Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ooo taaaak no napewno...jak w niebie... chyba w I że niby co złego to my?! :bicz3: pamiętaj kobieta ma zawsze rację!
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ooo taaaak no napewno...jak w niebie... chyba w I że niby co złego to my?! :bicz3: pamiętaj kobieta ma zawsze rację! Ciekawe
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ooo taaaak no napewno...jak w niebie... chyba w I że niby co złego to my?! :bicz3: pamiętaj kobieta ma zawsze rację! tak jest ma racje zgadzam sie znaczy mysli ze ma racje a co mowisz ze czasem jak nie ma delegacji to Ci jak w niebie? czy wlasnie jak w delegacji jest :kox: :kox:
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ależ nie mogę się z Tobą zgodzić! To Wy musicie myśleć, że macie rację, aby nie podupadło Wasze ego No właśnie w tym sęk, że już z dwojga złego to lepiej jak jest niż jak chłopa nie ma...wtedy chociaż kawałek "nieba" można mieć
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ależ nie mogę się z Tobą zgodzić! To Wy musicie myśleć, że macie rację, aby nie podupadło Wasze ego No właśnie w tym sęk, że już z dwojga złego to lepiej jak jest niż jak chłopa nie ma...wtedy chociaż kawałek "nieba" można mieć O matko ,Wy to robicie zawsze na dworze :?:
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 seves też już nie masz o czym pisać :doh1: Pany chce kupić myjkę ciśnieniową żeby auto od soli zimą obmyć. Zna się ktoś na tym? Możecie coś polecić do 300zł?
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Tylko oryginalny Karcher dokladnie ta tylko do 300pln zapomnij do 300 kupi kupi ten malutki taki ale lepiej ten malutki niz ańfach jakis wiekszy ;( ja sie kiedys napalilem na alledrogo na taki duzy wygladem jak karcher ale firma xyz za jakies 180pln chyba i.. pochodzil 2tygodnie do teraz stoi i sie kurzy bo jak go wlaczam to swiatlo przygasa i buczy i woda leci i przestaje na przemian.. moze w ogole wie ktos co sie moglo w nim zj**... ?[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 14:09_________________________________________________ Ależ nie mogę się z Tobą zgodzić! To Wy musicie myśleć, że macie rację, aby nie podupadło Wasze ego No właśnie w tym sęk, że już z dwojga złego to lepiej jak jest niż jak chłopa nie ma...wtedy chociaż kawałek "nieba" można mieć O matko ,Wy to robicie zawsze na dworze :?: :polew: :polew: :polew: seves też już nie masz o czym pisać :doh1: Pany chce kupić myjkę ciśnieniową żeby auto od soli zimą obmyć. Zna się ktoś na tym? Możecie coś polecić do 300zł? ja tylko ciaaaaaagne temat
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Coś takiego znalazłem http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-150bar-patio-3xkoncowki-deterg-i1316384889.html i B&D też w sumie znana firma http://allegro.pl/black-decker-myjka-cisnieniowa-pw1400tdk-1l-i1336142038.html
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Hammer tego eurom nie znam.. i tak pisalem wczesniej nie bralbym jej ja sie przejechalem jak dla mnie karcher ale bosch albo b&d w sumie tez znane marki
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 z Boscha mogę mieć coś takiego http://allegro.pl/myjka-wysokocisnieniowa-aquatak-100-bosch-2-lance-i1327231004.html tylko za 240zł i już się kiedyś nad tym zastanawiałem...
blant88 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 po robocie H4mm3R tylko nie kupuj B&D
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 po robocie H4mm3R tylko nie kupuj B&D Taka padaka?
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 po robocie H4mm3R tylko nie kupuj B&D blant a co z nimi nie tak?
ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Po robocie Tomek pamiętaj że w Rybniku masz nawet serwis "Kärcher'a" można tam dokupić praktycznie każdą część
blant88 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 po robocie H4mm3R tylko nie kupuj B&D Taka padaka? po robocie H4mm3R tylko nie kupuj B&D blant a co z nimi nie tak? powiem tak robiłem kiedys w OBI jako sprzedawca i byłem na myjkach akurat i B&D jak sie zj**ie to odrazu na wyjebanie ponieważ nie ma do niego serwisu ani części zamiennych takich jak dysze itp. no i jest made in china ,wiec polecam tylko karcher bo serwis zawsze jest nawet i w Rybniku części itp. no i wytrzymałe pompy ma ale to zalezy jaki model oraz też zalezy do czego ma służyć i ile ma chodzic
ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dziendoberek chachory jedne co to za obgadywanie pod czyjas nieobecnosc
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dziendoberek chachory jedne co to za obgadywanie pod czyjas nieobecnosc widzisz jak on na nas patrzy za tych parę słów?
Rekomendowane odpowiedzi