seves Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Pany potrzebowałbym 100L ropy ale dobrej jakości nie wie ktoś coś?
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Statoil ....Orlen ......kurna nie wiem skąd byś mógł dostać tak deficytowy towar Chcesz bex'a przegonić do Zakopca na bogatszej mieszance ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- Statoil ....Orlen ......kurna nie wiem skąd byś mógł dostać tak deficytowy towar Chcesz bex'a przegonić do Zakopca na bogatszej mieszance
seves Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Statoil ....Orlen ......kurna nie wiem skąd byś mógł dostać tak deficytowy towar Chcesz bex'a przegonić do Zakopca na bogatszej mieszance :polew::polew: ba nawet ze 150litrów potrzebuję jakby ktoś coś słyszał do hiszpani jadę w przyszłym tygodniu i paliwo się przyda
H4mm3R Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Statoil ....Orlen ......kurna nie wiem skąd byś mógł dostać tak deficytowy towar Chcesz bex'a przegonić do Zakopca na bogatszej mieszance jednak wziął sobie do serca moją ostatnią uwagę
seves Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Statoil ....Orlen ......kurna nie wiem skąd byś mógł dostać tak deficytowy towar Chcesz bex'a przegonić do Zakopca na bogatszej mieszance jednak wziął sobie do serca moją ostatnią uwagę hmmmm ja?
wiesiek3d Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Statoil ....Orlen ......kurna nie wiem skąd byś mógł dostać tak deficytowy towar Chcesz bex'a przegonić do Zakopca na bogatszej mieszance :polew::polew: ba nawet ze 150litrów potrzebuję jakby ktoś coś słyszał do hiszpani jadę w przyszłym tygodniu i paliwo się przyda A Ty co z cysterna pojedziesz ?
Kuna Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Szukam kogoś kto podłączyłby mi CB-radio pod stacyjkę i zamontował mi je pod kierownicę robił już ktoś coś takiego?
wiesiek3d Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Szukam kogoś kto podłączyłby mi CB-radio pod stacyjkę i zamontował mi je pod kierownicę robił już ktoś coś takiego? Na forum jest wiele tematów na temat CB, poczytaj to się dowiesz jakie miejsce najlepsze no i jak podłączyć. ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- poważnie 150litrów sprinterem maxi jadę Po motonga ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- poważnie 150litrów sprinterem maxi jadę Po motonga ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- j**ane duble:facepalm: ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- j**ane duble:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Szukam kogoś kto podłączyłby mi CB-radio pod stacyjkę i zamontował mi je pod kierownicę robił już ktoś coś takiego? Ja to rezałem z Arturem
Kuna Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Szukam kogoś kto podłączyłby mi CB-radio pod stacyjkę i zamontował mi je pod kierownicę robił już ktoś coś takiego? Ja to rezałem z Arturem Artur bo jest taki biznes
Kuna Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 w przyszłym tygodniu nie śpieszy mi się ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 01:34 ---------- Arturo podobno tak będziesz przerabiał swoją a4 czy to prawda? Tuning po japońsku - video w cda.pl ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ---------- Arturo podobno tak będziesz przerabiał swoją a4 czy to prawda? Tuning po japońsku - video w cda.pl ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ---------- Arturo podobno tak będziesz przerabiał swoją a4 czy to prawda? Tuning po japońsku - video w cda.pl
Rekomendowane odpowiedzi