Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde na allegro znow okazja z xenonem tylko uchwyt urwany ile moze taki kosztowac?

http://allegro.onet.pl/lampa-przod-prawy-audi-a4-05-08-8e0-germany-i1286513998.html

Ale tu brakuje sterownika, a czy przetwornica i żarnik jest to też nie napisał :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde na allegro znow okazja z xenonem tylko uchwyt urwany ile moze taki kosztowac?

http://allegro.onet.pl/lampa-przod-prawy-audi-a4-05-08-8e0-germany-i1286513998.html

Ale tu brakuje sterownika, a czy przetwornica i żarnik jest to też nie napisał :gwizdanie:

ale dokupic idzie chyba... tylko pytanie o koszty naprawy

żarnik 150zł

przetwornica 350zł

+ lampa i naprawa

na mój rozum to się nie opłaca :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 21:12_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-bixenon-i1302297892.html

Opublikowano

no wlasnie widze tam ze nie ma przetwornicy :wink4:

Opublikowano

Dzięki panie i panowie za SPOTA :good:

[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________Tomek kajś był :!:

:chytry:

[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 21:29_________________________________________________Wjym żeś je chory :tongue4:

Opublikowano

Tomek kajś był :!:

:chytry:

na kole żech mioł przijechać :tongue4:

Opublikowano

Pieroonie na TAXA ni mosz :!: :bicz2:(z AC)

Opublikowano

podziękował pany i Panie za spota :wink4:

Seves gratuluję zakupu, niezły ten Twój paździoch, jak jeszcze kierownica będzie po dobrej stronie to wtedy już będzie :kox:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________

ja dalej kombinuje gdzie wsadzic CB radio pod podlokietnikiem odpada u mnie reczny zawadza..

pod kierownicą masz miejsce, sam mam w tym miejscu wsadzone :wink4: masz tam taką wnękę :wink4:

Opublikowano

Seves gratuluję zakupu, niezły ten Twój paździoch, jak jeszcze kierownica będzie po dobrej stronie to wtedy już będzie :kox:

Dokładnie i thx za "napój" :good:

Opublikowano

Pieroonie na TAXA ni mosz :!: :bicz2:(z AC)

Słaby jestech, bo mom gorączka :confused4:

w ASO mi fajno wycena zrobili :decayed: 14kola za sarenka (bez zderzaka i grila, bo to było wcześniej zgłaszane) :gwizdanie:

Opublikowano

ja dalej kombinuje gdzie wsadzic CB radio pod podlokietnikiem odpada u mnie reczny zawadza..

pod kierownicą masz miejsce, sam mam w tym miejscu wsadzone :wink4: masz tam taką wnękę :wink4:

pod kierą :naughty::mysli:

:gwizdanie:

Opublikowano

Seves gratuluję zakupu, niezły ten Twój paździoch, jak jeszcze kierownica będzie po dobrej stronie to wtedy już będzie :kox:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________

ale nie wszystkie radia tam wejda.. poza tym obsluga ciulata w trakcie jazdy

Opublikowano

pier**l to CB i tak w przyszłym roku kupujesz [b8] :naughty:

[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 21:54_________________________________________________Każdy (no chyba prawie każdy) z nas za młodu znał ten "trik"

:polew:

Opublikowano

ale nie wszystkie radia tam wejda.. poza tym obsluga ciulata w trakcie jazdy

a co tam chcesz wielce obsługiwać? przełączyć kanał można bez problemu, a CB i tak sobie ustawisz na początku tak jak Ci będzie odpowiadało i więcej nie ma tam sensu grzebać. Mnie chodziło o to aby zamontować to dyskretnie i żeby nie było to zbytnio widoczne, no ale zrobisz jak tam zechcesz.

Opublikowano

Wiem że niektórzy ładują CB pod fotel :wink4:ale jak to obsługiwać :rolleyes:

Opublikowano

Roberto na rano jutro? wytrwały z Ciebie użytkownik :decayed:

Opublikowano

Andrew nic nie widać :gwizdanie: tak się to pisze >>> użytkownik :cool1:

spadam spać :hi:

Opublikowano

no ja to bardziej by pasowało na giej :decayed:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:41_________________________________________________ale jakiego koloru Tyś to użył to jo nie wiem :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: z rana

Seves gratulacje furki, piekna :good:

Opublikowano

:hi: z rana

Dzięki za wczorajszego spota :decayed:

Seves gratki fury bardzo fajna no i już się nie zepsuje :gwizdanie: