Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo :wink4: ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0

Czy ja wiem, chyba wole te moje podgrzewane spryskiwacze :gwizdanie:

Podgrzewane też można wyrezać z "mgiełką" :wink4:

pomyślimy :gwizdanie:

Masz jakieś foto tej wycieraczki :?: Jak się prawuje , na pewno o wiele lepiej niż tamta :?: :mysli:

Jutro za dnia zrobię foto, ale zbiera elegancko :decayed: i faktycznie jest o jakiś 1cm dłuższa więc jest większa widoczność :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro za dnia zrobię foto, ale zbiera elegancko :decayed: i faktycznie jest o jakiś 1cm dłuższa więc jest większa widoczność :wink4:

To spoko :good: napisz mi (na PW) ile Cię to wyszło :wink4:

Opublikowano

:hi: dobranoc panowie

Narta :hi:

Opublikowano

To spoko :good: napisz mi (na PW) ile Cię to wyszło :wink4:

Niecałe 160zł bo jeszcze nasadkę dziś zamówiłem, samo ramię coś ponad 100zł + pióro 40zł :wink4:

Opublikowano

Trochę drogo ... ale chyba się "skuszę" niebawem :naughty:

Opublikowano

:hi:

Andy czasem twoja kobita nie była dziś w małym tesco na Chabrowej :?: :>

Opublikowano

Opublikowano

co tam Robercik słychać :?:

Opublikowano

A dobrze (poza chorobą która mnie dziś dopadła) :wink4: , co u Ciebie :?:

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:42_________________________________________________Ni wiecie ktoś gdzie w TV będzie pokazywana dziś w nocy walka Adamka (oprócz Polsatu)

Opublikowano

ee .. to nie dobrze ale L4 pewnie do końca roku :tongue4: :gwizdanie: ,a u mnie ogólnie spoko dzisiaj byłem z moją w realu i ty nie uwierzysz myślałem że jebne była taka kolejka za karpiem zaczynała sie od apteki aż pod sam magazyn reala :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ee .. to nie dobrze ale L4 pewnie do końca roku :tongue4: :gwizdanie: ,a u mnie ogólnie spoko dzisiaj byłem z moją w realu i ty nie uwierzysz myślałem że jebne była taka kolejka za karpiem zaczynała sie od apteki aż pod sam magazyn reala :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Do końca roku by się przydało :naughty: ale może tylko (oby) do świąt mi da L4 :mysli::wink4:

Wszyscy już karpie kupują :mysli:

Ja dopiero kilka dni przed wigilia zawsze kupuje :wink4:

Dobra wiem gdzie będzie ta walka - na zwykłym Polsacie :wink4:

Opublikowano

a co tu ogólnie taka cisza wszyscy śpią :?: albo balują bo wypłaty były :naughty::kox:

Opublikowano

a co tu ogólnie taka cisza wszyscy śpią :?: albo balują bo wypłaty były :naughty::kox:

wypłaty , Barbórka ... nie wiem :gwizdanie:

Opublikowano

lecę trzymaj sie :wink4::hi:

Opublikowano

lecę trzymaj sie :wink4::hi:

Ja też idę spać

Nara :hi:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Dzięki za pomoc techniczną podepnę autko do czyjegoś vaga i będę miał pewnie jasność .

Dokładnie tak zrób ale na 99.9% i tak ten czujnik masz do wymiany :confused4: W "Magro" 120 pln + 6 pln oring (chyba że masz tam jakieś zniżki-ktoś od Was z SJZ pisał że ma dojście do "Magro" :wink4: )

Sprawdź jeszcze wtyczkę jak Ci pisałem wcześniej bo może zaśniedziała (i to właśnie te 0.1%) :wink4:

robert. trafiłem w 0,1 % :mysli: :> ,wtyczka wyczyszczona temperatura na klimatroniku waha się między 84 ,a 92 stopnie (te 92 stopnie mnie troszkę zastanawiają ,czy aby jest ok),na zegarach stoi na 90 stopniach.Testy robiłem wieczorem przy temperaturze na dworze -2 stopnie .

Zrobiłem ponad 100 km i nic się nie zmieniało(żadnych skoków jak wcześniej od 30 d0 90 stopni nie zauważyłem) :decayed:.

Wymieniłem też czujnik poziomu oleju w misce ,zaświecał się co jakiś czas od prawie 2 miesięcy, teraz jest git .

Mam na dziś dość, padam na pysk .

PS.Dzięki robert. raz jeszcze za wskazówki.

Opublikowano

Dobry z rana :hi:

robert. trafiłem w 0,1 % :mysli: :> ,wtyczka wyczyszczona temperatura na klimatroniku waha się między 84 ,a 92 stopnie (te 92 stopnie mnie troszkę zastanawiają ,czy aby jest ok),na zegarach stoi na 90 stopniach.Testy robiłem wieczorem przy temperaturze na dworze -2 stopnie .

Zrobiłem ponad 100 km i nic się nie zmieniało(żadnych skoków jak wcześniej od 30 d0 90 stopni nie zauważyłem) :decayed:.

Wymieniłem też czujnik poziomu oleju w misce ,zaświecał się co jakiś czas od prawie 2 miesięcy, teraz jest git .

To spoko :good: przynajmniej nie trzeba kupować czujnika :wink4:

Opublikowano

Ale mnie choróbsko wzięło ...

za mało % :gwizdanie:

Tomek kolejny modzik dla Ciebie (dla [b6] ale myślę że w [b7] będzie to samo wink4 ) ja też muszę się za to zabrać bo wkur...ją mnie te "sikacze" naughty

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0

szwagier ma takie w Touran'ie i rzeczywiscie ladnie "sikaja"

temperatura na klimatroniku waha się między 84 ,a 92 stopnie (te 92 stopnie mnie troszkę zastanawiają ,czy aby jest ok)

Atruroo u mnie jak jest zagrzany to temp na climatroniku wacha sie miedzy 87, a 93 stopnie :wink4:

a co do czujnika poziomu oleju to chyba przez brak oslony pod silnikiem i niskie temp wariuje (co jakis czas tez mi sie zapala) choc oleju jest ok, a nawet mam nadmiar bo ostatnio dolalem jak mi sie zapalil czujnik, a nie sprawdzilem przed dolaniem stanu :decayed:

czy cos zlego moze sie stac jak bede jezdzil ze stanem oleju na max :?:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 08:10_________________________________________________no i zapomnialem sie przywitac :hi:

Opublikowano

czy cos zlego moze sie stac jak bede jezdzil ze stanem oleju na max :?:

nic złego , chyba że masz znacznie przekroczony ten poziom :wink4: