Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 nom rozumiem... kac... ale żeby aż tak długo się trzymał? Liczę na to, że wróci wszystko do normy niedługo... chyba, że to moja wina...
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 nom rozumiem... kac... ale żeby aż tak długo się trzymał? Liczę na to, że wróci wszystko do normy niedługo... chyba, że to moja wina...
badboy Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 eee tam powoli dobijamy do 4-setnej strony a Wy narzekacie jakoś ostatnio taki zabiegany jestem ... zresztą seves wiesz jak jest tez miewasz takie fazy o co Ci chodziło z tą droga powrotną :?:
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobry na wieczór Wilma dzięki za wytłumaczenie żłobka . Arku ja niestety 4x4 dziennie muszę jeździć .Tyle ,że Twój 4x4 miał "ciepły" kolor w porównaniu do mojego(a właściwie naszych A4'rek).
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 eee tam powoli dobijamy do 4-setnej strony a Wy narzekacie jakoś ostatnio taki zabiegany jestem ... zresztą seves wiesz jak jest tez miewasz takie fazy o co Ci chodziło z tą droga powrotną :?: no jak zescie docierali na impreze to wiem, a nie wiem jak sie Wam wracalo znaczy czy z przygodami czy bez
Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 eee tam powoli dobijamy do 4-setnej strony a Wy narzekacie jakoś ostatnio taki zabiegany jestem ... zresztą seves wiesz jak jest tez miewasz takie fazy o co Ci chodziło z tą droga powrotną :?: Właśnie w tym sęk, że powoli... aż za bardzo. Ostatnimi czasy było super.... tyle postów, że hej Dobry na wieczór Wilma dzięki za wytłumaczenie żłobka . Arku ja niestety 4x4 dziennie muszę jeździć .Tyle ,że Twój 4x4 miał "ciepły" kolor w porównaniu do mojego(a właściwie naszych A4'rek). Proszę bardzo Służę pomocą
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 eee tam powoli dobijamy do 4-setnej strony a Wy narzekacie jakoś ostatnio taki zabiegany jestem ... zresztą seves wiesz jak jest tez miewasz takie fazy o co Ci chodziło z tą droga powrotną :?: no dokladnie sam mam takie fazy i jak po takiej przerwie sie tu wraca to dopiero dym... pare godzin trza spam nadrabiac :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:46_________________________________________________Zbieram sie Panowie i Panie Wilmo i .. hmm i Synki
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Oooo widzę że nasza Koleżanka się stęskniła za hanysami Brakuje Ci twardych facetów Co :gwizdanie: A tak po za tym ja wczoraj orałem w robocie ,dzisiaj na dworze odśnieżanie i opał ręce mam do kolan i jeszcze jestem na nockę w robocie
Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Oooo widzę że nasza Koleżanka się stęskniła za hanysami Brakuje Ci twardych facetów Co :gwizdanie: A tak po za tym ja wczoraj orałem w robocie ,dzisiaj na dworze odśnieżanie i opał ręce mam do kolan i jeszcze jestem na nockę w robocie Żebyś wiedział, że brakuje ojjj brakuje... ciężko tak samej siedzieć A po robocie się wyśpisz Ja za to w ogóle neta nie miałam dziś w pracy... i jutro pewnie będzie to samo, bo serwerownie zalało ;( z nudów się porżnę chyba ;( No ja za to dziś spróbuję wylądować wcześniej w łóżku... Bawcie się dobrze. Dobranoc!
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobranoc! powtórzę się kororowych :>
wiesiek3d Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ;( z nudów się porżnę chyba ;( No ja za to dziś spróbuję wylądować wcześniej w łóżku... Bawcie się dobrze. Dobranoc! Nieeeeeeee nie podrzynaj się, bo to będzie cały ciąg nieszczęść w tym wątku DDOOBBRRAANNOOCC
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Dzień dobry ale nasulo sniega od wczoraj
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Dobry przed robotą U nas trochę tego towaru też jest...ciekawe na którą do pracy zajadę... ;( z nudów się porżnę chyba ;( No ja za to dziś spróbuję wylądować wcześniej w łóżku... Bawcie się dobrze. Dobranoc! Nieeeeeeee nie podrzynaj się, bo to będzie cały ciąg nieszczęść w tym wątku DDOOBBRRAANNOOCC Oj zaraz cały ciąg... jeden byłby tylko i to nie ciąg, a zaledwie jeden wyraz ciągu
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 hello Hammer, jak tam furka? Dziś będę dzwonił kiedy będzie do odbioru bo w tym tyg. ma być
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 hello Hammer, jak tam furka? Dziś będę dzwonił kiedy będzie do odbioru bo w tym tyg. ma być no to super :good: wiem cos o tym bo sam ostatnio czekalem i czekalem :decayed:
blant88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 przejebane pierwszy śnieg spadł i już przeziębienie mnie wzięło :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi