Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam w piękny mroźny dizionek Podobno idealna kobieta, to taka, która jest kuchtą w kuchni...damą na salonach a dziw** w łóżku, więc chyba coś w tym musi być Oooo to mi odpowiada najbardziej i rolami bym się ie zamienił tak jak pisałaś. Spadam bo moja Pani wyciąga mnie do sklepu tzn. funkcja kierowcy i tragarza oraz wózkowego hahhhah no to chociaż jeden docenił!
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Spadam bo moja Pani wyciąga mnie do sklepu tzn. funkcja kierowcy i tragarza oraz wózkowego witaj i po to kobiecie facet? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 12:34_________________________________________________Wiecie czym różni się kobieta od papieru toaletowego - papier się rozwija
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Spadam bo moja Pani wyciąga mnie do sklepu tzn. funkcja kierowcy i tragarza oraz wózkowego witaj i po to kobiecie facet? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 12:34_________________________________________________Wiecie czym różni się kobieta od papieru toaletowego - papier się rozwija Ja osobiście wolę razem robić wszystko... no dobra poza toaletą I bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. A co do dowcipu... czuję brak poszanowania
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A co do dowcipu... czuję brak poszanowania to tylko żart
badboy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 prosto z wykładu już koniec o tak wczesnej porze? gorzej tylko będzie z powrotem do domu u Was zawsze macie problemy :gwizdanie: to je przegoń jak takie same dobre rzeczy od Was przychodzą :gwizdanie: tak dobrze nie ma:P przecież napisałem że prosto z wykładu a nie po nim :gwizdanie: U nas się używa tego sformułowania również i w drugim przypadku. hmmm a więć jak użyłabyś tegoż sformułowania w moim przypadku? a tak swoją drogą ile Ci płacą za to przesiadywanie na forum ? nie masz jeszcze jakiś miejsc w pracy dla biednych studentów ?
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. jesteś wyjątkowym przypadkiem, Twój musi mieć z Tobą jak w niebie
badboy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam w piękny mroźny dizionek Podobno idealna kobieta, to taka, która jest kuchtą w kuchni...damą na salonach a dziw** w łóżku, więc chyba coś w tym musi być Oooo to mi odpowiada najbardziej i rolami bym się ie zamienił tak jak pisałaś. Spadam bo moja Pani wyciąga mnie do sklepu tzn. funkcja kierowcy i tragarza oraz wózkowego hmm a istnieje normalny facet któremu by ten ideał kobiety nie odpowiadał ?
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A co do dowcipu... czuję brak poszanowania to tylko żart Żonie też tak opowiadasz? Czy się obawiasz później .... :gwizdanie: PS: jeśli ten dowcip nie był jednocześnie opinią... to pomyślę nad wybaczeniem nawet! prosto z wykładu już koniec o tak wczesnej porze? gorzej tylko będzie z powrotem do domu u Was zawsze macie problemy :gwizdanie: to je przegoń jak takie same dobre rzeczy od Was przychodzą :gwizdanie: tak dobrze nie ma:P przecież napisałem że prosto z wykładu a nie po nim :gwizdanie: U nas się używa tego sformułowania również i w drugim przypadku. hmmm a więć jak użyłabyś tegoż sformułowania w moim przypadku? a tak swoją drogą ile Ci płacą za to przesiadywanie na forum ? nie masz jeszcze jakiś miejsc w pracy dla biednych studentów ? U nas tego sformułowania używają i jako pisanie w czasie wykładu i jako powrotu bezpośrednio z wykładów. Jak płacą? No narzekać nie mogę... Jak będą przyjmować, to dam Ci znać
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 to pomyślę nad wybaczeniem naw :notworthy:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. jesteś wyjątkowym przypadkiem, Twój musi mieć z Tobą jak w niebie Jego spytaj... ja mam ciężki charakter ale i tak, co można odczuć jak prawie się nie widzimy... tzn. widzimy, ale zbyt mało i zbyt rzadko. to pomyślę nad wybaczeniem naw :notworthy: Kwiatuchów zapomniałeś... i bombonierki... No ale wybaczam
