ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek Szwedzki stół na dworze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek Szwedzki stół na dworze :polew: moze byc byle nie padalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 panowie to co robimy :?: Wiesiek masz tam jakis zaprzyjazniony lokal :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Szwedzki stół na dworze :polew: Może być Alkohol już dostarczymy [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:42_________________________________________________ panowie to co robimy :?: Wiesiek masz tam jakis zaprzyjazniony lokal :?: Ja jestem za tą knajpką koło Wieśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Angry dajesz tam do lokalu i zapytaj co i jak To jest normalny bar ale nie mordownia taki spokojny[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________Arek a jak by tak wynająć małą salę w remizie w Poielowie i zamówić koryta :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ale tam Wiesiek w jednym boxie to za dużo osób nie wlezie z jakieś 10 pouciskanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Arek a jak by tak wynająć małą salę w remizie w Poielowie i zamówić koryta :L?: ale tam Wiesiek w jednym boxie to za dużo osób nie wlezie z jakieś 10 pouciskanych Wiem ale boxów jest kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 to co mam pytać o 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 to co mam pytać o 2 Czekaj co koledzy powiedzą bo posnęli[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:50_________________________________________________Koledzy szybko bo za chwilę mykam na browar i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 dzwonilem do "Sękatej" i na dzien dzisiejszy prawie caly lokal jest pusty wiec mozna spokojnie rezerwowac 20-30 miejsc w sobote 27-go bedzie DJ, a wstep jest gratis :gwizdanie: do soboty mam czas aby zadzwonic i zarezerwowac miejsca wiec musimy sie decydowac. jedyny minus to taki ze nie wolno wnosic swojego alkoholu ale jest na miejscu co wy na to :?: Angry dasz rade jutro sie dowiedziec co tam u was w tej knajpie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 dzwonilem do "Sękatej" i na dzien dzisiejszy prawie caly lokal jest pusty wiec mozna spokojnie rezerwowac 20-30 miejsc w sobote 27-go bedzie DJ, a wstep jest gratis :gwizdanie: do soboty mam czas aby zadzwonic i zarezerwowac miejsca wiec musimy sie decydowac. jedyny minus to taki ze nie wolno wnosic swojego alkoholu ale jest na miejscu co wy na to :?: Angry dasz rade jutro sie dowiedziec co tam u was w tej knajpie :?: Tam jest OK tylko wóda droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 jasne u nas pod stołem można polewać tylko ostrożnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wiesiek remize w Popielowie remontowali ostatnio (wymieniali dach) i nie wiem czy jest juz gotowe w srodku ale jutro oczywiscie podjade zapytac mam nr tel gdzie robia dobre koryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Arek a jak by tak wynająć małą salę w remizie w Poielowie i zamówić koryta :?: Jestem ZA zrzuta będzie góra po kilkanaście złoty na osobę ( no choćby 2 dyszki od osoby ) ale była by imprezka :gwizdanie: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Kurna istotne jest bardzo ile Nas będzie :?: Na małej sali remontowali dach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tam jest OK tylko wóda droga No właśnie , a po drugie niejeden miał "postawić" na tym spocie :gwizdanie: Ja tez przywiozę małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 arek zrob info i posc na kato i gliwice tez sie pewnie ktos skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 fajnie jest też na kotwicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi