m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jutro podobno sprzedom moto 10% do mnie jak to kupuje dziołcha bo jednej posłałem twego linka :hi:
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jutro podobno sprzedom moto 10% do mnie jak to kupuje dziołcha bo jednej posłałem twego linka Jo też posłoł, to chca 15%
badboy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jutro podobno sprzedom moto 10% do mnie jak to kupuje dziołcha bo jednej posłałem twego linka Jo też posłoł, to chca 15% kuzynka ?
m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jutro podobno sprzedom moto 10% do mnie jak to kupuje dziołcha bo jednej posłałem twego linka Jo też posłoł, to chca 15% kuzynka ? to jo jej tyż posłoł to Tomasz nieobciążając Sevesa do każdemu po 12,5%
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jutro podobno sprzedom moto 10% do mnie jak to kupuje dziołcha bo jednej posłałem twego linka Jo też posłoł, to chca 15% kuzynka ? Ja
m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 i Seves zdupił zapewne se za 2msc odezwie :polew:
seves Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jutro podobno sprzedom moto 10% do mnie jak to kupuje dziołcha bo jednej posłałem twego linka Jo też posłoł, to chca 15% kuzynka ? to jo jej tyż posłoł to Tomasz nieobciążając Sevesa do każdemu po 12,5% K-uuuuurwa jeszcze pora synków sie odezwie i bez moto i bez kasy zostana
Kuna Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobry Jak coś za darmo dają to też chca
seves Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 DobryJak coś za darmo dają to też chca jak chcesz za darmo kapa z wentyla to przijedź do zakupu motora dostaniesz gratis ta kapa a szczerze to synek co dzwonił prawdopodobnie dostanie kask gratis i może jakieś 100-250 mu na paliwo spuszczę
Kuna Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kasku się nigdy nie sprzedaje... I nie kupuje używanego. Każdy ma inną głowe, i kask trzeba pod siebie dobrać
andy_sky Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 :hi:Bry Najlepszości na Święta dla Wsie Forumowiczów
seves Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kasku się nigdy nie sprzedaje... I nie kupuje używanego. Każdy ma inną głowe, i kask trzeba pod siebie dobrać Ty to wiesz i ja to wiem i.. kasku się nawet nie powinno pożyczać ale zapytał czy mam jakiś bo widocznie nie ma .. powiedziałem że mam ale shoeia za którego dałem 1700 więc powiedział yyyy no to dodałem ze zapytam brata bo brat jeździł w naxa i ten kask gratis dostanie bo się brat zgodził jeśli się nie rozmyśli oczywiście.. kurde nie wiem czy go nie zniechęcić czymś czasem dylemat mam
addassko Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Życzę Wam Wszystkim na Święta => nie odbierania telefonów, mienia świętego spokoju i wszystkiego w ..... Wesołych Jajek !!
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 09:39 ---------- Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych
wiesiek3d Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i Wesołych Świąt !!! ---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:09 ---------- Kasku się nigdy nie sprzedaje... I nie kupuje używanego. Każdy ma inną głowe, i kask trzeba pod siebie dobrać Ty to wiesz i ja to wiem i.. kasku się nawet nie powinno pożyczać ale zapytał czy mam jakiś bo widocznie nie ma .. powiedziałem że mam ale shoeia za którego dałem 1700 więc powiedział yyyy no to dodałem ze zapytam brata bo brat jeździł w naxa i ten kask gratis dostanie bo się brat zgodził jeśli się nie rozmyśli oczywiście.. kurde nie wiem czy go nie zniechęcić czymś czasem dylemat mam Zadzwoń przyjada i mu nagodom to nie kupi
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wesołych , wesołych i wesołych świąt Smacznego
Paplok Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 wesolych i spokojnych swiat tanszego paliwka i malego.......spalania ---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:21 ---------- a mam takie pytanie do osob pracujacych na KWK ktorzy nie potrzebuja wegla i chcieli by go sprzedac a dokladnei to jestem zainteresowany 5-cioma tonami
Rekomendowane odpowiedzi