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. jesteś wyjątkowym przypadkiem, Twój musi mieć z Tobą jak w niebie Jego spytaj... ja mam ciężki charakter ale i tak, co można odczuć jak prawie się nie widzimy... tzn. widzimy, ale zbyt mało i zbyt rzadko. to pomyślę nad wybaczeniem naw :notworthy: Kwiatuchów zapomniałeś... i bombonierki... No ale wybaczam mogę spytać tylko wyślij mi Jego nr.tel.,wirtualne się nie liczą :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. jesteś wyjątkowym przypadkiem, Twój musi mieć z Tobą jak w niebie Jego spytaj... ja mam ciężki charakter ale i tak, co można odczuć jak prawie się nie widzimy... tzn. widzimy, ale zbyt mało i zbyt rzadko. to pomyślę nad wybaczeniem naw :notworthy: Kwiatuchów zapomniałeś... i bombonierki... No ale wybaczam mogę spytać tylko wyślij mi Jego nr.tel.,wirtualne się nie liczą :gwizdanie: To rozumiem, że jak przyjadę , to mogę na Ciebie liczyć? Numeru nieee... ale widzę, że będę musiała z nim do Was przyjechać
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. jesteś wyjątkowym przypadkiem, Twój musi mieć z Tobą jak w niebie Jego spytaj... ja mam ciężki charakter ale i tak, co można odczuć jak prawie się nie widzimy... tzn. widzimy, ale zbyt mało i zbyt rzadko. to pomyślę nad wybaczeniem naw :notworthy: Kwiatuchów zapomniałeś... i bombonierki... No ale wybaczam mogę spytać tylko wyślij mi Jego nr.tel.,wirtualne się nie liczą :gwizdanie: To rozumiem, że jak przyjadę , to mogę na Ciebie liczyć? Numeru nieee... ale widzę, że będę musiała z nim do Was przyjechać a co nie masz prawka
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 bynajmniej nie traktować jako wyłącznie np. kierowcę/tragarza etc. tylko jako partnera. jesteś wyjątkowym przypadkiem, Twój musi mieć z Tobą jak w niebie Jego spytaj... ja mam ciężki charakter ale i tak, co można odczuć jak prawie się nie widzimy... tzn. widzimy, ale zbyt mało i zbyt rzadko. to pomyślę nad wybaczeniem naw :notworthy: Kwiatuchów zapomniałeś... i bombonierki... No ale wybaczam mogę spytać tylko wyślij mi Jego nr.tel.,wirtualne się nie liczą :gwizdanie: To rozumiem, że jak przyjadę , to mogę na Ciebie liczyć? Numeru nieee... ale widzę, że będę musiała z nim do Was przyjechać a co nie masz prawka Nie o tym mówię. Mam na myśli pytanie go Dobra coś się wymyśli, albo sam się przekonasz jaki mam charakterek
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no to ja pasuję [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 13:08_________________________________________________dobra muszę lecieć szczepionkę zaaplikować dzieciakom
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no to ja pasuję [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 13:08_________________________________________________dobra muszę lecieć szczepionkę zaaplikować dzieciakom No i nie wytrzymał napięcia... oj spokojnie... aż taką jędzą chyba nie jestem Baw się dobrze
badboy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 dawać z tym spamem, ciągnąć do 400-stu róbmy tak co nasza szanowna Koleżanka przekroczy 400-sta, wtedy nie będzie miała wyjścia i będzie musiała się pojawić z zimną pół litrową warszawianką na spocie w rybniku :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 dawać z tym spamem, ciągnąć do 400-stu róbmy tak co nasza szanowna Koleżanka przekroczy 400-sta, wtedy nie będzie miała wyjścia i będzie musiała się pojawić z zimną pół litrową warszawianką na spocie w rybniku :gwizdanie: Jak spot się odbędzie w dla mnie wolny weekend w styczniu Bo na chwilę obecną planujecie akurat w te zajęte
A-rek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Prezesu A-rek żyjecie jeszcze ??? a zyje, zyje :> nadrobilem spam (10 stron) Robert dobrze robisz ze odsniezasz tez wieczorem, ja tez tak robie gdybym olał odsniezanie wieczorem to rano zajelo by mi to z 2x wiecej czasu. a tak jak pada snieg to z 30-40 min rano, po pracy i wieczorem z łopata i jest wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi