seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witam szanowne grono jak tam eSka :?: uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie: wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych dokladnie tak Arek, Wilmo jak to jest? masz jakas fotke Waszej/Twojej furki? no w sumie to Twoja fotke mysle ze tez chetnie bysmy obejrzeli :gwizdanie: ale przede wszystkim eSki;) jaki kolor? a jaki silnik wiesz? cos dlubane? a lusteka i zderzaki w kolorze? Co do zdjęć już jakiś czas temu mnie pytaliście Kolor auta? Czarny. Zderzaki? Ten sam kolor. Lusterka? Srebrne. Silnik? 5,2 FSi V10. Nic nie dłubane. PS: Mnie to nie ma co oglądać pytania byly troche podchwytliwe :gwizdanie: i Wilmo widze ze odpowiedzialas blyskotliwie i pieknie
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 z wieczora przed robota witam szanowne grono jak tam eSka :?: uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie: wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych dokladnie tak Arek, Wilmo jak to jest? masz jakas fotke Waszej/Twojej furki? no w sumie to Twoja fotke mysle ze tez chetnie bysmy obejrzeli :gwizdanie: ale przede wszystkim eSki;) jaki kolor? a jaki silnik wiesz? cos dlubane? a lusteka i zderzaki w kolorze? Co do zdjęć już jakiś czas temu mnie pytaliście Kolor auta? Czarny. Zderzaki? Ten sam kolor. Lusterka? Srebrne. Silnik? 5,2 FSi V10. Nic nie dłubane. PS: Mnie to nie ma co oglądać pytania byly troche podchwytliwe :gwizdanie: i Wilmo widze ze odpowiedzialas blyskotliwie i pieknie Wyczułam swoje nie martw się Sprawdzasz mnie uważnie Chcesz mnie złapać, ale nie masz na czym, bo ja nie ściemniam
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wilmo wrzucaj fotke i nie marudz obojetnie skad obojetnie gdzie z kim przy czym i w jakiej pozycji [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:17_________________________________________________ z wieczora przed robota Decks Ty zajs do roboty?
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wilmo wrzucaj fotke i nie marudz obojetnie skad obojetnie gdzie z kim przy czym i w jakiej pozycji [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:17_________________________________________________ z wieczora przed robota Decks Ty zajs do roboty? Hahahaha zwłaszcza pozycji hahahaha Już się wypowiadałam w tej kwestii i tej wersji się trzymam do czasu aż będę miała możliwość je zrobić Noo chyba, że na następny dzień albo coś będę mogła do Was przyjechać, to się wtedy focia nie opłaci chyba, że do profilu. Swoją drogą... kiedy się w styczniu spotykacie?
decks88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wilmo wrzucaj fotke i nie marudz obojetnie skad obojetnie gdzie z kim przy czym i w jakiej pozycji [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:17_________________________________________________ z wieczora przed robota Decks Ty zajs do roboty? no pewnie a co?
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witajcie wszem i wobec Nooo wreeeeszcie kope lat Cię nie widziałam
Gość angry Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 A po robocie się wyśpisz Ja za to w ogóle neta nie miałam dziś w pracy... i jutro pewnie będzie to samo, bo serwerownie zalało ;( z nudów się porżnę chyba Wilma a to brzmi wielce dwuznacznie, znaczy jak sama with dildo [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________ witajcie wszem i wobec miałem duuuużo pracy,odśnieżanie trza było zrobić miejsce na nowy bryk,sprzątanie garażu, noszenie wąglo i taki tam pierdoły
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 A po robocie się wyśpisz Ja za to w ogóle neta nie miałam dziś w pracy... i jutro pewnie będzie to samo, bo serwerownie zalało ;( z nudów się porżnę chyba Wilma a to brzmi wielce dwuznacznie, znaczy jak sama with dildo [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________ witajcie wszem i wobec miałem duuuużo pracy,odśnieżanie trza było zrobić miejsce na nowy bryk,sprzątanie garażu, noszenie wąglo i takir tam pierdoły Jeśli dla Ciebie to tak brzmi...to ja zaprzeczać nie będę! hahaha :polew: Wybaczam Ci... o ile będziesz teraz nadrabiać gadatliwe zaległości hahah
Gość angry Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no nie wiem o co kaman Robert-popsuty net.Wiesiek-woli forum Hondy,Arek-szlaban na net,SeVes-coś tam czasem żygnie,Bedboy-wszystkiego najlepszego pewnie oblewa albo się uczy reszta to milczy no tylko Wilma coś zapodaje
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no nie wiem o co kaman Robert-popsuty net.Wiesiek-woli forum Hondy,Arek-szlaban na net,SeVes-coś tam czasem żygnie,Bedboy-wszystkiego najlepszego pewnie oblewa albo się uczy reszta to milczy no tylko Wilma coś zapodaje Ja się staram żeby wszyscy gadali a tu... wszyscy milczą! co jakiś czas tylko się odzywają Ty też! Niestety
Gość angry Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 i zaś cicho ida odśnieżyć antyna bo mi satelita nie banglo :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 :bla: Otóż to! Człek powie trochę prawdy to go oleją
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 witajcie wszem i wobec hello Wilmo wrzucaj fotke i nie marudz obojetnie skad obojetnie gdzie z kim przy czym i w jakiej pozycji [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:17_________________________________________________ z wieczora przed robota Decks Ty zajs do roboty? Hahahaha zwłaszcza pozycji hahahaha Już się wypowiadałam w tej kwestii i tej wersji się trzymam do czasu aż będę miała możliwość je zrobić Noo chyba, że na następny dzień albo coś będę mogła do Was przyjechać, to się wtedy focia nie opłaci chyba, że do profilu. Swoją drogą... kiedy się w styczniu spotykacie? kobieta zmienna jest i byc moze teraz masz ochote wrzucic fotke tylko sie wstydzisz :polew:
blant88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wilma i jak tam Warszawa podobno zasypana :?: :>
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 angry znalazłem fote Wilmy w sieci
Rekomendowane odpowiedzi