ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ooo i znowu Wilma jest Wilma Albo to Draco pod innym przebraniem
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Masakra ale się naczytałem :> no ja tak mam ostatnio co drugi dzien
blant88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 cos podejrzane to jest :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ...
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Masakra ale się naczytałem :> no ja tak mam ostatnio co drugi dzien dziennie tu zagladaj a bedziesz mial luzy
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ooo i znowu Wilma jest Wilma Albo to Draco pod innym przebraniem :polew: :polew: jesli Draco to rowniez zapraszamy w sobote tzw druga szansa :>
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 A za domek Arek dowieźć Ci szmal czy na spocie się policzymy ? na spocie Masakra ale się naczytałem :> Uzupełniłem pierwszy post :> jak mam cos zmienic to dajcie znac
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... pisałem juz o tym 5 stron wcześniej :gwizdanie: ale kiedy to było rób ogrzewanie bo zima idzie :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da u siebie w escorcie przeczyściłem kretem
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da Robert wlasnie apropo czyszczenia... mam w domu aklase 1.7CDI i ostatnio nia troche z wiadomego wzgledu jezdze i mam pytanie... turbina wydaje mi sie ciagnie za slabo i za pozno.. od ok. 2500obr jak to widzisz? te kierownice zapieczone moze to byc to? totalnie sie nie znam.. znam sie tylko ze wg mnie slabo jak na diesla i za pozno ciagnie..
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A za domek Arek dowieźć Ci szmal czy na spocie się policzymy ? na spocie Ok Uzupełniłem pierwszy post :> jak mam cos zmienic to dajcie znac :oklaski:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A masz odpowietrzony układ :?:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da u siebie w escorcie przeczyściłem kretem ciekawe metody, opatentuj niedlugo w aso beda tak czyscic
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da obstawiam ze bedzie zapowietrzona
blant88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 a znacie moze takie osoby ktore sie tym zajmuja bo juz mam dosc czytałem wszystko na ten temat i kapa :wallbash: :kwasny:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Robert wlasnie apropo czyszczenia... mam w domu aklase 1.7CDI i ostatnio nia troche z wiadomego wzgledu jezdze i mam pytanie... turbina wydaje mi sie ciagnie za slabo i za pozno.. od ok. 2500obr jak to widzisz? te kierownice zapieczone moze to byc to? totalnie sie nie znam.. znam sie tylko ze wg mnie slabo jak na diesla i za pozno ciagnie.. Nie znam się na Mietkach nie wiem nawet czy tam jest VTG czy nie Musiałbyś poczytać właśnie na forum Mietków (a najlepiej A klasy) , albo u nas na forum napisz taki wątek np. w dziale Diesla , myślę że znajdzie się ktoś kto jest wtajemniczony w konstrukcję silników tej marki
Rekomendowane odpowiedzi