badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 .........Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony ..... moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce fajno je ni jakby nie miała synka to już bych z nią downo kajś pojechoł synek nie kamień da się przesunąć
laki83 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 .........Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony ..... moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce fajno je ni jakby nie miała synka to już bych z nią downo kajś pojechoł synek nie kamień da się przesunąć jak to godają...zajęty to jest tylko kibel:polew:
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie. Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami. A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento. ahhh Wiesiek Wiesiek, idź usz na ta penzyja bo se zmierzły robisz dla porównania: http://otomoto.pl/audi-a4-32tys-oryginalny-przebieg-C23186486.html http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D Ja ja ,yno ty w OOOO co 50 tkm bydziesz czyścił kolektor dolotowy, a w Accordzie nie bydziesz robił nic. Chodzi mi o to że japońce są bardziej bezawaryjne, a nie zauważyłeś że ostatnimi czasy strasznie spadły ceny używanych młodych aut z grupy VAG, problem to silniki i to wszystkie. wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW.
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Arek a żeś dowalił Seves masz rację, to że auto jest klubowe nie znaczy że dobre taka prawda... A co do wyposażenia to jasne wszystko można dorezać, tylko czas i skomplikowanie reania RNS-a jest o niebo łatwiejszy niż np xenonów, 4 el szyb, czy czujników ---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 19:55 ---------- powiedz gdzieś ty to poczytał że rezanie rnsa jest łatwiejsze niby od 4 szyb elekt czy tym bardziej parktronica?z rns jest kupa roboty tak jak seves pisał i do tego bez 2 tysi nie ma sie co za to zabierać.a parktronica ori masz za jakieś max 600zł i jedyna trudność to puścić wiązke z modułu do kompa Skończcie z tym rezaniem, trza auto kupić takie które już to ma i tyle a nie poprawiać fabryka. Jak takich aut nie robią to zmienić markę. ---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:14 ---------- wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW. 100% racji, 2.0 i 3.0 BMW to super silniki troszkę pokomplikowane ale gadają jak lala
m3rvin Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW. przed kupnem CCCO chciałem 530d (duże pakowny bagażnik- moje wymaganie) z ok 2002r lecz szczerze tył napęd mnie odstraszył a 330xd nie w mym zasięgu finansowym było
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW. przed kupnem CCCO chciałem 530d (duże pakowny bagażnik- moje wymaganie) z ok 2002r lecz szczerze tył napęd mnie odstraszył a 330xd nie w mym zasięgu finansowym było kuzynka już 3 zimę w 330d przejeździła, to już nie to co starsze bmw że na każdym zakręci w zimie musiałeś uważać, a prowadzenie auta z napędem na tył po za zimą ma same zalety. ---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ---------- robert a Ciebie język powycinali
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW. przed kupnem CCCO chciałem 530d (duże pakowny bagażnik- moje wymaganie) z ok 2002r lecz szczerze tył napęd mnie odstraszył a 330xd nie w mym zasięgu finansowym było Zięć ma 320d, w BMW ESP tak za***iście działa że d*pą nie zarzuci, teraz na narty jechali to wydrapali się pod sam wyciąg a inne auta dawno już stały. ---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:26 ---------- ---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ---------- robert a Ciebie język powycinali Czekosz na zjeba
m3rvin Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 320d niechca czytałem ze dużo problemów z nimi z tymi wersjami 136ps (czy jakoś tak) te 150ps już lepsze były
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 dokładnie Wiesiek bo jak byli załadowani to napęd na tył pod górkę lepszy niż przód ---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:28 ---------- Kuźwa zaspałem dziś do roboty :polew::polew::polew::polew: Twoje zdrowie Robert
ROBERT Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 320d niechca czytałem ze dużo problemów z nimi z tymi wersjami 136ps (czy jakoś tak) te 150ps już lepsze były E46 150 PS to CR ---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:29 ---------- Twoje zdrowie Robert Od rana walisz w gardło ?
