Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 raczej jesteś smarkatszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 znowu nie przesadzaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Chłopaki pozwolicie ze sie pochwale.. fura pali wlasnie majster dzwonil cewka wymieniona, wtyczka na cewke i bezpiecznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 spadam do roboty, trzymta sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 spadam do roboty, trzymta sie przyjemnej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 na pewno będzie przyjemna u Ciebie pewnie po autko lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 na pewno będzie przyjemna u Ciebie pewnie po autko lecisz nie nie no juz na spokojnie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 na pewno będzie przyjemna u Ciebie pewnie po autko lecisz nie nie no juz na spokojnie jutro ja bym nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ja normalnie tez nie ale kumpel powiedzial mi zebym na spokojnie jutro przyjechal to nie bede jego cierpliwosci nadwyrezal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 tylko uważajcie z tymi inwektywami o Darko bo na spota z kumplami przyjedzie i mały wypierdol zrobi Już się boimy :polew: Seves to w niedziele będziesz :?: Arek a do której tam chcesz być :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wiesiek kupowałeś zenony na wodzisławskiej dużo z tym roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 tylko uważajcie z tymi inwektywami o Darko bo na spota z kumplami przyjedzie i mały wypierdol zrobi Już się boimy :polew: Seves to w niedziele będziesz :?: Arek a do której tam chcesz być :?: tak jest bede ale kieliszki kazdy w swoim zakresie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 tak jest bede ale kieliszki kazdy w swoim zakresie :gwizdanie: Jeden wystarczy Wiesiek kupowałeś zenony na wodzisławskiej dużo z tym roboty? Nie kupiłem w niemcowni na ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 tak jest bede ale kieliszki kazdy w swoim zakresie :gwizdanie: Jeden wystarczy Wiesiek kupowałeś zenony na wodzisławskiej dużo z tym roboty? Nie kupiłem w niemcowni na ebay a z montażem były jakieś problemy?[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Żadnych problemów z montażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 tak jest bede ale kieliszki kazdy w swoim zakresie :gwizdanie: Jeden wystarczy Wiesiek kupowałeś zenony na wodzisławskiej dużo z tym roboty? Nie kupiłem w niemcowni na ebay a z montażem były jakieś problemy?[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________dobranoc [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 22:59_________________________________________________ Żadnych problemów z montażem. Wiesiek... mam pytanie.. ale obiecaj ze sie nie bedziesz napier...dalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co to te zenony kurde xenon wiem, hid tez a zenon? nie no serio szczerze pytam bo co to po prostu xenon w normlanej lampie? hid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi