Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 prosto z wykładu już koniec o tak wczesnej porze? gorzej tylko będzie z powrotem do domu u Was zawsze macie problemy :gwizdanie: to je przegoń jak takie same dobre rzeczy od Was przychodzą :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A ja za 15 minut wyjeżdżam do roboty :wallbash:
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wczoraj zrobiłem rekordzik na trasie Bolesław (koło Olkusza)- Jastrzębie przez Tychy ,Przyczynę,Pawłowice w sumie 94 km w 4,5 godziny - pobije ktoś ? Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku .
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 hello Panie i Panowie A ja za 15 minut wyjeżdżam do roboty :wallbash: a ja w pracy już od dawna
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku . No to mogłeś sobie chociaż dokładnie wysprzątać w środku Twojej furmanki :kox:
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wczoraj zrobiłem rekordzik na trasie Bolesław (koło Olkusza)- Jastrzębie przez Tychy ,Przyczynę,Pawłowice w sumie 94 km w 4,5 godziny - pobije ktoś ? Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku . to wszystko przez palanciarzy co na letniawkach jeżdżą
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a ja w pracy już od dawna Tak tylko za chwilę wracasz a ja będę napier@#$%^ :wallbash:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a ja w pracy już od dawna Tak tylko za chwilę wracasz a ja będę napier@#$%^ :wallbash: Za jaką chwilę?! Aż za 6 godzin! Najchętniej to bym wróciła do ciepłego łóżeczka i odespała swoje
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 W autku błysk i tak już był :>. Co do palantów to fakt jeżdżą tacy ale na samym wjeździe do Tychów stanęły dwie ciężarówki i zostały dopóki po przeszło 2 godzinach straż ich nie wyciągnęła. Masakra. Polecam mieć więcej paliwa w baku na takie nieprzewidziane sytuacje bo przynajmniej jest ciepło w środku autka. PS. I dodatkową paczkę papierochów .
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dobra ja się zbieram Nara narób się
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja na szczescie nie musialem sie nigdzie ruszac wczoraj i dzis przez rybnik przejazd 1h to normalka podobno Robert potwierdzili mi u Sopy ze ten dziwny klank u mnie to pompa wysokiego cisnienia i to byl jedyny blad na kompie wiec mam nadz ze sie z tym uporam i a na wiosne a na wiosne :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:49_________________________________________________ Wczoraj zrobiłem rekordzik na trasie Bolesław (koło Olkusza)- Jastrzębie przez Tychy ,Przyczynę,Pawłowice w sumie 94 km w 4,5 godziny - pobije ktoś ? Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku . to wszystko przez palanciarzy co na letniawkach jeżdżą no ja jakos tych ludzi nie umiem zrozumiec powiedzialbym debili ale nie wiem czy ktos od nas jeszcze na letnich nie jezdzi :gwizdanie: hehe najlepsze sa teksty ze ich snieg zaskoczyl kur@#$ w grudniu moze kogos snieg zaskoczyc ja na spokojnie czekam az bedzie temperatura na minusie ew. jak zapowiadaja opady ale ja mam zawsze kola z oponami i sam je sobie zakladam w 30min... a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja na szczescie nie musialem sie nigdzie ruszac wczoraj i dzis przez rybnik przejazd 1h to normalka podobno Robert potwierdzili mi u Sopy ze ten dziwny klank u mnie to pompa wysokiego cisnienia i to byl jedyny blad na kompie wiec mam nadz ze sie z tym uporam i a na wiosne a na wiosne :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:49_________________________________________________ Wczoraj zrobiłem rekordzik na trasie Bolesław (koło Olkusza)- Jastrzębie przez Tychy ,Przyczynę,Pawłowice w sumie 94 km w 4,5 godziny - pobije ktoś ? Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku . to wszystko przez palanciarzy co na letniawkach jeżdżą no ja jakos tych ludzi nie umiem zrozumiec powiedzialbym debili ale nie wiem czy ktos od nas jeszcze na letnich nie jezdzi :gwizdanie: hehe najlepsze sa teksty ze ich snieg zaskoczyl kur@#$ w grudniu moze kogos snieg zaskoczyc ja na spokojnie czekam az bedzie temperatura na minusie ew. jak zapowiadaja opady ale ja mam zawsze kola z oponami i sam je sobie zakladam w 30min... a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje Oj może przez parę dni padać, mogą to zapowiadać a i tak ich zaskoczy
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje nie irytuj się mamy tylko -2 i słońce grzeje to po co zmieniać opony niedługo wiosna zawita to nie ma sensu mój sąsiad w zimie tylko komunikacja miejska :polew:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje nie irytuj się mamy tylko -2 i słońce grzeje to po co zmieniać opony niedługo wiosna zawita to nie ma sensu mój sąsiad w zimie tylko komunikacja miejska :polew: Ooo tak a u nas na Rondzie de Gaulle'a nawet palma jest
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ooo tak a u nas na Rondzie de Gaulle'a nawet palma jest w Wa-wie to zawsze jakieś głupie pomysły samorządowców są wdrażane widziałem tą sztuczną palmę nie raz i zawsze boki zrywam nad głupotą ludzką, pasuje tam jak pięść do oka :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ooo tak a u nas na Rondzie de Gaulle'a nawet palma jest w Wa-wie to zawsze jakieś głupie pomysły samorządowców są wdrażane widziałem tą sztuczną palmę nie raz i zawsze boki zrywam nad głupotą ludzką, pasuje tam jak pięść do oka :gwizdanie: Ale chociaż z humorem Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic...
Rekomendowane odpowiedzi