ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? :naughty:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ?
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert zapraszasz na pifo przyjedź , mom ale raczej musisz przyjść :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ? No może chciałby... :gwizdanie:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ? No może chciałby... :gwizdanie: chłop nie skała da się przesunąć
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka No no no :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 a kto mie potym odwiezie Twoja przyjedzie po Ciebie
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka E tam.. bez przesady wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ? No może chciałby... :gwizdanie: chłop nie skała da się przesunąć Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) zazdrość w stopniu zdrowym jest wręcz wskazana i działa całkiem pobudzająco, podobnie jak Krupniok
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 a kto mie potym odwiezie Twoja przyjedzie po Ciebie pryndzyj to bych se musioł nowe lokum znoleźć
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Sory,ale palec na klawiaturze mi się na prawo zboczył :> wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ? No może chciałby... :gwizdanie:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka E tam.. bez przesady wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ? No może chciałby... :gwizdanie: chłop nie skała da się przesunąć Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie mów hop zanim śląskich szwarnych chłopów nie poznosz :naughty:
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A Artur nie nadąża z tym telefonem :gwizdanie:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja ) Twe słowa wręcz gwarantują 100% frekwencję , chyba zadziałasz lepiej niż 0,7 schłodzonego Krupnioka E tam.. bez przesady wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: w sensie wolna ? No może chciałby... :gwizdanie: chłop nie skała da się przesunąć Nie wątpię, ale nie znaczy, że tego bym chciała Panowie wolniej, bo nie mogę odpowiedzieć nie ma łatwo, wpadam tu raz za jakiś czas to się musza wypisać :) a Ty ponoć masz wprawę w szybkim poruszaniu się po virtualnym świecie
Rekomendowane odpowiedzi