Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam szanowne grono :hi:

:hi:

jak tam eSka :?:

uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie:

wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych :decayed:

dokladnie tak Arek, Wilmo jak to jest? masz jakas fotke Waszej/Twojej furki? :naughty:

no w sumie to Twoja fotke mysle ze tez chetnie bysmy obejrzeli :gwizdanie:

ale przede wszystkim eSki;) jaki kolor? a jaki silnik wiesz? :P cos dlubane? :naughty: a lusteka i zderzaki w kolorze? :kox:

Co do zdjęć już jakiś czas temu mnie pytaliście :cool1:

Kolor auta? Czarny. Zderzaki? Ten sam kolor. Lusterka? Srebrne. Silnik? 5,2 FSi V10. Nic nie dłubane.

PS: Mnie to nie ma co oglądać :tongue4:

pytania byly troche podchwytliwe :gwizdanie:

i Wilmo widze ze odpowiedzialas blyskotliwie i pieknie :good:

:decayed:

Opublikowano

:hi: z wieczora przed robota

witam szanowne grono :hi:

jak tam eSka :?:

uraczysz nas kiedys jakas fotką :gwizdanie:

wiem, wiem.... normalny facet chcialby zobaczyc Twoja fotke ale tu nie ma normalnych :decayed:

dokladnie tak Arek, Wilmo jak to jest? masz jakas fotke Waszej/Twojej furki? :naughty:

no w sumie to Twoja fotke mysle ze tez chetnie bysmy obejrzeli :gwizdanie:

ale przede wszystkim eSki;) jaki kolor? a jaki silnik wiesz? :P cos dlubane? :naughty: a lusteka i zderzaki w kolorze? :kox:

Co do zdjęć już jakiś czas temu mnie pytaliście :cool1:

Kolor auta? Czarny. Zderzaki? Ten sam kolor. Lusterka? Srebrne. Silnik? 5,2 FSi V10. Nic nie dłubane.

PS: Mnie to nie ma co oglądać :tongue4:

pytania byly troche podchwytliwe :gwizdanie:

i Wilmo widze ze odpowiedzialas blyskotliwie i pieknie :good:

:decayed:

Wyczułam swoje nie martw się :cool1::D

Sprawdzasz mnie uważnie :tongue4: Chcesz mnie złapać, ale nie masz na czym, bo ja nie ściemniam :naughty:

Opublikowano

Wilmo wrzucaj fotke i nie marudz ;)

obojetnie skad obojetnie gdzie z kim przy czym i w jakiej pozycji :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:17_________________________________________________

Decks Ty zajs do roboty?

Opublikowano

obojetnie skad obojetnie gdzie z kim przy czym i w jakiej pozycji :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:17_________________________________________________

Decks Ty zajs do roboty?

Hahahaha zwłaszcza pozycji hahahaha

Już się wypowiadałam w tej kwestii i tej wersji się trzymam do czasu aż będę miała możliwość je zrobić :wink4:

Noo chyba, że na następny dzień albo coś będę mogła do Was przyjechać, to się wtedy focia nie opłaci chyba, że do profilu.

Swoją drogą... kiedy się w styczniu spotykacie? :chytry:

Opublikowano

Decks Ty zajs do roboty?

no pewnie a co? :naughty:

Opublikowano

A po robocie się wyśpisz :) Ja za to w ogóle neta nie miałam dziś w pracy... i jutro pewnie będzie to samo, bo serwerownie zalało ;( z nudów się porżnę chyba

Wilma a to brzmi wielce dwuznacznie, znaczy jak sama with dildo :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________

:hi: witajcie wszem i wobec :kox:

miałem duuuużo pracy,odśnieżanie trza było zrobić miejsce na nowy bryk,sprzątanie garażu, noszenie wąglo i taki tam pierdoły :naughty:
Opublikowano

A po robocie się wyśpisz :) Ja za to w ogóle neta nie miałam dziś w pracy... i jutro pewnie będzie to samo, bo serwerownie zalało ;( z nudów się porżnę chyba

Wilma a to brzmi wielce dwuznacznie, znaczy jak sama with dildo :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________

miałem duuuużo pracy,odśnieżanie trza było zrobić miejsce na nowy bryk,sprzątanie garażu, noszenie wąglo i takir tam pierdoły :naughty:

Jeśli dla Ciebie to tak brzmi...to ja zaprzeczać nie będę! hahaha :polew: :polew:

Wybaczam Ci... o ile będziesz teraz nadrabiać gadatliwe zaległości hahah

Opublikowano

no nie wiem o co kaman Robert-popsuty net.Wiesiek-woli forum Hondy,Arek-szlaban na net,SeVes-coś tam czasem żygnie,Bedboy-wszystkiego najlepszego pewnie oblewa albo się uczy reszta to milczy no tylko Wilma coś zapodaje :rolleyes:

Opublikowano

no nie wiem o co kaman Robert-popsuty net.Wiesiek-woli forum Hondy,Arek-szlaban na net,SeVes-coś tam czasem żygnie,Bedboy-wszystkiego najlepszego pewnie oblewa albo się uczy reszta to milczy no tylko Wilma coś zapodaje :rolleyes:

Ja się staram żeby wszyscy gadali a tu... wszyscy milczą! co jakiś czas tylko się odzywają :( Ty też! Niestety :kwasny:

Opublikowano

i zaś cicho ida odśnieżyć antyna bo mi satelita nie banglo :gwizdanie:

Opublikowano

hello :hi:

Decks Ty zajs do roboty?

Hahahaha zwłaszcza pozycji hahahaha

Już się wypowiadałam w tej kwestii i tej wersji się trzymam do czasu aż będę miała możliwość je zrobić :wink4:

Noo chyba, że na następny dzień albo coś będę mogła do Was przyjechać, to się wtedy focia nie opłaci chyba, że do profilu.

Swoją drogą... kiedy się w styczniu spotykacie? :chytry:

kobieta zmienna jest i byc moze teraz masz ochote wrzucic fotke tylko sie wstydzisz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wilma i jak tam Warszawa podobno zasypana :?: :>

Opublikowano

angry znalazłem fote Wilmy w sieci :decayed:

img4cf33e04cd148.jpg