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW. przed kupnem CCCO chciałem 530d (duże pakowny bagażnik- moje wymaganie) z ok 2002r lecz szczerze tył napęd mnie odstraszył a 330xd nie w mym zasięgu finansowym było Zięć ma 320d, w BMW ESP tak za***iście działa że d*pą nie zarzuci, teraz na narty jechali to wydrapali się pod sam wyciąg a inne auta dawno już stały. ---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:26 ---------- ---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ---------- robert a Ciebie język powycinali Czekosz na zjeba that's what I'm talking about. A jakiekolwiek porównania, testy sobie nie zobaczysz, bmw ma najlepszą dynamikę a przy tym i w spalaniu góruje, zrobili w ostatnich latach kawał dobrej roboty, jeśli chodzi o silniki, a audi/vw zostało na etapie 1.9 TDI, a za 3.0 TDi się płaci jak za zboże... tutaj dostępność tych silników u BMW jest bardziej przyziemna, a o zaletach tego silnika też nie trzeba się dużo rozpisywać. ---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:30 ---------- 320d niechca czytałem ze dużo problemów z nimi z tymi wersjami 136ps (czy jakoś tak) te 150ps już lepsze były kumpel ma tą 136tke, i ma już chyba z 400tysięcy nalatane, do tego zalewa go opałówą od czasu do czasu i śmiga hehe Wiesiek miałeś na myśli e90 u teścia czy e46 ? Bo chociaż te 320d w e46 bardziej awaryjne od 330d, to wg mnie do przypadłości 2.0 TDI i tak im daleko.
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Kuźwa zaspałem dziś do roboty ---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:34 ---------- Badboy nie teścia a zięcia 320d E 46 136PS, niby najgorszy ale i tak ładnie jeździ, auto cichsze w środku, zawieszenie lepsze no i kopa ma. ---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ---------- No i spalanie 3.0 pali ok 1,5l ON więcej od 2.0, a porównaj 1,9 z 2,5 TDI raz tyle
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Wiesiek a czegoś takiego (tylko głupi przykład) byś nie łyknął http://allegro.pl/piekne-bmw-530diesel-sedan-ks-serwisowa-lubuskie-i2167864912.html
ROBERT Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Badboy nie teścia a zięcia 320d E 46 136PS, niby najgorszy ale i tak ładnie jeździ, auto cichsze w środku, zawieszenie lepsze no i kopa ma. Wg mnie właśnie nie ma kopa , teraz dopiero jak szwagier wgrał se jakiegoś "gotowca" to mu to idzie , ale zaś od razu sprzęgło do wymiany miał
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Kuźwa zaspałem dziś do roboty ---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:34 ---------- Badboy nie teścia a zięcia 320d E 46 136PS, niby najgorszy ale i tak ładnie jeździ, auto cichsze w środku, zawieszenie lepsze no i kopa ma. ---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ---------- No i spalanie 3.0 pali ok 1,5l ON więcej od 2.0, a porównaj 1,9 z 2,5 TDI raz tyle do tego jak to 3.0 jeździ w porównaniu z 2,5TDI...
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dzwonia do tego gostka co Kuna podał i powiem mu że mam te ogłoszenie z mobile.de z przebiegiem ciekawe co powie http://moto.allegro.pl/a4-s-line-1-9tdi-excluzive-quattro-skora-navi-xeno-i2191733365.html http://otomoto.pl/audi-a4-a4-s-line-1-9tdi-excluzive-qua-C23230972.html
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Badboy nie teścia a zięcia 320d E 46 136PS, niby najgorszy ale i tak ładnie jeździ, auto cichsze w środku, zawieszenie lepsze no i kopa ma. Wg mnie właśnie nie ma kopa , teraz dopiero jak szwagier wgrał se jakiegoś "gotowca" to mu to idzie , ale zaś od razu sprzęgło do wymiany miał bo to kupił zadziubane od jakiegoś turasa
Rekomendowane odpowiedzi