Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Po badaniach psychotechnicznych :kox:

no ta niebieska pieeeekna :)

oj tam wyrezasz sobie skladane siedzenia :good: przy okazji moze akurat dorwiesz z s4 w pelnej elektryce :naughty: tylko pytanie czy tam jak nie ma sklad siedzen to jest w ogole otwor za siedzeniami czy blacha bo wtedy troche z tym roboty bedzie to jednak nie niemozliwe :wink4: nie takie rzeczy w klubie widzialem chlopaki rezaja :wink4:

Dokładnie , myślę , że bez problemu taką składaną kanapę tylną kupiłbyś np. na giełdzie w Gliwicach , w Jasienicy albo na allegro , ze scyzorykiem też nie było by większego problemu , co do ceny na pewno dało by się coś zbić , zadzwoń niech Ci koleś poda VIN i spróbuj zaatakować MAGRO , a jak nie to Radka , ale nie będę Cię namawiał w końcu to Twój wybór :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie modelarstwo lubię bardzo bo mam modele RC :pali:, ale takie rezanka mnie nie rajcują.

Kluczyk to dla mnie nie problem ale z tymi siedzeniami to nie wiem, jak by to było proste to przełożył bym ze swojej, ale kto wie czy się da.

Opublikowano

Wiesiek nie poddawaj sie, wkoncu znajdziesz ta jedyna :wink4:

panowie kiedy robimy nastepnego spota w sobote czy w niedziele :?:

Opublikowano

słabe te zdjęcia kiera brak pedały brak siedzenia brak ja bym nawet nie jechał oglądać

Opublikowano

Kto mi sprawdzi taki vin wuazzz8dz1a035993

Opublikowano

:hi:

Panowie znacie może ktoś dobrą osobę lub dobrą firmę gdzie robi chiptuning w rozsądnej cenie ? :>

Opublikowano

Kto mi sprawdzi taki vin wuazzz8dz1a035993

Sprawdzałeś R...a ?

Opublikowano

Panowie znacie może ktoś dobrą osobę lub dobrą firmę gdzie robi chiptuning w rozsądnej cenie ? :>

Ja robiłem tu http://www.dynosoft.pl/ hamownia w Tychach, cena dla A4 klubu indywidualnie 1200zł

chyba że nazbierasz kilka aut ale to i tak max 100-200zł taniej.

Opublikowano

ja jestem za sobotą :notworthy:

sobota :cygaro:

Opublikowano

i sobota i niedziela mnie nie bedzie ;/ jesli chodzi o mnie to by pasowalo przyszla sobota ale jak ostatnia to ostatnia najwyzej za miesiac bede....

Kto to stoi czarna A4 na parkingu tenneco z klubowymi ramkami?

Opublikowano

Ja robiłem tu http://www.dynosoft.pl/ hamownia w Tychach, cena dla A4 klubu indywidualnie 1200zł

chyba że nazbierasz kilka aut ale to i tak max 100-200zł taniej.

Hello Pany :hi:

Aligator- nie robilem ale slyszalem duzo pozytywnych opinni;)

1000 moze 900 pln ;) grupowy zapisuj sie Blant predko predko bo liste zamykaja :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=136654.90

Opublikowano

:hi: z rana

za***isty kolor, za***iste kola :slina: , tapicerka widac w dobrym stanie. albo tak wyszlo na zdjeciach albo plastiki w srodku sa koloru zielonego :mysli: antena na dachu :thumbdown:

Compsport - Gliwice, GTO - Czechowice-Dziedzice

co do spota to zalozeniem bylo aby spoty byly w niedziele (i tak byl pierwszy spot) ale skoro wiekszosc chce aby byla to sobota to niech juz tak zostanie na stale :wink4:

w sumie mysle tez czy nie pokusic sie o codwutygodniowe spoty bo raz na miesiac to troche malo juz dla nas, co wy na to :?: :cool1:

Opublikowano

co do spota to zalozeniem bylo aby spoty byly w niedziele (i tak byl pierwszy spot) ale skoro wiekszosc chce aby byla to sobota to niech juz tak zostanie na stale :wink4:

w sumie mysle tez czy nie pokusic sie o codwutygodniowe spoty bo raz na miesiac to troche malo juz dla nas, co wy na to :?: :cool1:

ja jestem za

Opublikowano

do jutra możesz się jeszcze zapisać: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=136654.msg1821378#new

listę zamykamy 15 września.

jest to Dynosoft w Katowicach,napewno słyszałeś już o Aligatorze, jest parę autek na forum które robił i sam oczywiście też się wybieram ;)

Opublikowano

Wiesiek ale jesli Twoja chce sedana :polew: :polew: :polew: wlasnie nie chcialem nic glosno proponowac ale a6 to dobry wybor :tongue4: o wiele wiele wiecej miejsca szczegolnie z tylu.. co prawda ja jezdzilem kiedys taka 98r ale 2.8benzyna.. idelanie sie prowadzila i ogolnie swietny samochod :good: tylko wtedy bys sie z klubu wypisal :gwizdanie: nie wiem czy sobie z konsekwencji zdajesz sprawe :tongue4:

Opublikowano

tylko wtedy bys sie z klubu wypisal :gwizdanie: nie wiem czy sobie z konsekwencji zdajesz sprawe :tongue4

Naprawdę :mysli:,jeżeli tak to jej nawet nie jadę oglądać.

Opublikowano

Guten Tag :hi:

Jestem ZA !!!

:buhaha::thumbup::dance: :drool: :brawo:

Już nie byłem ostatnio ... więc się steskniłem za WAMI :wstydliwy:

AREK jak najbardziej jestem ze co dwutygodniowymi spotami :good:

Ktoś z Was wybiera się w piątek do Gliwic ? Nie obiecuję ale na razie mam takie plany :wink4: