ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Co spicie już wszyscy :?: To ja też spadam
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Co spicie już wszyscy :?: To ja też spadam Ja nie śpię ale jak tak wszyscy milczą... to co ja biedna sama mogę... tak to chociaż angry nawijał przez większość dnia a Wy wszyscy po kilka słów tylko...
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Co spicie już wszyscy :?: To ja też spadam film obejrzany to mozna isc spac
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 No ja niestety w pracy jestem aż do ok. 15:00
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 No ja niestety w pracy jestem aż do ok. 15:00 pfff... co to jest 15sta Co spicie już wszyscy :?: To ja też spadam film obejrzany to mozna isc spac dobranoc
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Idę spać , do jutra Śpij dobrze No to kurcze zostałam sama.. to i ja sobie idę
badboy Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Co spicie już wszyscy :?: To ja też spadam film obejrzany to mozna isc spac najlepsze było: -skąd żes je? -z Sosnowca -to mi jeszcze przyszło z gorolym umierać foter by se stąd na pazurach wygrzeboł bez urazy dla naszej Warszawianki jak wszyscy to wszyscy spadam w kimę ps. jest światełko w tunelu apropo moich problemów z elektryką...
seves Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 helloł z rana a w sumie to juz przed poludniem
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 dzień dobry choć w cholerę mroźny :hi:
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Co spicie już wszyscy :?: To ja też spadam film obejrzany to mozna isc spac najlepsze było: -skąd żes je? -z Sosnowca -to mi jeszcze przyszło z gorolym umierać foter by se stąd na pazurach wygrzeboł bez urazy dla naszej Warszawianki jak wszyscy to wszyscy spadam w kimę ps. jest światełko w tunelu apropo moich problemów z elektryką... Nie mam złości... zdaję sobie sprawę z tego, że nie jestem ze Śląska taka niby "gorsza rasa" Dobry wszystkim czy ja wiem czy tak w cholerę mroźny... fajny taki... bez wiatru wreszcie :>
seves Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ale tu dzis spokojnie :gwizdanie: haaaaaaloooo weekend spotowy mamy
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 helloł z rana a w sumie to juz przed poludniem :hi: dzień dobry choć w cholerę mroźny :hi: Dobry wszystkim Dobry po robocie Weekend a jutro spot i imprezka na "kotwicy"
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 jak tam trening poczyniony przed imprezką
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 To dogadaj się jeszcze z Twoja i chodźcie też Było by jeszcze coś taniej :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 niestety coś tam wykombinowała na jutro już dużo wcześniej niż propozycja impry z Wami
Rekomendowane odpowiedzi