seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 przejebane pierwszy śnieg spadł i już przeziębienie mnie wzięło :wallbash: uuu no to sie tam kuruj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 hello Hammer, jak tam furka? Dziś będę dzwonił kiedy będzie do odbioru bo w tym tyg. ma być no to super :good: wiem cos o tym bo sam ostatnio czekalem i czekalem :decayed: Auto ma dopiero jutro z lakierni wrócić więc może do czwartku, piątku go złożą
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 hello Hammer, jak tam furka? Dziś będę dzwonił kiedy będzie do odbioru bo w tym tyg. ma być no to super :good: wiem cos o tym bo sam ostatnio czekalem i czekalem :decayed: Auto ma dopiero jutro z lakierni wrócić więc może do czwartku, piątku go złożą Tomek juz mi Cie szkoda 3maj sie przerabialem to samo tydzien temu czekalem czekalem i czekalem.. tydzien bez auta a w sumie na 3tygodnie tydzien miec auto to duzo za krotko Szanowne grono fanów A4 z popoludnia Heloł po robocie
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 po robocie Wilmo tam u Was sie tez tak mowi czy lapiesz nasze teksty?
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię :polew: no proszę w takim razie myslę że zarówno chlopakom jak i mnie jest niezmiernie miło że przyczyniamy się do szerzenia naszego codziennego slangu
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię :polew: no proszę w takim razie myslę że zarówno chlopakom jak i mnie jest niezmiernie miło że przyczyniamy się do szerzenia naszego codziennego slangu W końcu jakoś się muszę z Wami dogadywać! Ale jakby przyszło wymawiać... to połowy bym nie dała rady
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię :polew: no proszę w takim razie myslę że zarówno chlopakom jak i mnie jest niezmiernie miło że przyczyniamy się do szerzenia naszego codziennego slangu W końcu jakoś się muszę z Wami dogadywać! Ale jakby przyszło wymawiać... to połowy bym nie dała rady hahaha dorwiesz w koncu kiedys ta eSe wpadniesz na spota to raz dwa pochytosz i wymowe
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię :polew: no proszę w takim razie myslę że zarówno chlopakom jak i mnie jest niezmiernie miło że przyczyniamy się do szerzenia naszego codziennego slangu W końcu jakoś się muszę z Wami dogadywać! Ale jakby przyszło wymawiać... to połowy bym nie dała rady hahaha dorwiesz w koncu kiedys ta eSe wpadniesz na spota to raz dwa pochytosz i wymowe Mogę się z Tobą założyć, że akcyntu nie złapię
A-rek Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 witam szanowne grono jak tam eSka :?: uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie: wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witam szanowne grono jak tam eSka :?: uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie: wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych Hahaha w końcu do Was zajadę jakoś...kiedy... to zobaczysz
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witam szanowne grono Hello Arek U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię :polew: no proszę w takim razie myslę że zarówno chlopakom jak i mnie jest niezmiernie miło że przyczyniamy się do szerzenia naszego codziennego slangu W końcu jakoś się muszę z Wami dogadywać! Ale jakby przyszło wymawiać... to połowy bym nie dała rady hahaha dorwiesz w koncu kiedys ta eSe wpadniesz na spota to raz dwa pochytosz i wymowe Mogę się z Tobą założyć, że akcyntu nie złapię juz zlapalas na pismie akcynt mosz bardzo dobry
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 U nas... ummm... niby podobnie... ale generalnie dość rzadko... więc summa summarum Was łapię :polew: no proszę w takim razie myslę że zarówno chlopakom jak i mnie jest niezmiernie miło że przyczyniamy się do szerzenia naszego codziennego slangu W końcu jakoś się muszę z Wami dogadywać! Ale jakby przyszło wymawiać... to połowy bym nie dała rady hahaha dorwiesz w koncu kiedys ta eSe wpadniesz na spota to raz dwa pochytosz i wymowe Mogę się z Tobą założyć, że akcyntu nie złapię juz zlapalas na pismie akcynt mosz bardzo dobry Tutaj to co innego...
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witam szanowne grono jak tam eSka :?: uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie: wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych dokladnie tak Arek, Wilmo jak to jest? masz jakas fotke Waszej/Twojej furki? no w sumie to Twoja fotke mysle ze tez chetnie bysmy obejrzeli :gwizdanie: ale przede wszystkim eSki;) jaki kolor? a jaki silnik wiesz? cos dlubane? a lusteka i zderzaki w kolorze?
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witam szanowne grono jak tam eSka :?: uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie: wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych dokladnie tak Arek, Wilmo jak to jest? masz jakas fotke Waszej/Twojej furki? no w sumie to Twoja fotke mysle ze tez chetnie bysmy obejrzeli :gwizdanie: ale przede wszystkim eSki;) jaki kolor? a jaki silnik wiesz? cos dlubane? a lusteka i zderzaki w kolorze? Co do zdjęć już jakiś czas temu mnie pytaliście Kolor auta? Czarny. Zderzaki? Ten sam kolor. Lusterka? Srebrne. Silnik? 5,2 FSi V10. Nic nie dłubane. PS: Mnie to nie ma co oglądać
Rekomendowane odpowiedzi