wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No jasne to tylko taka zabawna nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No jasne to tylko taka zabawna nazwa no kurde to pieknie :tongue4:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 23:14_________________________________________________co pijecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co to te zenony kurde xenon wiem, hid tez a zenon? nie no serio szczerze pytam bo co to po prostu xenon w normlanej lampie? hid? mogłeś mi wysłać PW :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co to te zenony kurde xenon wiem, hid tez a zenon? nie no serio szczerze pytam bo co to po prostu xenon w normlanej lampie? hid? mogłeś mi wysłać PW :gwizdanie: a tam moge tez czasem ciula z siebie zrobic :polew: serio mnie to nurtowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co to te zenony kurde xenon wiem, hid tez a zenon? nie no serio szczerze pytam bo co to po prostu xenon w normlanej lampie? hid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co to te zenony kurde xenon wiem, hid tez a zenon? nie no serio szczerze pytam bo co to po prostu xenon w normlanej lampie? hid? a Ty Robercik sie nie napierd_alaj tylko mysl jak zrobic zeby jutro ze swoja w Szymocicach wyladowac :kox: :kox: no i co pijecie z Wieskiem bo w niedziele wpadam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co to te zenony kurde xenon wiem, hid tez a zenon? nie no serio szczerze pytam bo co to po prostu xenon w normlanej lampie? hid? mogłeś mi wysłać PW :gwizdanie: a tam moge tez czasem ciula z siebie zrobic :polew: serio mnie to nurtowalo weźeniemy jutro flaszkę i wytłumaczę Ci na przykładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No to Seves jesteś teraz świadomy bardziej No wiesz co Ty nie wiesz co pijemy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 panowie, wpadajcie smiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 panowie, wpadajcie smiało No uważaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 panowie, wpadajcie smiało No uważaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Bo jak mnie moja puści to............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Bo jak mnie moja puści to............. to Cię inna chyci albo inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Bo jak mnie moja puści to............. to Cię inna chyci albo inny :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wy łotry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 panowie, do jutra - oby w jak najliczniejszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja niestety jadę do znajomych , a po wątpię że będę w stanie :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 23:49_________________________________________________ panowie, do jutra - oby w jak najliczniejszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No to Seves jesteś teraz świadomy bardziej No wiesz co Ty nie wiesz co pijemy :?: no bedzie bedzie czysta tylko sie zastanawialem jaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 23:52_________________________________________________ no bedzie bedzie czysta tylko sie zastanawialem jaka Krupnik jest dobry, tylko czysty nie kolorowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Czysta Żołądkowa De Lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi