Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

... i jak samopoczucia przed takim wieczorem :naughty:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:19_________________________________________________

Pany najnowszego VCDS'a ktoś niechce kupić, do vagowania auta ?? :cool1:

Ile ? Napisz na PW :wink4: Razem z kablem ?

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany najnowszego VCDS'a ktoś niechce kupić, do vagowania auta ?? :cool1:

Ile ? Napisz na PW :wink4: Razem z kablem ?

Kabel to podstawa :decayed:

Opublikowano

Kabel to podstawa :decayed:

Pisz PW :wink4:

I napisz jaka wersja VCDS'a (oczywiście to klon ?)

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:33_________________________________________________Pany kto bierze tego "jamnika" :kox: na imprezkę ? Ma ktoś taki sprzęt :?:

Opublikowano

A-rku zabierz moją koszulkę ze sobą proszę :hi:

ok

Pany kto bierze tego "jamnika" na imprezkę ? Ma ktoś taki sprzęt :?:

no ja mam tylko w garazu jakiegos zakurzonego "jamnika" :cool1:

a czy ktos tam wogole zostaje na noc :?:

ja jeszcze nie wiem jak to dzisiaj bedzie ale moze sie tak zdarzyc ze bede bez "kierowcy" i cala impreza jak dla mnie stoi pod wielkim znakiem zapytania :wallbash:

Opublikowano

a czy ktos tam wogole zostaje na noc :?:

No ja z Marzeną raczej nie

ja jeszcze nie wiem jak to dzisiaj bedzie ale moze sie tak zdarzyc ze bede bez "kierowcy" i cala impreza jak dla mnie stoi pod wielkim znakiem zapytania :wallbash:

:co:

No wejź nie pier*ol :bicz: :bicz:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:55_________________________________________________

poszło PW :cool1:

Opublikowano

:siema:

sam ja czysciles :?:

tak sam :> :gwizdanie:

PS: wypijcie tam za mnie panowie i panie :cool1: bo ja oczywiscie wypije :> :wink4: żebyście nie wpadli do zalewu :polew:

Opublikowano

oby wam tylko nie przyszło do głowy pływanie w zalewie, słyszałem,że tam piranie grasują, mniej więcej jakieś 30 cm mają,tak że ptaka mogą przekąsić :polew:

Opublikowano

... jakieś 30 cm mają,tak że ptaka mogą przekąsić :polew:

To tylko z tego powodu tam nie wejdę

:kox:

Opublikowano

Synki sorry ze sie nie odzywam ale nie mam czasu ostatnio :no:

w kazdym badz razie widzimy sie dzis :kox:

tylko prosbe mam moglby ktos za mnie kase wylozyc? na zakupy itp...

dzieki bardzi i do zobaczenia wieczorem :hi:

:kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

z rana :hi:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:24_________________________________________________ :decayed:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:24_________________________________________________Pany adres na tą kotwicę to Rudzka 244???

podajcie mi na pw jakiś nr kom żebym mógł przedzwonić jak coś w razie problemów technicznych :wink4: bo jak wiadomo przyjadę koło 21 :wink4:

a doczytałem że A-rek cosik czesze tutaj pałę :tongue4:

Opublikowano

Andrzej o której będziesz ? Spot zaczyna się o 17:00 na "Kotwicę" jedziemy gdzieś koło 18:30

Opublikowano

Roberto tak jak pisałem coś koło 21 no chyba że uda mi się wcześniej wyrwać :wink4:

potrzebuje tylko nr kom od kogoś z Was kto napewno będzie żeby trafić na miejsce :wink4:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:28_________________________________________________ponawiam pytanie czy adres to rudzka 244 ???

Opublikowano

Tak wyliczyłem wstępnie :

Zrzuta po 105 zł od pary (lub jak kto woli po 52.5 zł od osoby) 200zł domek (+200zł kaucja za domek - dostaniemy to z powrotem na koniec chyba ze coś rozjebiemy) + 230 zł żarcie = 630 zł / 6 par lub ( / 12 osób ) ... z powrotem dostaniemy 200 zł czyli około 33 zł na parę (16.6 zł na osobę)

Plus umówiliśmy sie że jeszcze zrobimy zrzutę na spocie po 10 zł od pary na jakieś Chipsy , zagrychę itp ... i nasze kobitki pójdą do TESCO to kupić

Opublikowano

Tak wyliczyłem wstępnie :

Zrzuta po 105 zł od pary (lub jak kto woli po 52.5 zł od osoby) 200zł domek (+200zł kaucja za domek - dostaniemy to z powrotem na koniec chyba ze coś rozjebiemy) + 230 zł żarcie = 630 zł / 6 par lub ( / 12 osób )

Plus umówiliśmy sie że jeszcze zrobimy zrzutę na spocie po 10 zł od pary na jakieś Chipsy , zagrychę itp ... i nasze kobitki pójdą do TESCO to kupić

no ja przyjadę później to już wezmę ze sobą jakąś zagrychę i zapitkę ponawiam pytanie o ten adres :wink4:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:34_________________________________________________i nr tel do kogoś z Was :wink4:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:35_________________________________________________ :naughty:

Opublikowano

Jest to przed "mostem" między Gzelem a Zalewem po prawej stronie (za tym "mostem" jest ośrodek "pod żaglami")

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:37_________________________________________________Zapitkę i ew. jakiś alkohol (preferowany "Krupnik") liczę osobno że każdy zabierze

Za domek trzeba zapłacić Z GÓRY pół godziny przed przyjazdem 200 zł + 200 zł = 400 zł

Opublikowano

Robert nie dało się zrezygnować z jednej pozycji bierzemy oby dwie czyli 230 zł.

Nie kupujemy innych śledzi itp. jedynie jakies chipsy czy paluszki.

Teraz mnie nie będzie na necie jak coś to na telefon.

Opublikowano

Robert nie dało się zrezygnować z jednej pozycji bierzemy oby dwie czyli 230 zł.

Nie kupujemy innych śledzi itp. jedynie jakies chipsy czy paluszki.

Teraz mnie nie będzie na necie jak coś to na telefon.

OK. :good:

Wpierdolimy wszystko :naughty:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 15:23_________________________________________________Ale tu cisza :gwizdanie:

Czyżby "cisza przed burzą" ??? :naughty:

:kox:

Opublikowano

:hi: :gwizdanie:

Marcin spot na 17:00 :wink4: a potem jedziemy :drunk:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 15:54_________________________________________________Jaka tam burza troszkę śnieg sobie prószy ;)