andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 widzę że pogadanki na całego,toż to trzeba czasu poświęcić aby to przewertować,Seves dawno temu powitanko specjalne dla Ciebie,sorry że Ci wtedy nie pomogłem ale dzieci muszą być o 9 w przedszkolu bo potem zamykają i pupa
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 widzę że pogadanki na całego,toż to trzeba czasu poświęcić aby to przewertować,Seves dawno temu powitanko specjalne dla Ciebie,sorry że Ci wtedy nie pomogłem ale dzieci muszą być o 9 w przedszkolu bo potem zamykają i pupa Musisz nam więcej czasu poświęcać :>
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no niestety przed świętami to straszny magiel
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no niestety przed świętami to straszny magiel Wierzę...zwłaszcza, że Wy te biedne karpie mordujecie
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no niestety przed świętami to straszny magiel Wierzę...zwłaszcza, że Wy te biedne karpie mordujecie tak tylko się zgrywałem,jak go zabijam to mnie potem wyrzuty sumienia dręczą,ale niestety na Wigilię lubię tylko świerzego nie jakiś tam mrożony, to szajs
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 tak tylko się zgrywałem,jak go zabijam to mnie potem wyrzuty sumienia dręczą,ale niestety na Wigilię lubię tylko świerzego nie jakiś tam mrożony, to szajs A łeb do gorca i na zupa
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 20:20_________________________________________________cztery łby i cztery ogony yeach
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no niestety przed świętami to straszny magiel Wierzę...zwłaszcza, że Wy te biedne karpie mordujecie tak tylko się zgrywałem,jak go zabijam to mnie potem wyrzuty sumienia dręczą,ale niestety na Wigilię lubię tylko świerzego nie jakiś tam mrożony, to szajs Co to za wyrzuty sumienia jak i tak je... własnymi rękoma... i pozwalasz im oczekiwać kupę czasu na śmierć i narażasz na stres... poza tym mięso pochodzące od zwierzęcia narażonego na stres jest mniej smaczne. tak tylko się zgrywałem,jak go zabijam to mnie potem wyrzuty sumienia dręczą,ale niestety na Wigilię lubię tylko świerzego nie jakiś tam mrożony, to szajs A łeb do gorca i na zupa A Ty znów o tej zupie...
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Co to za wyrzuty sumienia jak i tak je... własnymi rękoma... i pozwalasz im oczekiwać kupę czasu na śmierć i narażasz na stres... poza tym mięso pochodzące od zwierzęcia narażonego na stres jest mniej smaczne nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony???
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium Jesteście straszni... No pływa se w wannie,a co ma zrobić? ...
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony??? Taki
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium nie karmię go trawą
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony??? Taki Taki jak ja no i w końcu jest pełny FIS bo udało mi się połączyć z grupą 16. za niemożność połączenia się odpowiadał zjebany moduł komfortu.
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium Jesteście straszni... No pływa se w wannie,a co ma zrobić? ... zawsze daję mu szansę może popełnić samobójstwo [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 21:01_________________________________________________ Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony??? Taki Taki jak ja no i w końcu jest pełny FIS bo udało mi się połączyć z grupą 16. za niemożność połączenia się odpowiadał zjebany moduł komfortu. to jak był zjebany to strasznie musiał śmierdzieć :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium Jesteście straszni... No pływa se w wannie,a co ma zrobić? ... zawsze daję mu szansę może popełnić samobójstwo Ciekawe jak...każdy ze sposobów mu dostępnych (a jest ich niewiele) są jeszcze dłuższe... ;(
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie karmię go trawą Ja karmię pokarmem dla ryb akwariowych żeby jeszcze podrósł
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie karmię go trawą JA karmię pokarmem dla ryb akwariowych żeby jeszcze podrósł trawka jest lepsza, odstresowuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 21:08_________________________________________________ Ciekawe jak...każdy ze sposobów mu dostępnych (a jest ich niewiele) są jeszcze dłuższe... to już jego problem
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium Jesteście straszni... No pływa se w wannie,a co ma zrobić? ... zawsze daję mu szansę może popełnić samobójstwo [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 21:01_________________________________________________ Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony??? Taki Taki jak ja no i w końcu jest pełny FIS bo udało mi się połączyć z grupą 16. za niemożność połączenia się odpowiadał zjebany moduł komfortu. to jak był zjebany to strasznie musiał śmierdzieć :gwizdanie: że niby co :gwizdanie: ? smierdzieć ?
Rekomendowane odpowiedzi