wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 z rana No to u nas w tej chwili jest -15... Brrr.... Dobranoc Pani ciepłych snów A dziękuję Ale przyznam, że sny to ja miałam dziś jakieś dziwne jakieś baseny... jakieś murzynki se ganiały...policja była... i do tego z lekarzem coś było i że niby wszystko działo się w Chorwacji dziwne sny... coś zapeszyłeś hihihi w ten mroźny dzionek Ja wiem dlaczego masz takie dziwne sny, Brak CHŁOPA :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 z rana No to u nas w tej chwili jest -15... Brrr.... Dobranoc Pani ciepłych snów A dziękuję Ale przyznam, że sny to ja miałam dziś jakieś dziwne jakieś baseny... jakieś murzynki se ganiały...policja była... i do tego z lekarzem coś było i że niby wszystko działo się w Chorwacji dziwne sny... coś zapeszyłeś hihihi w ten mroźny dzionek Ja wiem dlaczego masz takie dziwne sny, Brak CHŁOPA :gwizdanie: A wiesz, że nawet nie zaprzeczę!
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 A wiesz, że nawet nie zaprzeczę! Zna się to z autopsji
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 A wiesz, że nawet nie zaprzeczę! Zna się to z autopsji Wiesiek też ma czasem słabsze dni i też mu wtedy brakuje chłopa :polew:
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 A wiesz, że nawet nie zaprzeczę! Zna się to z autopsji Wiesiek też ma czasem słabsze dni i też mu wtedy brakuje chłopa :polew: hahahahaha :polew: współczuję mu skoro tak... wiem co to znaczy
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wiesiek też ma czasem słabsze dni i też mu wtedy brakuje chłopa Tomek :baseball: współczuję mu skoro tak... wiem co to znaczy No a Tobie znowu się upiecze bo chłop jak przyjedzie to no i odstraszy złe sny :polew:
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wiesiek też ma czasem słabsze dni i też mu wtedy brakuje chłopa Tomek :baseball: współczuję mu skoro tak... wiem co to znaczy No a Tobie znowu się upiecze bo chłop jak przyjedzie to no i odstraszy złe sny :polew: W te kwiatuchy, to akurat wątpię... w resztę już mniej No i jeśli chcesz, to mogę i Tobie chłopa załatwić, to i Tobie się upiecze
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 No i jeśli chcesz, to mogę i Tobie chłopa załatwić, to i Tobie się upiecze Mnie akurat nie potrzebny jest chłop bo jestem normalny, tylko
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:14_________________________________________________ oo taaak te śląskie pasaty passat tak się to pisze :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:15_________________________________________________ Zna się to z autopsji :wink4 a Tobie na co chłop ? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:16_________________________________________________ po robocie Ale przejebana pogoda pogoda jest zajefajna można się w końcu poczuć jak Colin Mcrae
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:14_________________________________________________ oo taaak te śląskie pasaty passat tak się to pisze :gwizdanie: To mówisz (godosz), że pisze się także antypassat?
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 tak szczerze to nie wiem czy jest coś takiego jak antypassat [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:42_________________________________________________no chyba że u Was na wichurze [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:43_________________________________________________znalazłem jest
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 hahahaha tak szczerze mówiąc, to masz wiatry pasat i odwrotny do niego antypasat :> Nie oglądasz skoków narciarskich?
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 tak na pewno skoki odbywają się na równiku :polew: [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:47_________________________________________________Wiesiek co się tak czaisz?
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 tak na pewno skoki odbywają się na równiku :polew: [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:47_________________________________________________Wiesiek co się tak czaisz? oj nie o to mi chodziło hahahaha akurat lecą w tv
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 i co małamysz wygrywa? Małysz na 9 a Stoch na 16... reszta się nie dostała do drugiej serii.
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 widzę że jesteś fanem sorry fanką skoków (w bok?)
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie czaję się tylko kumplowi navi robię
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 widzę że jesteś fanem sorry fanką skoków (w bok?) Skoków tak... ale do przodu hahaha chciałbyś żebym do Ciebie "podskoczyła"? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 18:05_________________________________________________ Nie czaję się tylko kumplowi navi robię Wybaczamy... chyba.
Rekomendowane odpowiedzi