najlepsze dla tych, co nie umią sprzedać niczego, bo mają za mało postów (100).To że tu nabija posty jeden za drugim w każdym wątku nie tylko w tych "mechanicznych":gicior:
wiesiek3d Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Dalej uważam że jest du*a szitt jak ciul, napisałem już że to najmniej czytelne forum jakie spotkałem, ale co tam. Hammer pisał że trza iść z postępem ,tylko gdzie on jest, ja uważam że forum się cofnęło.
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 a wiecie co jest najlepsze dla tych, co nie umią sprzedać niczego, bo mają za mało postów (100).To że tu nabija posty jeden za drugim w każdym wątku nie tylko w tych "mechanicznych":gicior: Do czasu ---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ---------- Dalej uważam że jest du*a szitt jak ciul, napisałem już że to najmniej czytelne forum jakie spotkałem, ale co tam.Hammer pisał że trza iść z postępem ,tylko gdzie on jest, ja uważam że forum się cofnęło. Spoko poprawią to, a Ty od razu stynkosz jak baba
Paplok Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 czolem koledzy ja jeszcze tamtego forum nie opanowalem a tu juz jakas zmiana ooooo bedzie ciezko sie nauczyc
wiesiek3d Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Spoko poprawią to, a Ty od razu stynkosz jak baba Nie stynkom i nie poprawią to jest pewnik i moga sie założyć.
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie stynkom i nie poprawią to jest pewnik i moga sie założyć. Do starego wyglądu raczej nie wrócą i jest kilka rzeczy co brakuje, ale według mnie forum przyśpieszyło i to jest na +
A-rek Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Wiesiek jak tam ręka ? ---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:51 ---------- Blant pamiętasz o czym mówiliśmy na spocie ? widzisz różnice między tymi fotkami, a tamtymi ?
Rekomendowane odpowiedzi