Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ooo i znowu Wilma jest :hi:

:siema:Wilma :hi:

Albo to Draco pod innym przebraniem :mysli:

Opublikowano

:siema:

Masakra ale się naczytałem :kox: :>

no ja tak mam ostatnio co drugi dzien :kox:

Opublikowano

Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... :good:

Opublikowano

Ooo i znowu Wilma jest :hi:

:siema:Wilma :hi:

Albo to Draco pod innym przebraniem :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

jesli Draco to rowniez zapraszamy w sobote :wink4:

tzw druga szansa :>

Opublikowano

Panowie wiecie może czy gdzies sie zajmują układem chłodzenia czyszczą i odpowietrzają itd. bo kuźwa mać nie grzeje mi auto w środku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da

Opublikowano
A za domek Arek dowieźć Ci szmal czy na spocie się policzymy ?

na spocie :wink4:

:siema:

Masakra ale się naczytałem :kox: :>

:decayed:

Uzupełniłem pierwszy post :> jak mam cos zmienic to dajcie znac :wink4:

Opublikowano

Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... :good:

pisałem juz o tym 5 stron wcześniej :gwizdanie:

ale kiedy to było :decayed:

rób ogrzewanie bo zima idzie :gwizdanie:

Opublikowano

Nagrzewnica najprawdopodobniej ... poszukaj na forum jest jak ją można spróbować wyczyścić , no chyba że już jest tak zarośnięta ze to nic nie da

u siebie w escorcie przeczyściłem kretem :kox:
Opublikowano

Robert wlasnie apropo czyszczenia...

mam w domu aklase 1.7CDI i ostatnio nia troche z wiadomego wzgledu jezdze :naughty:

i mam pytanie... turbina wydaje mi sie ciagnie za slabo i za pozno.. od ok. 2500obr

jak to widzisz? :P te kierownice zapieczone moze to byc to? :)

totalnie sie nie znam.. znam sie tylko ze wg mnie slabo jak na diesla i za pozno ciagnie.. :rolleyes:

Opublikowano
A za domek Arek dowieźć Ci szmal czy na spocie się policzymy ?

na spocie :wink4:

Ok :good:

Uzupełniłem pierwszy post :> jak mam cos zmienic to dajcie znac :wink4:

:oklaski: :thumbup:

Opublikowano

A masz odpowietrzony układ :?:

Opublikowano

u siebie w escorcie przeczyściłem kretem :kox:

ciekawe metody, opatentuj niedlugo w aso beda tak czyscic

Opublikowano

obstawiam ze bedzie zapowietrzona :cool1:

Opublikowano

a znacie moze takie osoby ktore sie tym zajmuja bo juz mam dosc czytałem wszystko na ten temat i kapa :wallbash: :wallbash: :wallbash::kwasny: :kwasny:

Opublikowano

mam to samo :rolleyes::good: :good: :good:

dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca :(

poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;(

nerwy same tu mom

Opublikowano

Robert wlasnie apropo czyszczenia...

mam w domu aklase 1.7CDI i ostatnio nia troche z wiadomego wzgledu jezdze :naughty:

i mam pytanie... turbina wydaje mi sie ciagnie za slabo i za pozno.. od ok. 2500obr

jak to widzisz? :P te kierownice zapieczone moze to byc to? :)

totalnie sie nie znam.. znam sie tylko ze wg mnie slabo jak na diesla i za pozno ciagnie.. :rolleyes:

Nie znam się na Mietkach :confused4: nie wiem nawet czy tam jest VTG czy nie :mysli:

Musiałbyś poczytać właśnie na forum Mietków (a najlepiej A klasy) , albo u nas na forum napisz taki wątek np. w dziale Diesla , myślę że znajdzie się ktoś kto jest wtajemniczony w konstrukcję silników tej marki :wink4: