trekpio88 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam. Potrzebuje, schemat ustawienia zaplonu, do BKE gdzie szukac na forum?? Pilne. Dzięki za pomoc
seves Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam. Potrzebuje, schemat ustawienia zaplonu, do BKE gdzie szukac na forum?? Pilne. Dzięki za pomoc nie mam pojęcia, na szczęście mój mechanik wie
ROBERT Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Potrzebuje, schemat ustawienia zaplonu, do BKE gdzie szukac? A co ty chcesz za zapłon ustawiać w [bKE] ? Możesz jedynie ustawić kąt synchronizacji jak co ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-ajm-ustawianie-kata-synchronizacji-pd-fotostory-60993/
wiesiek3d Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cisza tu, ale tylko do piątku, jak nasi przejebią to będzie gadki
badboy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cisza tu, ale tylko do piątku, jak nasi przejebią to będzie gadki zmierzluch
wiesiek3d Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Uderz w stół a nożyce się odezwą, i tak przegrają pajace jedne
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Uderz w stół a nożyce się odezwą, i tak przegrają pajace jedne no co Ty ..... oni nie przegrają oni wyebią
A-rek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 panowie mam sprawę: kupiłem na allegro pewną rzecz klikając "Kup Teraz" bez wcześniejszego telefonu do sprzedającego chociaż w treści aukcji miał napisane "Przed kliknięciem Kup Teraz koniecznie proszę o kontakt telefoniczny w celu sprawdzenia dostępności". jak się potem okazało (po wysłaniu maila) ta rzecz została już sprzedana poza allegro, a aukcja nie została usunięta. co w takiej sytuacji? mój błąd że nie zadzwoniłem? mam prawo domagać się wywiązania się z umowy od sprzedającego(z regulaminu allegro: Po zakończeniu oferty między Sprzedającym i Kupującym zostaje zawarta prawnie wiążąca umowa. Obie strony zobligowane są do jej finalizacji. )? miał ktoś taką sytuacje?
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 panowie mam sprawę:kupiłem na allegro pewną rzecz klikając "Kup Teraz" bez wcześniejszego telefonu do sprzedającego chociaż w treści aukcji miał napisane "Przed kliknięciem Kup Teraz koniecznie proszę o kontakt telefoniczny w celu sprawdzenia dostępności". jak się potem okazało (po wysłaniu maila) ta rzecz została już sprzedana poza allegro, a aukcja nie została usunięta. co w takiej sytuacji? mój błąd że nie zadzwoniłem? mam prawo domagać się wywiązania się z umowy od sprzedającego(z regulaminu allegro: Po zakończeniu oferty między Sprzedającym i Kupującym zostaje zawarta prawnie wiążąca umowa. Obie strony zobligowane są do jej finalizacji. )? miał ktoś taką sytuacje? Ciężko coś wskórać, jedynie sądownie...
seves Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Arek było głośno o takich sprawach- sprzedający jeśli nie wycofa aukcji ma obowiązek "sprzedać" zapewnić towar jak w opisie.. bądź zrekompensować to niedoszłemu kupującemu sprzedawanie "poza allegro" jest zabronione więc napisz do obsługi allegro wyjątek może być jeśli w opisie zawarł że pytać przez kliknięciem- może być wyjątek ale nie musi bo o takiej sytuacji nie słyszałem.. napisz do allegro i podaj w polu wyboru dokładnie o co chodzi - sprzedający co najmniej dostanie ostrzeżenie od allegro ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- ________ a ja kolejny raz wierzę w naszych i szczerze nigdy tak blisko nie było u siebie trójka wspaniałych szczęsny będzie dym z grupy wyjdą na pewno i trzymam za to patriotycznie jak zawsze ________ PANY JUTRO JEST PODOBNO INTEGRACJA W WODZICHU NA KAUFLANDZIE O 14 WYBIERA SIĘ KTOŚ?
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 panowie mam sprawę:kupiłem na allegro pewną rzecz klikając "Kup Teraz" bez wcześniejszego telefonu do sprzedającego chociaż w treści aukcji miał napisane "Przed kliknięciem Kup Teraz koniecznie proszę o kontakt telefoniczny w celu sprawdzenia dostępności". jak się potem okazało (po wysłaniu maila) ta rzecz została już sprzedana poza allegro, a aukcja nie została usunięta. co w takiej sytuacji? mój błąd że nie zadzwoniłem? mam prawo domagać się wywiązania się z umowy od sprzedającego(z regulaminu allegro: Po zakończeniu oferty między Sprzedającym i Kupującym zostaje zawarta prawnie wiążąca umowa. Obie strony zobligowane są do jej finalizacji. )? miał ktoś taką sytuacje? Ciężko coś wskórać, jedynie sądownie... miałem taką sytuację kilka dni temu....kupno alu do mnie - sąd jedynie zostaje po zapytaniu na allegro ---------- Post dopisany 07-06-2012 at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2012 at 23:14 ----------
Matek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Siemaaanko! Meczyk w piątek oglądacie w domowym zaciszu czy idziecie gdzieś na miasto?
Rekomendowane odpowiedzi