H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 A mówią że te stare auta takie wytrzymałe, a te nowe to szmelc ja mam ponad 300tysi na liczniku i ori wahacze z fabryki... więc na nic niema reguły.
ROBERT Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 A mówią że te stare auta takie wytrzymałe, a te nowe to szmelc ja mam ponad 300tysi na liczniku i ori wahacze z fabryki... więc na nic niema reguły. A skąd wiesz , że ma akurat 222 kkm a nie np. 522 kkm , sprawdzaliście ?
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A mówią że te stare auta takie wytrzymałe, a te nowe to szmelc ja mam ponad 300tysi na liczniku i ori wahacze z fabryki... więc na nic niema reguły. A skąd wiesz , że ma akurat 222 kkm a nie np. 522 kkm , sprawdzaliście ? Kto by kręcił Audi 80 w benzynie ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:36 ----------
ROBERT Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- Kto by kręcił Audi 80 w benzynie Aha to benzyniaków nie kręcą
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Kto by kręcił Audi 80 w benzynie Aha to benzyniaków nie kręcą To Twój też kręcony bo wahacze wymieniałeś
ROBERT Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 W moim nie wymieniałem jeszcze ani jednego wahacza W poprzednim tak i była to właśnie "kręcona" benzyna ... z drugiej strony wyznacznikiem wymiany wahaczy wcale nie musi być duży przebieg
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 W moim nie wymieniałem jeszcze ani jednego wahacza W poprzednim tak i była to właśnie "kręcona" benzyna ... z drugiej strony wyznacznikiem wymiany wahaczy wcale nie musi być duży przebieg No nie, wszytko zależy od tego jak się omija dziury
Kuna Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Auto było sprowadzone osobiście 6 lat temu. Jak jeszcze były auta od "dziadków". Pełna książka, potwierdzona Vinem i plomby na liczniku. U mnie jedynie tak się ta cofnąć licznik nie ma komputera. A co do wahaczy to nie musiałem zmieniać, ale na badaniu po 18-latach, do wymiany była tulejka w jednym. Tylko że koszt tulejki wynosił tyle połowę wahacza. A od razu widać różnice, auto się lepiej trzyma drogi, zamontowałem sobie jeszcze sprężyny utwardzone bo miałem. No właśnie, a swojego czasu jeździłem bardzo dużo po dziurach. Takie te drogi u nas że ciężko omijać jedną ominiesz w dwie wpadniesz Po za tym Dzień Dobry.
seves Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 W moim na trzepaku też wyszło coś z lewego wahacza powiedział że minimalny luz na czymś z banana cokolwiek to znaczy hahaha ale w autku cisza nic nie słychać.. no może czasem delikatnie taki jakby głuchy dźwięk
Kuna Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Nie ma ktoś kombi pożyczyć na 2 dni Ojciec mi zapierniczył klucze z passata i jestem w ciemnej d*pie. A potrzebuje samochodu
Rekomendowane odpowiedzi