Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy Dzięki ... i szkoda Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Damy rady, jeden dopalacz i jazda z tym swiatem Tak to mniej więcej by wyglądało USTAWKA :tongue4: :wink4:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy Dzięki ... i szkoda Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy Wiesiek to najlepiej z Robertem
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy Dzięki ... i szkoda Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy A właśnie się mylisz, każda nowa twarz a szczególnie tej piękniejszej połowy świata zawsze wzbudza zainteresowanie i jest mile widziana
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy szkoda
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wiesiek to najlepiej z Robertem Robert jo mu chyba wyntile wykrynca :bicz:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Damy rady, jeden dopalacz i jazda z tym swiatem Tak to mniej więcej by wyglądało USTAWKA :tongue4: :wink4: jakie to drastyczne
badboy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy Dzięki ... i szkoda Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy A właśnie się mylisz, każda nowa twarz a szczególnie tej piękniejszej połowy świata zawsze wzbudza zainteresowanie i jest mile widziana Wiesławie aleś Ty sentymentalny nie znałem Cię z tej strony hahah
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No synki jo pomału spadom ,Robert wac**j Go
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No synki jo pomału spadom ,Robert wac**j Go
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wiesławie aleś Ty sentymentalny nie znałem Cię z tej strony hahah Jak to, taty mają
maszer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo nie odpisywałem ale miałem coś do roboty, będziemy w sobotę, no chyba że nie odbiorę auta od mechanika, powinno być na czwartek właśnie z nim rozmawiałem. Jak co mnie możecie wpisać ostatecznie mówię dzisiaj, no chyba że nie będę miał czym przyjechać! to pupa. maszer i Agnieszka
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 osz kur... na kolacje tylko skoczylem a tu juz zajs 2strony masakra
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wiesiek to najlepiej z Robertem Robert jo mu chyba wyntile wykrynca :bicz: mom opony run flat czy flak jaoś tak
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo nie odpisywałem ale miałem coś do roboty, będziemy w sobotę, no chyba że nie odbiorę auta od mechanika, powinno być na czwartek właśnie z nim rozmawiałem. Jak co mnie możecie wpisać ostatecznie mówię dzisiaj, no chyba że nie będę miał czym przyjechać! to pupa. maszer i Agnieszka No to fajnie
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 osz kur... na kolacje tylko skoczylem a tu juz zajs 2strony masakra zdziwiony
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo nie odpisywałem ale miałem coś do roboty, będziemy w sobotę, no chyba że nie odbiorę auta od mechanika, powinno być na czwartek właśnie z nim rozmawiałem. Jak co mnie możecie wpisać ostatecznie mówię dzisiaj, no chyba że nie będę miał czym przyjechać! to pupa. maszer i Agnieszka Spoko Marcin do czwartku się odezwij
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy Dzięki ... i szkoda Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy A właśnie się mylisz, każda nowa twarz a szczególnie tej piękniejszej połowy świata zawsze wzbudza zainteresowanie i jest mile widziana Oj bez przesady z tym szkoda. Z reguły napewno bawicie się sami (tudzież z żonami/dziewczynami/kierowcami etc.), więc i ten raz i każdy inny nie zrobiłby Wam różnicy szkoda Przyznam, że bardzo mi to pochlebia chyba powinnam zapamiętać to na przyszłość :> @ wiesiek3d
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 osz kur... na kolacje tylko skoczylem a tu juz zajs 2strony masakra Jadymy z tym koksem co :?:
Rekomendowane odpowiedzi