Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w skali chory, chorszy, trup to która opcja Cię dotyczy :gwizdanie:

w skali od 1 do 10 ... będzie ze 6 :wink4:

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:06_________________________________________________Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo :wink4: ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek[/b] kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo :wink4: ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" :naughty:

Jak by były tak dobre to nie wsadzali by ich do aut dla ludu tylko do AUDI :wink4:

Miałem takie w Fabi za***iście sikały :guma:

Opublikowano

Tomek[/b] kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo :wink4: ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" :naughty:

Jak by były tak dobre to nie wsadzali by ich do aut dla ludu tylko do AUDI :wink4:

Miałem takie w Fabi za***iście sikały :guma:

Poczytajcie do końca , jest tam rozwiązanie :naughty: tylko temat dotyczy [b6] ... ( ale według ETKI [b7] ma te same czyli powinno spasić i do [b7] ) :wink4: ... ale troszkę drogawy ten "modzik" :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Heh do mojej pasują z Paska po lifcie bez żadnych przeróbek, a i tak nie będę tego robił bo po co :?:

Opublikowano

Heh do mojej pasują z Paska po lifcie bez żadnych przeróbek, a i tak nie będę tego robił bo po co :?:

Do [b6/B7] z Passata B6 , i innych "nowych" VW, Skod i Seata ... a Audi nie ma :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Normalnie wstyd za to :audi::bicz2: :bicz2: :bicz2:

Opublikowano

Jak by to było takie dobre to na pewno by dali.

Czytałem gdzieś że Audi powiedziało że nie dają tych sprysków z powodu bezpieczeństwa , zalewają całą szybe i nic nie widać i to jest fakt.

Opublikowano

Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... :cool1::wink4:

Opublikowano

za tą cenę to wolę się męczyć z normalnymi spryskami :rolleyes:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________

Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... :cool1::wink4:

nie tylko w Audi u mnie w tico 11 letnim tyż :naughty:
Opublikowano

Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili.

Aaaaa zapomniałem ja mam B5 a Ty masz :sick3: B6

Opublikowano

Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili.

Sorry Robert to żart ide na :drinks: z kumplami i do chaty ,narka Panowie :hi:

Opublikowano

Jak miałem [b5] to włączały się w chwili włączenia sprysków :mysli:

Opublikowano

to miałeś zjebaną :decayed:
Opublikowano

to miałeś zjebaną :decayed:

:rant::bicz2:

Opublikowano

nie napinaj się bo Ci gorączka skoczy :polew:

Opublikowano

nie napinaj się bo Ci gorączka skoczy :polew:

:ssij:

:tongue4:

Opublikowano
:baseball::takiego: na przyjemność trza zasłużyć :polew:
Opublikowano

Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo :wink4: ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" :naughty:

Czy ja wiem, chyba wole te moje podgrzewane spryskiwacze :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo :wink4: ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" :naughty:

Czy ja wiem, chyba wole te moje podgrzewane spryskiwacze :gwizdanie:

Podgrzewane też można wyrezać z "mgiełką" :wink4:

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 21:45_________________________________________________Masz jakieś foto tej wycieraczki :?: Jak się prawuje , na pewno o wiele lepiej niż tamta :?: :mysli: