ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 w skali chory, chorszy, trup to która opcja Cię dotyczy :gwizdanie: w skali od 1 do 10 ... będzie ze 6 [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:06_________________________________________________Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tomek[/b] kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 Jak by były tak dobre to nie wsadzali by ich do aut dla ludu tylko do AUDI Miałem takie w Fabi za***iście sikały
ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tomek[/b] kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 Jak by były tak dobre to nie wsadzali by ich do aut dla ludu tylko do AUDI Miałem takie w Fabi za***iście sikały Poczytajcie do końca , jest tam rozwiązanie tylko temat dotyczy [b6] ... ( ale według ETKI [b7] ma te same czyli powinno spasić i do [b7] ) ... ale troszkę drogawy ten "modzik" :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Heh do mojej pasują z Paska po lifcie bez żadnych przeróbek, a i tak nie będę tego robił bo po co :?:
ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Heh do mojej pasują z Paska po lifcie bez żadnych przeróbek, a i tak nie będę tego robił bo po co :?: Do [b6/B7] z Passata B6 , i innych "nowych" VW, Skod i Seata ... a Audi nie ma :wallbash: Normalnie wstyd za to :bicz2:
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jak by to było takie dobre to na pewno by dali. Czytałem gdzieś że Audi powiedziało że nie dają tych sprysków z powodu bezpieczeństwa , zalewają całą szybe i nic nie widać i to jest fakt.
ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ...
andy_sky Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 za tą cenę to wolę się męczyć z normalnymi spryskami [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________ Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... nie tylko w Audi u mnie w tico 11 letnim tyż
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili. Aaaaa zapomniałem ja mam B5 a Ty masz B6
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili. Aaaaa zapomniałem ja mam B5 a Ty masz B6 Sorry Robert to żart ide na z kumplami i do chaty ,narka Panowie
ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili. Aaaaa zapomniałem ja mam B5 a Ty masz B6 Jak miałem [b5] to włączały się w chwili włączenia sprysków
andy_sky Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili. Aaaaa zapomniałem ja mam B5 a Ty masz B6 Jak miałem [b5] to włączały się w chwili włączenia sprysków to miałeś zjebaną
ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale w Audi po naciśnięciu/włączeniu sprysków od razy wycieraczki robią sru ... Eeeee, no mi najpierw oleje szybkę a potem wycieraczki z gracja zgarną całe gówno, załączają się po chwili. Aaaaa zapomniałem ja mam B5 a Ty masz B6 Jak miałem [b5] to włączały się w chwili włączenia sprysków to miałeś zjebaną
andy_sky Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie napinaj się bo Ci gorączka skoczy
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 Czy ja wiem, chyba wole te moje podgrzewane spryskiwacze :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 Czy ja wiem, chyba wole te moje podgrzewane spryskiwacze :gwizdanie: Podgrzewane też można wyrezać z "mgiełką" [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 21:45_________________________________________________Masz jakieś foto tej wycieraczki :?: Jak się prawuje , na pewno o wiele lepiej niż tamta :?:
Rekomendowane odpowiedzi