Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

To Seves ile Ci wypluło ?

198,5km, 258,6Nm :wink:

totalna seria nic a nic nie dłubane :tongue:

wydawało mi się że jakiś mułowaty ostatnio a teraz wiem że to tylko mi się wydawało, za to wiem też jak to się dzieje że jest w stanie budzik zamknąć :grin:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gonzus nie wiem czego Ty słuchałeś :naughty:

bo ja wyraźnie słyszałem (czy czytałem bo pojawiły się literki na ekranie) jak mówił że Rosja nie jest Brazylią :naughty: w sensie że są do ogrania :wink:

o kurde bele, to melanż mnie ładnie poniósł :naughty:

a wracając do tematu, to temat rzeka, z jednej strony dobrze że ruskiemu po ryju dali, z drugiej źle. Z tego co mówią ludzie, Ruscy odmawiali starć w lesie o których mówisz wcześniej. I trzymam wasze zdanie, nikt nie mówi o tym żeby tłuc się pod pubem/ na stadionach i w innych tego typu miejscach gdzie mogą ucierpić niewinni ludzie ale to pani Gronkiewicz-Waltz sama strzeliła sobie w kolano. Nie wierzę, że nie wiedziała na co się pisze. Nie wierze, że to koniec takich atrakcji na tym EURO

Opublikowano

wydawało mi się że jakiś mułowaty ostatnio a teraz wiem że to tylko mi się wydawało, za to wiem też jak to się dzieje że jest w stanie budzik zamknąć :grin:

No to pięknie :thumbup1:

Opublikowano

no za.....ście :slina:

Opublikowano

Gonzus nie wiem czego Ty słuchałeś :naughty:

bo ja wyraźnie słyszałem (czy czytałem bo pojawiły się literki na ekranie) jak mówił że Rosja nie jest Brazylią :naughty: w sensie że są do ogrania :wink:

o kurde bele, to melanż mnie ładnie poniósł :naughty:

a wracając do tematu, to temat rzeka, z jednej strony dobrze że ruskiemu po ryju dali, z drugiej źle. Z tego co mówią ludzie, Ruscy odmawiali starć w lesie o których mówisz wcześniej. I trzymam wasze zdanie, nikt nie mówi o tym żeby tłuc się pod pubem/ na stadionach i w innych tego typu miejscach gdzie mogą ucierpić niewinni ludzie ale to pani Gronkiewicz-Waltz sama strzeliła sobie w kolano. Nie wierzę, że nie wiedziała na co się pisze. Nie wierze, że to koniec takich atrakcji na tym EURO

niestety z przykrością muszę stwierdzić, że nadal nie rozumiem Twojego podejścia, dobrze że ruski po pysku dostał ? chyba nie na tym polega cywilizowane rozwiązywanie jakichkolwiek problemów i inteligentnie ludzkie podejście do sprawy, a już napewno nie na imprezie tego typu podczas której, za tych paru IDIOTÓW cała Polska będzie musiała się tłumaczyć. Jaka Gronkiewicz Waltz winna? chłopie, to mieli ruskim w ogóle biletów nie sprzedawać na ten mecz, bo zagrożenie było ? Nadal nie rozumiesz że te marsze kibiców są zawsze, ruski różnił się jedynie tym że był prawnie zatwierdzony. A po to ma się rozum by na prowokacje odpowiadać z klasą, a nie idiotyzmem.

---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ----------

a w sprawie ruskich prowokacji jest toczone postępowanie przez uefa, nie są oni napewno święci, ale to że na 200 kibiców zatrzymanych, 186 jest z polski chyba o czymś świadczy.

---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ----------

gratki zdrowej padliny :wink:

---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ----------

teraz możesz rezać motorownię :wink:

Opublikowano

oj kiepsko to rozumujesz, a z tymi marszami to sobie przypomnij ostatni marsz niepodległości w Wawie. Poczytaj co tam się działo i oceń na nowo

kliknij, poczytaj,

Oświadczenie Prezesa MW w sprawie zamieszek w Warszawie | Narodowcy.net

aaa i mówisz o tym marszu jakby to było tak w porząsiu.. w tym kraju panuje totalna paranoja, Policja ma nakaz używania siły tylko i wyłącznie wobec POLAKÓW na tym euro, obcokrajowców nie mają prawa praktycznie nawet dotknąć. Policjanci trzęśli portkami przed tym marszem, nawet nie wiesz jakie było wk^&$^$rwienie i nie dowierzanie, że ten marsz się odbędzie w ich szeregach bo wiedzieli, czego mogą się spodziewać po polskim 'bydle' i przyjaźnie nastawionych ruskach. Zauważ też, że to nie tylko straszni polscy wielcy kibole uczestniczyli w tych zamieszkach [karki i kominiarki] a normalni ludzie tacy jak ja i Ty.. I to zdecydowana większość była tam takich osób bo Ci kibole mają więcej oleju w głowie i nie zrobią sobie przypału w monitorowanym miejscu

Opublikowano
oj kiepsko to rozumujesz, a z tymi marszami to sobie przypomnij ostatni marsz niepodległości w Wawie. Poczytaj co tam się działo i oceń na nowo

kliknij, poczytaj,

czemu czytasz takie tendencyjne nacjonalistyczne gówno ?

Opublikowano

wykres wkleiłem w moim wątku jak ktoś chętny :tongue:

w podpisie mam link :decayed:

załamanie kresek tj przy 2800obr duży gwałtowny przyrost to podobno od zbyt łatwo wkręcającej się turbiny (zużyty wirnik czy coś) później komputer to koryguje i dalej leci płynnie :wink:

ale jaka prawda to kto wie logi bym musiał zrobić poza tym mi to przecież nie przeszkadza :decayed:

Opublikowano

kliknij, poczytaj,

marsz niepodległości porównujesz do przemarszu kibiców na stadion ? chłopie co to ma wspólnego z polityką? bądź mądrzejszy. Za chwilę jeszcze pochwalisz tych prymitywnych idiotów, którzy euro mają w głębokim poważaniu i zależy im tylko nad tym by zepsuć to widowisko, a wszystko idzie w świat, z tego chcesz być dumny?

Opublikowano

badboy Ty się tak nie stresuj ...bo kto będzie na moją emeryturkę robił jak Ci żyłka strzeli ...tfu tfu :wink:

POLSKA-Rosja - Sadistic.pl No i Polaczki pokazały :facepalm:

curva fest :facepalm:

wstyd:whistling::kwasny:

Opublikowano

kliknij, poczytaj,

aaa i mówisz o tym marszu jakby to było tak w porząsiu.. w tym kraju panuje totalna paranoja, Policja ma nakaz używania siły tylko i wyłącznie wobec POLAKÓW na tym euro, obcokrajowców nie mają prawa praktycznie nawet dotknąć. Policjanci trzęśli portkami przed tym marszem, nawet nie wiesz jakie było wk^&$^$rwienie i nie dowierzanie, że ten marsz się odbędzie w ich szeregach bo wiedzieli, czego mogą się spodziewać po polskim 'bydle' i przyjaźnie nastawionych ruskach. Zauważ też, że to nie tylko straszni polscy wielcy kibole uczestniczyli w tych zamieszkach [karki i kominiarki] a normalni ludzie tacy jak ja i Ty.. I to zdecydowana większość była tam takich osób bo Ci kibole mają więcej oleju w głowie i nie zrobią sobie przypału w monitorowanym miejscu

no jeśli uważasz że kibole mają więcej oleju w głowie, to nie mamy o czym dyskutować.

---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ----------

Ruscy też się przyjemnie pokazali : Russian Fans Fight with Polish Stewards Euro 2012 - YouTube

czemu czytam to 'gówno'? bo nie chcę być ślepy

uważasz, że na poprzednich ME nie było takich incydentów?

czytając to gówno jesteś ślepy.

Opublikowano

no i widzisz się nie dogadamy w tej kwestii, mnie obłuda i kłamstwa w TV nie rajcują.

Opublikowano

a widziałeś jak polscy stewardzi się zachowali we wrocławiu? zachowaj obiektywizm w ocenianiu, a nie dawaj się porywać nacjonalistycznymi hasłami, bo to jest największa ślepota. Podsumowując, mi jest wstyd za to co działo się wczoraj w stolicy, a Ty jesteś dumny z tych łysych idiotów, którzy mają więcej oleju w głowie niż ja czy Ty. Naprawdę nie życzę Ci abyś natrafił kiedykolwiek na grupkę ludzi tego pokroju.

Opublikowano

Słuchaj, dla mnie to co się wydarzyło też jest wstydem bo pójdzie w eter na cały świat ale.. Ktoś za tym stoi jakby nie patrzeć i ktoś podsycił tych debili i cwaniaków by napier&$7alać ruskiego

i absolutnie nie uważam, ze to jest dobra opcja na przyjemne popołudnie - chcą się lać, niech się biją po lasach i polanach, tego typu rozrywka była jest i będzie

Opublikowano
no i widzisz się nie dogadamy w tej kwestii, mnie obłuda i kłamstwa w TV nie rajcują.

a gdzie widzisz moją obłudę i kłamstwo rodem z tv? media są współwinne temu co tam się wydarzyło. Wiesz, ja uważam że należy się bratać z rywalem a nie dzielić, nie zważając na historię i to co było wcześniej, bo tego już nie zmienisz, patrz do przodu i zmieniaj na lepsze a nie rozpamiętuj.

---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ----------

Słuchaj, dla mnie to co się wydarzyło też jest wstydem bo pójdzie w eter na cały świat ale.. Ktoś za tym stoi jakby nie patrzeć i ktoś podsycił tych debili i cwaniaków by napier&$7alać ruskiego

i absolutnie nie uważam, ze to jest dobra opcja na przyjemne popołudnie - chcą się lać, niech się biją po lasach i polanach, tego typu rozrywka była jest i będzie

tego typu rozrywkę jeśli nie wytępić można ograniczyć do minimum zaostrzając prawo w tych konkretnych przypadkach.

---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

ale koniec pieprzenia, nasi mają szansę na ćwierćfinał i niech to będzie przedmiotem gadki.

robert Ciebie wciągło:whistling:

Opublikowano

a co Ci przeszkadza grupa miśków naparzających się po lasach? że jagody pogniotą..?

nikt z poza grona chętnych tam w ryja nie dostanie więc ja zdecydowanie wolałbym by naparzali się w lasach niż tak jak wczoraj w centrum Wawy

Opublikowano
a co Ci przeszkadza grupa miśków naparzających się po lasach? że jagody pogniotą..?

nikt z poza grona chętnych tam w ryja nie dostanie więc ja zdecydowanie wolałbym by naparzali się w lasach niż tak jak wczoraj w centrum Wawy

nadmiar energii u tych miśków należy w inny pożyteczny sposób wykorzystać.

Opublikowano

w sumie to troche racji masz, jakby nie patrzeć troszke Ci się udało skorygować moje myślenie na ten temat

Dokładnie, ochłonąłem obejrzałem mecz jeszcze raz i gra naprawde źle nie wyglądała.. Tylko teraz będzie lipka bo Obraniak odstawiony z pierwszego składu, a ten Mierzejewski imo w pierwszym składzie grać nie powinien